جلال دهقان نیا | سیویلیکا

پروفسور جلال دهقان نیا

معرفی

استان
آذربایجان شرقی
شهر
تبریز

سمتهای علمی و اجرایی جلال دهقان نیا در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • پژوهش های صنایع غذایی (هیات تحریریه)

سمتهای علمی و اجرایی جلال دهقان نیا در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه تبریز (عضو هیات علمی)

مقالات بین المللی جلال دهقان نیا

"Multi-stage continuous and intermittent microwave drying of quince fruit coupled with osmotic dehydration and low temperature hot air drying", Elsevier BV, (2018), Vol 45, No : 132-151
"Influence of foam thickness on production of lime juice powder during foam-mat drying: Experimental and numerical investigation", Elsevier BV, (2018), Vol 328, No : 470-484
"Three-stage hybrid osmotic–intermittent microwave–convective drying of apple at low temperature and short time", Informa UK Limited, (2018), Vol 36, No 16: 1982-2005
"Influence of a three stage hybrid ultrasound-osmotic-frying process on production of low-fat fried potato strips", Wiley, (2017), Vol 98, No 4: 1485-1491
"Influence of combined pretreatments on color parameters during convective drying of Mirabelle plum (Prunus domestica subsp. syriaca)", Springer Science and Business Media LLC, (2017), Vol 53, No 7: 2425-2433
"Flow and viscoelastic behavior of Iranian starch-based low calorie dessert (Palda)", Springer Science and Business Media LLC, (2017), Vol 12, No 1: 301-310
"Low temperature hot air drying of potato cubes subjected to osmotic dehydration and intermittent microwave: drying kinetics, energy consumption and product quality indexes", Springer Science and Business Media LLC, (2017), Vol 54, No 4: 929-954
"Determination of bulk density of Mirabelle plum during hot air drying as influenced by ultrasound-osmotic pretreatment", Springer Science and Business Media LLC, (2016), Vol 10, No 4: 738-745
"Heterogeneous modification of softwoods cellulose nanofibers with oleic acid: Effect of reaction time and oleic acid concentration", Springer Science and Business Media LLC, (2015), Vol 16, No 8: 1715-1722
"Novel nanocomposites based on fatty acid modified cellulose nanofibers/poly(lactic acid): Morphological and physical properties", Elsevier BV, (2015), Vol 5, No : 21-31
"Development of a novel controlled-release nanocomposite based on poly(lactic acid) to increase the oxidative stability of soybean oil", Informa UK Limited, (2014), Vol 31, No 9: 1586-1597
"Development of a novel controlled-release nanocomposite based on poly(lactic acid) to increase the oxidative stability of soybean oil", Informa UK Limited, (2014), Vol 31, No 9: 1586-1597
"Effects of Pectin-CMC-Based Coating and Osmotic Dehydration Pretreatments on Microstructure and Texture of the Hot-Air Dried Quince Slices", Wiley, (2014), Vol 39, No 3: 260-269
"Transport phenomena modelling during produce cooling for optimal package design: Thermal sensitivity analysis", Elsevier BV, (2012), Vol 111, No 3: 315-324
"Mathematical modeling of airflow and heat transfer during forced convection cooling of produce considering various package vent areas", Elsevier BV, (2011), Vol 22, No 8: 1393-1399
"Mathematical Modeling Procedures for Airflow, Heat and Mass Transfer During Forced Convection Cooling of Produce: A Review", Springer Science and Business Media LLC, (2010), Vol 2, No 4: 227-243

مقالات جلال دهقان نیا در کنفرانس های داخلی

بررسی خواص آبدوستی و ویژگی های ساختاری نانوکریستال سلولز اصلاح شده با اسید چرب
سال 1391
ارائه شده در چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته - PVAL حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و سلولز
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی
بررسی خواص بازدارندگی نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید/ نانوفیبر سلولز
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی
بررسی ساختار و ویژگیهای بازدارندگی نانوکامپوزیتهای بر پایه نشاسته - نانوذرات دیاکسیدتیتانیم و سلولز
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی فناوری های نوین در شیمی و مهندسی شیمی
بررسی میزان زمان غوطه وری بهینه ورقه های میوه به طی آبگیری اسمزی و مدل سازی چروکیدگی آن در طول خشک کردن
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تأثیر اولتراسوند و آبگیری اسمزی بر تغییرات دانسیته ظاهری در طی خشک کردن آلو
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تأثیر اولتراسوند و آبگیری اسمزی بر میزان چروکیدگی در طی خشککردن آلو
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی مهاجرت نرم کننده DEHA از پلی اتیلن ترفتالات به سیمولانت آبلیمو به کمک روش میکرو استخراج مایع- مایع بهینه شده
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر اولتراسوند و آنزیم بری بر سینتیک جذب روغن قطعات سیب زمینی طی سرخ کردن
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سینتیک محتوای رطوبت سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آنزیم بری طی سرخ کردن
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تأثیر اولتراسوند، مایکرووویو و آبگیری اسمزی بر چروکیدگی سیب زمینی طی سرخ کردن
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تأثیر آنزیم بری و پوشش های خوراکی بر چروکیدگی طی سرخ کردن سیب زمینی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سینتیک دانسیته ظاهری سیب زمینی پیش تیمارشده تا آنزیم بری و پوشش های خوراکی طی سرخ کردن
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تغییرات میزان از دست دادن رطوبت طی سرخ کردن سیب زمینی با افزودن بتاسیکلودکسترین و کلرید سدیم به روغن
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلرید سدیم روی جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر فیبرهای غذایی و کاربرد آنها
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر ژلهای هیدروکلوئیدی: ویژگیهای عملکردی و دینامیک و مکانیک تشکیل و تخریب ساختار آنها
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته سیب زمینی- نانوکریستال سلولز(NCC)
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر پیشتیمار اسمزی روی دانسیته تودهای میوه به در خشککردن با مایکروویومتناوب - هوای داغ
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر تکنیک آبگیری اسمزی - مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ درخشککردن میوه به روی ضریب انتشار موثر رطوبت
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
خشککردن میوه به با روش ترکیبی مایکروویو - هوای داغ و تاثیر آن روی بازجذب آب محصول خشکشده
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ به همراه پیشتیماراسمزی در خشککردن میوه به و بررسی روند چروکیدگی آن
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی سینتیک خشککردن سیب با تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ به همراه پیشتیمار اسمزی
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ در خشک کردن سیب و بررسی چروکیدگی و عوامل موثر بر آن
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Effect of Different Edible Hydrocolloids on Oil Uptake; a Review
سال 1393
ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا
Effects of different drying temperatures on physicochemical and microstructural properties of foam mat dried red beetroot (Beta vulgaris L. var. Detroit) pulp powder
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Numerical modeling of heat and mass transfer during foam-mat drying of green banana: Effect of ovalbumin concentrations
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Influence of infrared power on the production of raspberry powder during foam-mat drying
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Production of raspberry fruit powder using foam-mat drying: Effect of convective hot air temperature
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی اسانس میوه Heracleum persicum
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر اسانس های روغنی بر قارچ های آلوده کننده مواد غذایی، میزان ارگسترول و آفلاتوکسین های (G(1), B(2), B(1 و (G(2
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
باکتریوسین ها: نگهدارنده های طبیعی و ارتقاء دهنده سطح ایمنی مواد غذایی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
A review on cold plasma microbial decontamination mechanism, its effect on food quality and its generation
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر دمای هوا بر سینتیک خشک کردن پودر پالپ گوجه فرنگی تولید شده به روش فوم مت
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

مقالات جلال دهقان نیا در ژورنال های داخلی

اثر مونت موریلونیت و نانوبلورسلولوز بر خواص فیزیکی فیلم های آمیخته کربوکسی متیل سلولوز پلی وینیل الکل
سال 1390
ارائه شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر
نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی -مونت موریلونیت ( MMT): حساسیت به آب، خواص مکانیکی وگرمایی و الگوی پراش پرتو X
سال 1392
ارائه شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر
مدل سازی نفوذپذیری بخار آب و جذب رطوبت در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته- مونت موریلونیت (MMT)
سال 1392
ارائه شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر
اثر اصلاح سطحی با اولییک اسید بر خواص فیزیکی نانوالیاف سلولوز
سال 1392
ارائه شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر
خواص فیلم نانوکامپوزیت پلی(لاکتیک اسید)حاوی نانوالیاف سلولوز اصلاح شده
سال 1392
ارائه شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر
زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته نرم شده شامل نانوتاربلور سلولوز و نانوذرات تیتانیم دی اکسید: مطالعهساختار و نفوذپذیری بخار آب
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر
شبیه سازی عددی فرآیندهای انتقال رطوبت و گرما در خشک کردن همرفتی هویج پیش تیمار شده با امواج اولتراسوند و مایکروویو
سال 1396
ارائه شده در دوفصلنامه ماشین های کشاورزی
بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو
سال 1395
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق
سال 1395
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر آنزیم بری و هیدروکلوییدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
مدل سازی دانسیته ظاهری در طی خش ککردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
مدل سازی سینتیک از دست دادن رطوبت طی فرایند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با مافوق صوت و خشک کردن
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
مدل سازی تغییرات رنگی طی خشک کردن انگور پیش تیمار شده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز و بررسی ویژگی های حسی آن
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکى روى چروکیدگى قطعات سیب زمینى طى سرخ کردن
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی تاثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بسته بندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تاثیر پیش تیمار با فراصوت و آنزیم بری روی جذب روغن سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک آلوی پیش تیمارشده به صورت همزمان با امواج فراصوت و آب گیری اسمزی
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
مدل سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ کردن عمیق
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
نانو لیپوزوم های حامل بتا کاروتن: بررسی اثر گاما اوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درون پوشانی
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته PVA حاوی نانوذرات دی اکسیدتیتانیم و سلولز
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی
مدل سازی پارامترهای رنگی در طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آب گیری اسمزی
سال 1392
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن انگور پیش تیمارشده با اولتراسوند و کربوکسی متیل سلولز
سال 1391
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی
تاثیر افزودن بتاسیکلودکسترین و کلرید سدیم به روغن، روی سینتیک چروکیدگی، طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی
سال 1394
ارائه شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
بررسی اثر پوشش های پلی ساکاریدی آنتی اکسیدانی بر زمان غوطه وری بهینه، محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه های میوه "به" طی آبگیری اسمزی
سال 1394
ارائه شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
مدل سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته - نانوکریستال سلولز
سال 1394
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی اکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
مدل سازی جذب روغن قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ کردن عمیق
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی ویژگی های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته اصلاح شده - نانوکریستال سلولز - نانوذرات دی اکسید تیتانیم
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوه «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال
سال 1392
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر نانورس (مونت موریلونیت) بر ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، زاویه تماس و خواص حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پلی وینیل الکل
سال 1391
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
مقایسه تاثیر روش خشک کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک شدن فوم بروکلی
سال 1401
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
تاثیر سرعت هوای داغ بر سینتیک خشک شدن و ویژگی های فیزیکی شیمیایی پودر میوه تمشک تولید شده به روش فوم مت
سال 1400
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
کاربرد روش های هیبریدی (هوای داغ- مایکروویو- مادون قرمز) جهت خشک کردن سیب زمینی و مطالعه ویژگی های کیفی محصول خشک شده
سال 1399
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
مقایسه ی ویژگی های ضدمیکروبی و فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی-متیل سلولز حاوی ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین
سال 1398
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
تاثیر نانوذرات تیتانیوم دی اکسید و نقره بر ویژگی های مکانیکی و ترموفیزیکی نانوکامپوزیت مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی
سال 1397
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
تاثیر فرآوری سیب زمینی با پیش تیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخ کردن
سال 1397
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
بررسی مهاجرت نرم کننده دی اتیل هگزیل آدیپات از بطری PET به محلول مدل آبلیمو به کمک روش میکرو استخراج مایع- مایع بهینه شده
سال 1396
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
نانوکمپلکس های صمغ عربی- کازئینات حامل بتا کاروتن (۲): بررسی اندازه ذرات، پتانسیل زتا ، مورفولوژی و کارایی انکپسولاسیون
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
نانوکمپلکس های صمغ عربی- کازئینات حامل بتا کاروتن (۱): بررسی تشکیل کمپلکس توسط FTIR، DSC، کدورت و رئولوژی
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
مدل سازی تجربی جذب روغن و بررسی تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
تاثیر امواج فراصوت و آبگیری اسمزی روی چگالی ظاهری قطعات سیب زمینی طی سرخ کردن
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
تاثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی سرخ شده و مدل سازی سینتیک آن
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
بررسی تاثیر استفاده توام از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی
بررسی تاثیر استفاده توام از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی
بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی
بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه
سال 1393
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
بررسی تاثیر استفاده توام از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH
سال 1393
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
تاثیر فرکانس های تلفیقی و زمان اعمال پیش تیمار امواج فراصوت روی جذب روغن طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی
سال 1397
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
مطالعه تاثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایه پلی لاکتیک اسید
سال 1394
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
تاثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی های حسی میوه "به" پیش تیمار شده با پوشش خوراکی فعال
سال 1392
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
فیلم های زیست تخریب پذیر کربوکسی متیل سلولزی اصلاح شده با پلی وینیل الکل و نانوویسکر سلولز:(۲) ویژگی های حرارتی، نفوذپذیری به بخار آب و آب دوستی سطحی
سال 1391
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
فیلم های زیست تخریب پذیر کربوکسی متیل سلولزی اصلاح شده با پلی وینیل الکل و نانوویسکر سلولز: (۱) ویژگی های ساختاری و خواص مکانیکی
سال 1391
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
شبیه سازی سه بعدی پدیده های انتقال گرما و رطوبت در طی خشک کردن همرفتی هویج
سال 1402
ارائه شده در فصلنامه پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی
بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیب زمینی
سال 1401
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول
سال 1398
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز
سال 1398
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران