مریم عزیزخانی | سیویلیکا

مریم عزیزخانی

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی مریم عزیزخانی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (دبیر اجرایی)
  • اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی (دبیر کنفرانس)

مقالات مریم عزیزخانی در کنفرانس های داخلی

فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی مارگارین سالم بدون ترانس
سال 1387
ارائه شده در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
تولید ماست با استفاده از گونه های پروبیوتیک و کالچر ماست وبررسی الیگوساکاریدهای حاصله
سال 1387
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)
مروری بر روش نوین خشک کردن انجمادی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی پایداری اکسیداتیو پنیر سفید ایرانی غنی شده با اسانس های گیاهی طی دوره نگهداری
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تاثیر ضدمیکربی اسانس های ریحان و مریم گلی (سالویا) طی دوره نگهداری پنیر سفید ایرانی
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی نانوکامپوزیت تولید شده از کیتوزان و نانو ذرات اکسید روی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی تاثیر اسانس میخک Syzygium aromaticum بر پایداری اکسیداتیو فیله پیش پخت ماهی قزل آلا Oncorhynchus mykiss طی نگهداری به صورت منجمد
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کاربردی
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی اسانس های خوراکی مرزه و ترخون
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی فعالیت ضد رادیکالی اسانس و عصاره آویشن باغی و مقایسه آن باBHT به روش 2 و -2 دی فنیل 1 – پیکریل هیدرازیل
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی روند فساد اکسایشی فیله ماهی حاوی اسانسهای مرزه و ترخون طی دوره نگهداری
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
مقایسه تأثیر اسانس و عصاره آویشن باغی بر پایداری اکسیداتیو فیله پیش پخته و منجمد ماهی
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی فعالیت آنتی رادیکالی اسانس و عصاره ی میخک و مقایسه ی آن با BHT به روش 2 و -2 دی فنیل - 1 پیکریل هیدرازیل ( DPPH)
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اوریوس در بستنی سنتی در استان مازندران
سال 1396
ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
بررسی فراوانی ژن مولد انتروتوکسین A در استافیلوکوکوس اوریوس جدا شده از نمونه های بستنی سنتی در استان مازندران
سال 1396
ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
بررسی تاثیر ضد میکربی اسانس آویشن شیرازی بر پاتوژن های غذایی از طریق PCR کمی در ترکیب با پروپیدیوم مونو آزید
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
بررسی کیفیت میگوی (Metapenaeus stebbingi) آماده مصرف تیمارشده با اسانس های گیاهی در دوره طی نگهداری
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
بررسی فراوانی لیستریاجدا شده ازنمونه های پنیر و کره های عرضه شده در ییلاقات آمل
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
بررسی فعالیت ضدباکتریایی نانوامولسیون آب در روغن اسانس .Artemisia dracunculus L
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی کارایی ضدمیکروبی نانوامولسیون زیره سبزدر مقابل برخی از سویه های میکروبی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تعیین MBC-MIC و اثرات ضد میکروبی اسانس لیمو ترش
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

مقالات مریم عزیزخانی در ژورنال های داخلی

تاثیر اسانس های گیاهی بر میکروارگانیسم های بیماری زا در سبزیجات برگی
سال 1394
ارائه شده در مجله دانشکده علوم پزشکی نیشابور
بررسی تاثیر اسانس های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی
سال 1395
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
کاربست دستور نقشگرای هلیدی بر سوره انشراح
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهش های ادبی - قرآنی
ارزیابی فراوانی ژنهای انتروتوکسین زای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونههای گوشت چرخ شده اغذیه فروشیهای استان مازندران
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی
بررسی تاثیر ضد میکربی اسانس آویشن شیرازی بر پاتوژن های غذایی در گوشت چرخ شده با استفاده از پی سی آر زمان واقعی و پروپیدیوم مونو آزید
سال 1394
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
بکارگیری تکنیک نوین ترکیب PCR کمی با پروپیدیوم مونوآزید جهت شمارش استافیلوکوکوس اورئوس انتروتوکسیژنیک در محصولات خامه ای قنادی
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی
تاثیرکنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی