مقالات کنفرانسهای داخلی
- کاربرد لاکتوباسیلوس پلانتاروم در تولید فرآورده های تخمیری غذایی ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (1399)
- کیانا پورمحمدی، الهه عابدی، محمدرضا زرین پور. "بررسی ویژگی های رئولوژکی نشاسته گندم و تاپیوکا پری ژلاتینه شده با خشک کن غلطکی و فرآیند اولتراسونیک." سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران (98)
تحصیلات تخصصی
- کارشناسی ارشد فناوری مواد غذایی دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات تهران1399-1402
- کارشناسی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا1395-1399
سوابق حضور در دوره ها و کارگاههای تخصصی
- کارگاه اموزش انلاین ارتباط تغذیه با خلق و خو - پارک علم و فناوری دانشگاه ازاد اسلامی (1400)
- Nestle food and mood workshop - Nestle Iran (P.j.S. Co.) (1400)
- سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران - دانشگاه تربیت مدرس (98)