اسداله تیموری یانسری | سیویلیکا

اسداله تیموری یانسری

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

معرفی

استان
مازندران
شهر
ساری

سمتهای علمی و اجرایی اسداله تیموری یانسری در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری (ریاست)
  • پانزدهمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران (رئیس کنفرانس)

مقالات اسداله تیموری یانسری در کنفرانس های داخلی

بررسی اثرات فراوری با اسید کنجاله کانولا و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل
سال 1389
ارائه شده در سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری مواد مغذی کنجاله کانولای فرآوری شده و علوفه یونجه با دو اندازه ذره مختلف در شکمبه گوسفند
سال 1389
ارائه شده در سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی
بررسی درجات مختلف تجزیه پذیری کنجاله کانولا بر مصرف خوراک،قابلیت هضم و عملکرد در گاوهای شیرده هلشتاین
سال 1389
ارائه شده در سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی
تاثیر اندازه ذرات ذرت سیلویی و مکمل روغن سویا بر قابلیت هضم، مصرف و سرعت عبور بخش جامد در دستگاه گوارش گوسفند
سال 1389
ارائه شده در سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی
اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر میزان مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه بره های پرواری نژاد زل
سال 1390
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
براورد نرخ وزن نسبی، نرخ رشد ویژه و متوسط رشد روزانه در پاسخ به افزودن سطوح مختلف عصاره سیر در جیره بره های پرواری نژاد زل
سال 1390
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
بررسی اثرات سطوح مختلف روغن کتان بر قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد زل
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی تغذیه دام و طیور
تاثیر برگزاری کارگاه آزمایشی بر شادکامی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس ملی هزاره سوم و علوم انسانی
اثر دو سطح پروتیین خوراک آغازین وشیرمصرفی برفراسنجه های خونی ورشد اسکلتی درگوساله های نرهلشتاین
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
اثر افزودن هیومات سدیم و پروبیوتیک پروتکسین در خوراک آغازین بر وضعیت سلامت، فراسنجه های شکمبه ای گوساله های هلشتاین
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی
بررسی اثرات تغذیه سطوح مختلف پودر گیاه گزنه دوپایه (Urtica dioica) بر عملکرد بره های پرواری آمیخته آتابای- زل
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی
بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر گیاه گزنه دوپایه Urtica dioica بر برخی از فراسنجه های خونی در بره های پرواری
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی
اثر افزودن هیومات سدیم در شیر بر وضعیت سلامت، فراسنجه های شکمبه ای گوساله های هلشتاین
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی
اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و تفاله ی چغندر) و نیتروژن غیرپروتیینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه ی پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ و ترکیبات شیمیایی
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و تفاله ی چغندر) و نیتروژن غیرپروتیینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه ی پرتقال کامل بر تولید گاز
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثرات مقایسه ای سیلاژ ذرت علوفه ای ،سورگوم و تریتیکاله بر میزان تولید گاز
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثرات مقایسه ای سیلاژ ذرت علوفه ای، سورگوم و تریتیکاله بر کیفیت و ترکیب شیمیایی سیلاژ
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثر افزودن تفاله خشک مرکبات به شبدر برسیم سیلویی بر فراسنجه های خونی بره های نر پرواری
سال 1398
ارائه شده در اولین کنفرانس تحقیقات بنیادین در علوم کشاورزی و زیست محیطی
اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و تفاله ی چغندر) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه ی پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ و ترکیبات شیمیایی
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و تفاله ی چغندر) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه ی پرتقال کامل بر تولید گاز
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثرات مقایسه ای سیلاژ ذرت علوفه ای ،سورگوم و تریتیکاله بر میزان تولید گاز
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثرات مقایسه ای سیلاژ ذرت علوفه ای، سورگوم و تریتیکاله بر کیفیت و ترکیب شیمیایی سیلاژ
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی جایگزینی علوفه رتون برنج با یونجه در جیره روی عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی بره های نر پرواری زل
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
تاثیرپروبیوتیک و سن از شیرگیری بر فراسنجه خونی و ایمنی بره های شیرخوار نژاد کردی
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
تاثیر پروبیوتیک و سن ازشیرگیری برعملکرد رشد برهه ای شیرخوار نژاد کردی
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش ترکیبی کیتوزان- ژلاتین در نگهداری فیله ماهی کپور نقره ای
سال 1398
ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی تدبیر علوم کشاورزی منابع طبیعی جغرافیا و انرژی پاک
اثر دو منبع کاه (گندم و برنج) و دو منبع نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژمیوه پرتقال کامل بر فراسنجه های شکمبه ای بره های نر پرواری زل
سال 1399
ارائه شده در دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار

مقالات اسداله تیموری یانسری در ژورنال های داخلی

اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میش های آبستن سنگسری
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی بره های نر دالاق
سال 1396
ارائه شده در مجله پژوهش در نشخوارکنندگان
اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین
سال 1396
ارائه شده در مجله پژوهش در نشخوارکنندگان
اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره های نر پرواری لری
سال 1395
ارائه شده در مجله پژوهش در نشخوارکنندگان
اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره های پرواری
سال 1395
ارائه شده در مجله پژوهش در نشخوارکنندگان
اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل
سال 1395
ارائه شده در مجله پژوهش در نشخوارکنندگان
تاثیر روش های مختلف فرآوری بر مولفه های تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلت هضم روده ای پروتئین خام و اسیدهای آمینه کنجاله سویا در گاوهای هلشتاین
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علوم دامی ایران