مقالات کنفرانسهای داخلی
- ارزیابی ترکیبات شیمیایی و رنگ سنجی صمغ آلوچه ارائه شده در پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران (1401)
- بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ آلوچه ارائه شده در پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران (1401)
- بررسی خصوصیات امولسیون کنندگی و کف کنندگی صمغ آلوچه ارائه شده در پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران (1401)
- روش های پیشرفته کنترل ایمنی موادغذایی برپایه ی بیوسنسورها (1397)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- تولید کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز (1400)
- مقایسه بین تکنیک های مختلف جهت استخراج عصاره رزماری: حلال، روش عصاره گیری، اندازه ذرات، نسبت گیاه به حلال (1399)
سوابق حضور در دوره ها و کارگاههای تخصصی
- فرمولاسیون محصولات غذایی - دانشگاه تهران (1399)