سیده پریسا میرمحمد میگونی | سیویلیکا

سیده پریسا میرمحمد میگونی

معرفی

علاقه مند به حوزه علوم تغذیه

استان
تهران
شهر
شمیرانات

مقالات سیده پریسا میرمحمد میگونی در کنفرانس های داخلی

پروتئین های دانه های روغنی-خصوصیات و کاربرد به عنوان یک ماده غذایی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ترکیبات فعال زیستی فرآورده های جانبی کشت و فرآوری برنج: استخراج و کاربرد درصنایع غذایی و دارویی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزش یابی لاکتوز و مشتقات آن از آب پنیر به عنوان یک فرآورده جانبی در صنایع لبنی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اعتبارسنجی فرآورده جانبی صنعت روغن زیتون و كاربردهای ارزش افزوده برای غذاهای فرا ویژه ابتكاری
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
آخرین تحولات در بازیافت و خالص سازی پلی فنول ها از فرآورده های جانبی گیاهی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
پتانسیل بکارگیری فرآورده های جانبی صنعت غذا در میان وعده های اکسترود شده
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
به كارگیری عصاره های گیاهی و تركیبات فیتوشیمیایی جهت كنترل قارچ های سمی و مایكوتوكسین ها
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
فناوری اکستروژن در فرآورده های جانبی مواد غذایی گیاهی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی فناوری فرآوری ضایعات مایع از كارخانجات فرآوری گوشت
سال 1399
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
مروری بر مقالات ارائه شده در زمینه تامین امنیت غذایی به واسطه نانو بیوسنسورها و بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

سوابق حضور سیده پریسا میرمحمد میگونی در دوره ها و کارگاههای تخصصی

مدیریت تحقیق و توسعه (R&D) - اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی و صنایع غذایی و دامی ایران با همکاری Icad Academy
(1400)