رسول کدخدایی | سیویلیکا

دکتر رسول کدخدایی

دانشیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد

معرفی

استان
خراسان رضوی
شهر
مشهد

سمتهای علمی و اجرایی رسول کدخدایی در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (هیات تحریریه)
  • فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (مدیر مسئول)
  • مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (هیات تحریریه)

سمتهای علمی و اجرایی رسول کدخدایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی (عضو هیات علمی)

مقالات رسول کدخدایی در کنفرانس های داخلی

بررسی اثر امواج فراصوت بر روی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال
سال 1387
ارائه شده در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و ثبات نانوامولسیون O/W تولید شده با امواج فراصوت
سال 1387
ارائه شده در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
بررسی برهم کنش صمغ دانه مرو (Salvia macrosiphon)و پروتئین آب‌پنیر تغلیظ‌شده توسط امواج فراصوت بر پایداری امولسیون لیمونن در آب
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
اثر پلی فنولها ی چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی راندمان تولید عصار ههای مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی انار
شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی انار
بررسی اثر امولسیفایرها و پروتئین ها در کاهش کشش بین سطحی امولسیون آب در روغن
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –مالتودکسترین در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
امولسیون ژل: ژل های پروتئینی حاوی قطرات روغن
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد روشهای الکتروریسی و قالب ریزی در تولید نانوحسگرهای حساس به pH جهت پایش فساد محصولات غذایی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –نشاسته گندم در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کنترل نرخ تورم میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اصول و روشهای درون پوشانی پروبیوتیکها
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر تشدید فلکولاسیون بر پایداری و خصوصیات ریولوژیکی سس مایونز تخم مرغ درسیستم مدل
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

مقالات رسول کدخدایی در ژورنال های داخلی

ارزیابی ویژگی های ساختاری و عملکردی پروتیین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris)
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسى اثر صمغ فارسى و فرایند حرارتى بر ویژگى هاى امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتیین آب پنیر
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسى رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوى شناساگر رنگى بروموتیمول بلو
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
استفاده از میکروهیدروژل هاى بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانى و رهش طولانى مدت ترکیبات کوچک مولکول آب دوست
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی کارایی شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی تاثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگی های فیزیکی ذرات
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسى اثر صمغ فارسى بر ویژگى هاى ژل سرد کنسانتره پروتیین آب پنیر در شرایط خنثى و اسیدى
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی تاثیر کونژوگه پروتیین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بررسی سینتیک و بهینه سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بررسی تاثیر مانوپروتیین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
استخراج و ریزپوشانی کپسایسینوید های اولیوزین فلفل قرمز
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بررسی روش های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بررسی تاثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانوپروتیین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلی مارین
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
جداسازی امولسیون های پایدار نفتی در میدان امواج ایستای فراصوت با شدت بالا به همراه روش های تنظیم pH و شیمیایی
سال 1391
ارائه شده در دوفصلنامه علوم و مهندسی جداسازی
درون پوشانی عصاره زعفران در سامانه امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات موثره به روش تحلیل مولفه اصلی
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
ارزیابی ویژگی های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران
سال 1398
ارائه شده در دوفصلنامه فناوری گیاهان دارویی ایران
بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز
سال 1394
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگی های حسی به روش سطح پاسخ
سال 1392
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت
سال 1392
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی برخی عوامل موثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم
سال 1390
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره
سال 1390
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر بر هم کنش۱۰۰ Hi-Cap و Tween ۸۰ بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن
سال 1389
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)
سال 1389
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی عوامل موثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween ۸۰
سال 1389
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی مقاومت ریزکپسول های روغن ماهی در شرایط شکمبه و تاثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی
سال 1391
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران
تاثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران
اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر
سال 1398
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی های کریستالی و میکروسکوپی گرانول های نشاسته برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM)
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی
ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی های کریستالی و میکروسکوپی گرانول های نشاسته برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM )
سال 1392
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
درون پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب پنیر و یوتا کاراگینان
سال 1402
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر نوع تجمع زنجیره ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران