کرامت اله رضایی | سیویلیکا

دکتر کرامت اله رضایی

عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

معرفی

استان
تهران
شهر
تهران

سمتهای علمی و اجرایی کرامت اله رضایی در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • مجله مهندسی بیوسیستم ایران (سردبیر)

سمتهای علمی و اجرایی کرامت اله رضایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه تهران (عضو هیات علمی)

مقالات کرامت اله رضایی در کنفرانس های داخلی

بهینه سازی استخراج آنتوسیانینها از زرشک قرمز Berberis vulgarisبا استفاده از روش سطح پاسخ
سال 1388
ارائه شده در همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی
بهینه سازی پارامترهای خشک کن بر اساس میزان اسانس استحصالی و درصد منتول نعناع فلفلی (Mentha piperita L) به کمک روش سطح پاسخ
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بهینه سازی تولید فایکوسیانین از جلبک اسپیرولینا در شرایط مختلف کشت
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
اثر افزودنی های مختلف بر کاهش میزان آکریل آمیددر Meatball
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
ترکیبات اسانس پوست بکرایی در روش های کلونجر و کلونجر با پیش تیمار اولتراسوند
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ژله رویال و بیوپپتیدهای مشتق شده
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
مطالعه اثر اینولین بر بیوسنتز میکروبی CLA در ماست پروبیوتیک
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر اینولین بر بیوسنتز میکروبی اسید لینولئیک کنژوگه درماست پروبیوتیک
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی خواص کیفی و شیمیایی روغن زیتون معطر شده با گیاهان دارویی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
فلوریدزین ترکیبی فراسودمند
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
ارزیابی تاثیربرخی ازاسانس های گیاهی برخواص کیفی شیرشتر
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعیین غلظت و منشاء پریلن در تخم پرندگان جوجه آور کنارآبزی (مطالعه موردی: پاسگاه قلم گوده - تالاب انزلی)
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران
بررسی امکان استفاده از تخم پرندگان آبزی، به عنوان پایشگر زیستی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs)
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران
بررسی اثرات سمی ترکیبات PAH، در تخم گونه های تیره ی حواصیل (Ardeidae) منطقه قلم گوده ی تالاب انزلی
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران
تعیین همبستگی غلظت کلی ترکیبات PAH با میزان کربن آلی کل (TOC) در رسوبات سطحی تالاب انزلی
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران
ارزیابی خطر اکولوژیک فلزات (pb و Cd, Ni, Cr) در رسوبات سطحی تالاب انزلی با استفاده از شاخص های NOAA
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران
بررسی امکان استفاده از تخم پرندگان آبزی، به عنوان پایشگر زیستی فلزات سنگین در اکوسیستم های آبی
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران
کاهش موثر اکریلامید و افزایش ایمنی با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک و مخمر در میان وعده های سرخ شده بر پایه سیب زمینی
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
بررسی روغن هسته انار
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی آلاینده های کشاورزی و سلامت غذایی، چالشها و راهکارها
امکان سنجی استفاده از زبان الکترونیک در شناسایی زعفران اصلی از تقلبی
سال 1392
ارائه شده در هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
بررسی خصوصیات کمی و کیفی اسانس زیره ایرانی حاصل از روش تقطیر با آب و تقطیر با بخار آب
سال 1389
ارائه شده در همایش ملی گیاهان دارویی
بررسی کیفیت روغن موجود در پوسته تازه ی پسته ی ارقام تجاری ایران
سال 1394
ارائه شده در سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی تنوع مورفولوژیکی جمعیتهای کتان سفید Linum album Ky. ex Boiss. در شرایط کرج
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
مروری بر اصول و کاربردهای روش های پیشرفته در استخراج ترکیبات فنلی از گیاهان
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص کیفی و شیمیایی روغن زیتون فرآوری شده با گیاهان دارویی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استخراج پروتئین از بادام کوهی و بررسی خواص عملکردی ایزوله های حاصل در فرمولاسیون های غذایی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
معرفی و بررسی روش های نوین و کلاسیک استخراج اسانس از گیاهان دارویی
سال 1399
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
بهینه سازی فرآیند تصفیه روغن بادام کوهی حاصل از روش استخراج آبی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر تنش کم آبی و باکتریهای محرک رشد (PGPR) بر عملکرد متابولیت های ثانویه گیاه کنگر فرنگی (Cynara scolymus)
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی

مقالات کرامت اله رضایی در ژورنال های داخلی

مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند
سال 1392
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
استفاده از تخم دو گونه حواصیل خاکستری (Ardea cinerea) و پرستو دریایی گونه سفید (Chlidonia shybrida) به عنوان پایشگر زیستی ترکیبات PAH در تالاب انزلی
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه بوم شناسی کاربردی
بررسی علت خاصیت ضدمیکروبی پایین چند آلکالوئید گیاهی (نوسکاپین، کافئین و وینکامین) بر روی سویه های مختلف سودوموناس آئروجینوزا با مقاومت چند دارویی (MDR)
سال 1393
ارائه شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
مطالعه تاثیر نوع منبع کربنی، روش افزودن منبع کربنی، دما و شدت نور در میزان تولید رنگدانه فایکوسیانین
سال 1390
ارائه شده در فصلنامه دانش زیستی ایران
ارزیابی جمعیت های اسفناج ایران از دیدگاه مطالعه همزمان صفات مورفولوژیک، شاخص های فتوسنتزی و انباشت اکسالات
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران
پیاده سازی و ساخت سامانه زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران
سال 1394
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار
سال 1394
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
بررسی عوامل موثر بر اسیدولیز آنزیمی روغن کلزا با اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک در تولید لیپید بازساخته
سال 1391
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی
سال 1391
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی
سال 1387
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسی پنیر UF فتا
سال 1388
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی دای آلل
سال 1402
ارائه شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران