علیرضا رامندی | سیویلیکا

علیرضا رامندی

دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی دانشگاه فردوسی

معرفی

دانشجوی دانشگاه دانشگاه فردوسی مشهد و علاقه مند به حوزه علوم کشاورزی و بیولوژی


علاقه مندی ها

Abotic stress
Plant memory stress
Plant microb Interaction

مقالات بین المللی علیرضا رامندی

"Suppressive soil microbiota inhibit wilting diseases and enhance growth in sesame", Elsevier BV, (2023), Vol 25, No : 100668
"Cupriavidus metallidurans bacteria enhance sodium uptake by plants", Elsevier BV, (2023), Vol 27, No : 100767
"Rhizobacteria isolated from xerophyte Haloxylon ammodendron manipulate root system architecture and enhance drought and salt tolerance in Arabidopsis thaliana", Springer Science and Business Media LLC, (2023), Vol , No :
"Microbiome contributes to phenotypic plasticity in saffron crocus", Springer Science and Business Media LLC, (2022), Vol 39, No 1:
Ramandi, A., Javan, I., Mohamadi, F. Improvement in Seed Surface Sterilization and in vitro Seed Germination of Ornamental and Medicinal Plant- Catharanthus roseus (L.), (2019), 46:1107-1112.

مقالات علیرضا رامندی در کنفرانس های داخلی

Green and Eco-friendly Synthesis of Silver nanoparticles using Saffron Bulbs (Crocus sativus L.) Methanol Extract
سال 1397
ارائه شده در پنجمین همایش ملی زعفران
تولید نانو ذرات به لیمو با استفاده از مس سولفات و اثر گذاری نانو ذرات و عصاره بر روی باکتری های E.ColiوSarmonella
سال 1397
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی کشاورزی، محیط زیست
بررسی اثر ضد باکتریایی نانو ذرات نقره تولید شده با عصاره گیاه به لیمو Aloysi a citrodora
سال 1399
ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی
بهینه سازی کشت سوسپانسیون سلولی در زعفران
سال 1400
ارائه شده در ششمین همایش ملی زعفران
جداسازی باکتری های رایزوسفری و اندوفیتی محرک رشد از زعفران
سال 1400
ارائه شده در ششمین همایش ملی زعفران
سنجش اثر عصاره آبی خامه زعفران بر روند انعقاد خون در موش های سوری
سال 1400
ارائه شده در ششمین همایش ملی زعفران
تاثیر عصاره خامه ی گل زعفران بر حفظ کیفیت و ماندگاری سیب
سال 1401
ارائه شده در ششمین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی

مقالات علیرضا رامندی در ژورنال های داخلی

تاثیر عصاره آبی خامه زعفران (Crocus sativus) بر شاخص های انعقاد خون در موش سوری
سال 1401
ارائه شده در دوفصلنامه پژوهش های زعفران
اثر عصاره آبی کورم زعفران بر سطح گلوکز خون وآنزیم های کبدی موش های صحرایی دیابتی شده با استربتوزوتوسین
سال 1402
ارائه شده در فصلنامه زراعت و فناوری زعفران
بهینه سازی کالوس زایی و کشت سوسپانسیون سلولی در زعفران
سال 1401
ارائه شده در دوفصلنامه پژوهش های زعفران

تحصیلات علیرضا رامندی

دکتری تخصصی بیوتکنولوژی کشاورزی
1402
کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی
1399 - 1401
کارشناسی بیوتکنولوژی کشاورزی
1395 - 1399

سوابق شغلی علیرضا رامندی

سابقه کار صنعتی مدیر عامل شرکت یاران سرزمین یاقوت
1398 - 1400
سابقه کار صنعتی مدیر تحقیق و توسعه شرکت زیست فناوری خاور میانه
1401 - تاکنون

جوایز و افتخارات علیرضا رامندی

تیم برتر رویداد کارآفرینی تکاپ3
1400
تیم دوم استارتاپ ویکند صنعتی سحرخیز
1399
پژوهشگر برتر دانشگاه تربت حیدریه
1398
تیم نخست استارتاپ ملی آب دانشگاه حکیم سبزواری
1398
تیم سوم استارتاپ سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
1398
پژوهشگر برتر دانشگاه تربت حیدریه
1397
تیم سوم استارتاپ ملی زعفران دانشگاه تربت حیدریه
1397