نگار فتحی دوآبی | سیویلیکا

مهندس نگار فتحی دوآبی

دانشجوی دکترای صنایع غذایی

معرفی


مقالات نگار فتحی دوآبی در کنفرانس های داخلی

بررسی امکان سنجی فرمولاسیون پاستیل دارویی با پودر جلبک اسییرپرونپیا یلاتیسپس (Spirulina platensis)
سال 1401
ارائه شده در دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
کاربرد فراصوت در ترکیب با سایر فناوری ها در فرآوری مواد غذایی
سال 1402
ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
فرمولاسیون نوشیدنی های بر پایه کلاژن با خواص آنتی اکسیدانی و محافظت از پوست
سال 1402
ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم