فرید مرادی نژاد | سیویلیکا

دکتر فرید مرادی نژاد

دانشیار گروه کشاورزی دانشگاه بیرجند

معرفی

استان
خراسان جنوبی
شهر
بیرجند

سمتهای علمی و اجرایی فرید مرادی نژاد در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • مجله باغبانی و تحقیقات پس از برداشت (مدیر مسئول)

سمتهای علمی و اجرایی فرید مرادی نژاد در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی (دبیر علمی)
  • دانشگاه بیرجند (عضو هیات علمی)

مقالات فرید مرادی نژاد در کنفرانس های داخلی

تاثیر عوامل پیش از برداشت و تیمارهای رسیدگی پس از برداشت در پاسخ میوه موز به 1- متیل سیکلو پروپن
سال 1388
ارائه شده در ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
اثر دمای انبار رسیدگی در عمر نگهداری و کیفیت موز تیمار شده با 1- متیل سیکلو پروپن
سال 1388
ارائه شده در ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
بررسی اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک
سال 1390
ارائه شده در هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
پاسخ جوانه زنی بذور مرزه (satureja hortensis ) به شرایط تنش بور
سال 1393
ارائه شده در سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
بررسی برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه مرزه (satureja hortensis ) تحت شرایط تنش بور
سال 1393
ارائه شده در سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تأثیر پوشش های خوراکی آلوئه ورا و پکتین بر ماندگاری و خواص کیفی آریل انار در رقم قند
سال 1394
ارائه شده در دومین همایش ملی گیاهان دارویی،طب سنتی و کشاورزی ارگانیک
اثر کاربرد نیتریک اکسید و پوشش سولفان بر میزان آنتوسیانین و خصوصیات کیفی میوه انار رقم شیشه کب
سال 1395
ارائه شده در دومین همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی
بررسی تاثیر نیتروکسین بر خصوصیات بیوشیمیایی کلاله زعفران
سال 1395
ارائه شده در دومین همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی
تأثیر محلولپاشی سولفات آهن بر خصوصیات کمی زیره سبز
سال 1395
ارائه شده در دومین همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی
تاثیر کیسه کردن قبل از برداشت بر برخی خصوصیات شیمیایی میوه انار
سال 1395
ارائه شده در دومین همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی
تاثیر کاهش رطوبت میوه پس از اعمال تیمارهای پس از برداشت بر خصوصیات شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris)
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر آب گرم و کلرید کلسیم بر پارامترهای شیمیایی و ماندگاری میوه تازه زرشک بی دانه نگهداری شده در دماهای مختلف
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تغییرات ترکیبات فنولی وفعالیت آنتی اکسیدانی میوه تازه عناب تحت شرایط انبارمانی
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
بهبود کیفیت و کنترل فساد قارچی میوه انار با کاربرد اسید سالیسیلیک
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
تاثیر تاریخ کاشت بر اسانس و اجزای عملکرد زیره سبز (.Cuminum cyminum L)
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
تاثیر محلول پاشی برگی اسید بوریک و اسید جیبرلیک بر عملکرد میوه انار
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
تاثیر پاکت گذاری قبل از برداشت بر کیفیت و کلسیم میوه انار پس از دوره انبار سرد
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
مقایسه تاثیر بسته بندی با پلاستیک نانو و معمولی LDPE در بهبود عمر انباری وحفظ کیفیت پس از برداشت میوه عناب تازه Ziziphus jujuba Mill.
سال 1396
ارائه شده در دومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاوری
پاسخ های کیفی و فیزیولوژی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) به کاربرد پس از بر داشت سالیسیلیک اسید و اتانول
سال 1397
ارائه شده در کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی
تاثیر اتمسفر تغییر یافته و اسیدآسکوربیک بر کیفیت و ترکیبات فنولی آریل انار
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی
تاثیر غلظت و نوع مواد شیمیایی در محلولپاشی برگی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی
اثر اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه زردآلو
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر کیفیت و عمر انباری میوه کامل انار تاثیر دارد
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر اتمسفر تغییر یافته بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه تازه عناب در انبار سرد
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه خوری زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم شاهرودی
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
تاثیر کاربرد پس از برداشت نمکهای کلسیمی بر خواص کیفی قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus) در طی نگهداری در یخچال
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
تاثیر محلولپاشی برگی با کلرید کلسیم بر خصوصیات کمی و کیفی زرشک بیدانه (Berberis vulgaris L.)
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
بررسی تاثیر اتمسفر تغییر یافته بر کیفیت میوه انبه
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
تاثیر محلول پاشی کائولین و جیبرلیک اسید بر خواص کمی و کیفی میوه انار
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
اثر بلوغ در برداشت و شرایط خشک کردن بر چروکیدگی و کیفیت ظاهری میوه عناب
سال 1398
ارائه شده در اولین همایش ملی عناب
تاثیر زمان انبارمانی بربرخی فاکتورهای کیفی میوه تازه عناب
سال 1398
ارائه شده در اولین همایش ملی عناب
بررسی تاثیر محلول پاشی برگی نیتروژن بر برخی صفات فیزیکی میوه انار(Punica granatum L.)
سال 1399
ارائه شده در دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی تاثیر محلول پاشی برگی نیتروژن بر برخی صفات بیوشیمیایی میوه انار(Punica granatum L.)
سال 1399
ارائه شده در دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سامانه های آموزش مجازی رایگان و محبوب: تجربیات و چالش ها
سال 1399
ارائه شده در اولین همایش ملی آموزش های مجازی در حوزه آموزش و پرورش

مقالات فرید مرادی نژاد در ژورنال های داخلی

بررسی تاثیر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) سال دوم
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه زراعت و فناوری زعفران
اثر پوشاندن میوه قبل از برداشت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت انار رقم شیشه کب
سال 1397
ارائه شده در مجله پژوهش های تولید گیاهی
تاثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب
سال 1398
ارائه شده در دوفصلنامه پژوهش های میوه کاری
اثر تنش های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’)
سال 1399
ارائه شده در مجله پژوهش های تولید گیاهی
تاثیر پاکت گذاری قبل از برداشت بر مقادیر کلسیم، پتاسیم، آهن و کیفیت میوه انار رقم شیشه کب در انبار سرد
سال 1397
ارائه شده در دوفصلنامه تغذیه گیاهان باغی
بررسی تاثیرکود بیولوژیک نیتروکسین بر صفات بیوشیمیایی و متابولیتهای ثانویه زعفران (Crocus sativus L.)
سال 1397
ارائه شده در دوفصلنامه تغذیه گیاهان باغی
تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد گشنیز (Coriandrum sativum L.)
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه بوم شناسی کشاورزی
تأثیر تنش‌های خشکی و شوری بر رشد، گلدهی و برخی از ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه نرگس (Narsicuss tazetta L.)
سال 1398
ارائه شده در مجله علوم باغبانی
اثر محلولپاشی برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه آلبالو (Prunus cerasus L.)
سال 1398
ارائه شده در مجله علوم باغبانی
تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه زرشک بی‌دانه
سال 1397
ارائه شده در مجله علوم باغبانی
تاثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد موثره گلبرگ وکلاله زعفران (Crocus sativus L.)
سال 1399
ارائه شده در دوفصلنامه پژوهش های زعفران
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی کمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.)
سال 1396
ارائه شده در دوفصلنامه پژوهش های زعفران
تاثیر محلول پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی های کمی و کیفی گیاه زرشک (Berberis vulgaris L.)
سال 1398
ارائه شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
تاثیر محلول پاشی برگی نیترات کلسیم و کلرید کلسیم بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و کیفیت گیاه دارویی عناب (Ziziphus jujuba Mill.)
سال 1396
ارائه شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
تاثیر کاربرد سطوح مختلف کودهای آلی بر خصوصیات کمی و بیوشیمیایی گیاه دارویی (Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand)
سال 1398
ارائه شده در مجله اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی
بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L)
سال 1398
ارائه شده در مجله اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی