مصطفی یوسف الهی | سیویلیکا

دکتر مصطفی یوسف الهی

معرفی

استان
سیستان و بلوچستان
شهر
زابل

سمتهای علمی و اجرایی مصطفی یوسف الهی در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • مجله آینده ایمن و تحقیقات کشاورزی (هیات تحریریه)

سمتهای علمی و اجرایی مصطفی یوسف الهی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه زابل (عضو هیات علمی)

مقالات مصطفی یوسف الهی در کنفرانس های داخلی

بررسی طرح تفکیک زباله از مبدا ومیزان مشارکتهای مردمی
سال 1387
ارائه شده در سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی
مقایسه قابلیت هضم برگ بلوط (Quercus spp.) در دو گونه بز
سال 1384
ارائه شده در دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور
بررسی جذب فلزات سنگین توسط سورگوم علوفهای تحت تأثیر آبیاری با فاضلاب تصفیه شدۀ شهری
سال 1387
ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی بحران آب
استفاده از اصلاح الگوی مصرف در خوراک دام در استان سیستان و بلوچستان
سال 1388
ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی
معرفی چند شکلی ژنهای کاندیدا در برنامه نوین اصلاح نژاد طیور
سال 1388
ارائه شده در دومین همایش بیوتکنولوژی کشاورزی
استفاده از بیوتکنولوژی شکمبه در بهبود ارزش غذایی نشخوارکنندگان
سال 1388
ارائه شده در دومین همایش بیوتکنولوژی کشاورزی
بررسی اقتصادی قیمت و کیفیت چای مصرفی درایران
سال 1388
ارائه شده در ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
بررسی تاثیر پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز
سال 1390
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
بررسی ارزش غذایی گونه های علف هفت بند،علف پرستو و کرته منطقه سیستان با استفاده از روش کیسه های نایلونی
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم گونه های جگن (Cyperus longus)،کاهوی خاردار(Lactuca seriola)،لویی(Typha latifolia) منطقه سیستان با استفاده از روش تولید گاز
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثر سطوح مختلف مخمر(ساکارومایسسز سرویزیه) بر ارزش غذایی آتریپلکس لنتیفورمیس سیلو شده با تکنیک تولید گاز
سال 1392
ارائه شده در ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی
بررسی و مقایسه ارقام عدس الیت در شرایط دیم
سال 1381
ارائه شده در هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
کیتوزان: بیوپلیمر فعال زیستی در غذاهای دریائی
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی
ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی فیش فینگرهای ماهی فیتوفاگ تیمار شده با پوشش ژلاتین طی نگهداری در یخچال
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی
ژلاتین ماهی: مادهای تجدید پذیر برای توسعه پوششهای خوراکی
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی
تاثیر حرارت بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک گندم واریته سیستان به روش in situ
سال 1395
ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
تاثیر حرارت بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز به روش آزمایشگاهی
سال 1395
ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
تاثیر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی با سیلاژ برگ و ساقه درخت موز بر ارزش غذایی و فراسنجه های تولید گاز
سال 1395
ارائه شده در اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی
دانش فنی گاوداران و تعیین رابطه آن با رعایت اصول بهداشت شیر مطالعه موردی شهرک دامداران زاهدان
سال 1394
ارائه شده در اولین همایش ملی یافته ­های نوین در پژوهش­های کشاورزی و منابع طبیعی
واکاوی رفتار و تمایلات رفتاری گاوداران شهرک دامداران زاهدان نسبت به رعایت اصول بهداشت شیر: کاربرد نظریه رفتار برنامه ریزی شده
سال 1394
ارائه شده در اولین همایش ملی یافته ­های نوین در پژوهش­های کشاورزی و منابع طبیعی
اثر فرآوری حرارتی بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز نیام کهور پاکستانی (Prosopis julifora)
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر سود بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک نیام کهور پاکستانی (Prosopis julifora)
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر فرآوری شیمیایی و حرارتی بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک در ذرت دندان اسبی
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر فرآوری حرارتی بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک در ذرت شیرین
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر فرآوری حرارتی بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز نیام کهور ایرانی (Prosopis Cineraria)
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی اثر واریته و زمان برداشت بر ترکیبات شیمیایی دو لاین امیدبخش سورگوم دومنظوره دانه ای- علوفه ای
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ،منابع طبیعی و محیط زیست
بررسی اثر واریته و زمان برداشت بر دیواره سلولی و کربوهیدرات محلول در آب دو لاین امیدبخش سورگوم دومنظوره دانه ای- علوفه ای
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ،منابع طبیعی و محیط زیست
بررسی میزان تاثیر زمان برداشت بر ترکیبات شیمیایی دو واریته سورگوم
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ،منابع طبیعی و محیط زیست
بررسی اثر آنزیم فیبرولیتیک بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای کاه برنج
سال 1400
ارائه شده در اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور با محوریت تنش های محیطی
اثر سطوح مختلف میوه بلوط در جیره بر افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در برهای نرپرواری استان مازندران
سال 1400
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
اثر سطوح مختلف میوه بلوط در جیره بر فرآیند تولید گاز در برهای نر پرواری استان مازندران
سال 1400
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
اثر افزودن آنزیم فیبرولیتیک بر ترکیبات شیمیایی و تولید گاز آزمایشگاهی کمپوست قارچ صدفی بر پایه کاه گندم، کاه جو و علف نی
سال 1401
ارائه شده در ششمین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
اثر افزودن آنزیم فیبرولیتیک و باکتری اسید لاکتیک بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ یونجه
سال 1401
ارائه شده در ششمین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
اثرات سطوح مختلف میوه بلوط بر فراسنجه های تجزیه پذیری و افزایش وزن و میزان مصرف ماده خشک در بره های نر پرواری دولاق استان مازندران
سال 1401
ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران

مقالات مصطفی یوسف الهی در ژورنال های داخلی

ارزش غذایی پنج گونه گیاهان شورپسنددرمنطقه سیستان
سال 1391
ارائه شده در فصلنامه علوم دامی ایران
بررسی ارزش غذایی سیلاژ پسمانددرخت موز بااستفاده ازروش in vitro و in situ
سال 1391
ارائه شده در فصلنامه علوم دامی ایران
تعیین ارزش غذایی علف مورچه Cressa Cretica در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با رو شهای برو نتنی، درو نتنی، و کیسه های نایلونی در سیستان
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه علوم دامی ایران
شناسایی و جداسازی قار چهای شکمبه گوسفند بلوچی در سیستان
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی
اثر استفاده از نیام کهور پاکستانی (Prosopis juliflora) بر عملکرد بزهای شیرده تالی
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
اثر آبیاری با فاضلاب تصفیه شده شهری بر عملکرد و جذب فلزات سنگین در سورگوم علوفه ای (Sorghum bicolor L.)
سال 1389
ارائه شده در فصلنامه علوم آب و خاک
مقایسه دفع مشتقات پورینی و سنتز پروتئین میکروبی در گوساله های نر نژاد سیستانی و هلشتاین
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش های علوم دامی
اثر توازن الکترولیتی جیره و پروبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه ی بلدرچین های ژاپنی در شرایط تنش حرارتی
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
بررسی اثرسطوح مخمر ساکارومایسزسرویزیه و ملاس برارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری آتریپلکس لنتی فورمیس (Atriplex. lentiformis) سیلو شده به روش کیسه های نایلونی
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تعیین کیفیت علوفه ای شوران (Salsola vermicolata) و سیاه شور (Suaeda fruticosa) منطقه سیستان در مراحل فنولوژیک مختلف
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ)
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین
سال 1390
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران
تعیین جنسیت در شترمرغ با استفاده از تکنیک PCR
سال 1390
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران
اثر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج روغن کشی شده با کنجاله سویا بر تولید و ترکیبات شیر، نمره وضعیت بدنی و برخی فراسنجه های خونی گاوهای شیری
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران
اثر سطوح مختلف مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای و تجزیه پذیری پروتئین در جیره های با کنسانتره بالا
سال 1400
ارائه شده در مجله تحقیقات تولیدات دامی
تاثیر استفاده از سطوح مختلف دانه کامل و آسیاب شده کتان بر عملکرد، گوارش پذیری، فراسنجه های خونی و پروتئین میکروبی بره های کبوده شیرازی
سال 1402
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
سال 1394
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Can Broiler Chicken Growth, Immunity, and Meat Quality be Enhanced by Salvia mirzayanii?
سال 1402
ارائه شده در مجله گیاهان دارویی و محصولات فرعی