سید مهدی اجاق | سیویلیکا

دکتر سید مهدی اجاق

دانشیار

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی سید مهدی اجاق در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان (عضو هیات علمی)

مقالات سید مهدی اجاق در کنفرانس های داخلی

مروری بر لفاف های خوراکی کیتوزان
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر روند تغییر شاخصهای اکسیداسیون در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری در یخچال
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
کارایی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر جهت مهار رشد باکتری‌های فیله‌ماهی قزل آلا
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بسته بندی فعال و کاربرد آن در فراورده های گوشتی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
کاربرد اسانس های گیاهی در افزایش ماندگاری محصولات غذایی با تکیه بر فرآورده های شیلاتی
سال 1390
ارائه شده در دومین همایش منطقه ای توسعه پایدار منابع طبیعی در حاشیه جنوب دریای خزر
کاربرد آنزیم ها در صنعت فرآوری آبزیان
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید Rutilus frisii kutum صید شده به دو روش پره و گوشگیر طی نگهداری در یخ
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران
کاهش جذب روغن در فرآورده های سرخ کردنی
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تولید ناگت ماهی کم چرب با استفاده از صمغ کتیرا
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
کاربردهای نانوذرات سلولز در بسته بندی مواد غذایی
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
مروری برخواص ضد میکروبی پوشش های غنی شده با نانو اکسید رویدرصنایع بسته بندی
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
نانو فناوری راهکاری برای توسعه آبزی پروری، صنایع وابسته و بهبود امنیت غذایی
سال 1397
ارائه شده در دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
Gamma irradiation effects on free radical scavenging activity of Rosmarinus officinalis L. (Rosemary)
سال 1397
ارائه شده در همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی
آیا استفاده از نانوذرات رزماری سنتز شده با روش پرتوتابی - گاما باعث کاهش بار میکروبی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در زمان نگهداری در دما یخچال می شود
سال 1398
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
استفاده از روش سطح پاسخ جهت بهینه سازی فعالیت ضد باکتری پروتئین هیدرولیز شده تون زردباله (Tunnus albacores)
سال 1399
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
مقایسه ارزش غذایی دو گونه از تن ماهیان، گیدر Thunnus albacares و طلال Rastrelliger kanagurta از نظر ترکیب اسیدهای چرب
سال 1399
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران

مقالات سید مهدی اجاق در ژورنال های داخلی

تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابى خواص فیزیکى و مکانیکى آن
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso)
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال به دست آمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی
اثر خواص ضداکسیداسیونی عصاره جلبک قهوه ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18 - درجه سانتی گراد
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii)
سال 1398
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
ارزیابی ترکیب شیمیایی، تغییرات رنگی و بازدهی فیله با افزایش وزن ماهی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss
سال 1397
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
ارزیابی خصوصیات فیلم دولایه آگار/ کازئینات سدیم حاوی نانوذرات اکسید روی
سال 1397
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
بررسی جایگزینی سدیم استات به وسیله کیتوزان های مختلف در فیله ی فیل ماهی(Huso huso) طی نگهداری در یخچال (C°1±4)
سال 1396
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
بررسی میزان اکسیداسیون چربی در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss حاوی عصاره جلبک قهوهای Iyengaria stellataطی نگهداری در دمای -18درجه سانتیگراد
سال 1396
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
سال 1395
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد)
سال 1394
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته بندی شده در خلاء طی نگه داری در یخچال
سال 1394
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
Antioxidant and Antibacterial Effect of Protein Hydrolysis of Yellowfin Tuna Waste on Flesh Quality Parameters of Minced Silver Carp
سال 1396
ارائه شده در مجله منابع ژنتیک
بررسی امکان ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت زنده اما غیرقابل کشت و بیان ژنهای بیماریزایی آن طی دوره انجماد ºC18 ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus Mykiss )
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه میکروب شناسی پزشکی ایران
تاثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
اثر کیتوزان بر شاخصهای ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگهداری شده در فریزر
سال 1399
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
اثر تزریق عضلانی و وریدی عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis L.) بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال
سال 1397
ارائه شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
تاثیر باکتری Lactobacillus rhamnosus بر شاخص های بیوشیمیایی خون و فعالیت آنزیم های هضمی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B۱
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه محیط زیست جانوری
مطالعه برخی خاصیت های آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Sargassum tenerrimum) جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه محیط زیست جانوری
مقایسه کیفیت فیله و پروفیل اسیدهای چرب ماهیان پرواری گورامی عظیم الجثه (Osphronemus goramy) و کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در استخرهای بتونی
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه محیط زیست جانوری
اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
سال 1400
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
مطالعه رفتار، اولویت ها و موانع مصرف کنندگان میگو در کشور
سال 1398
ارائه شده در مجله علمی شیلات ایران
ارزیابی عوامل موثر بر روند خرید و فروش ماهی در بازارهای ماهی بنادر استان گیلان
سال 1398
ارائه شده در مجله علمی شیلات ایران
اثر پوشش کیتوزان همراه با ناتامایسین بر کیفیت تخم ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری در دمای یخچال
سال 1395
ارائه شده در مجله علمی شیلات ایران
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم
سال 1400
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
استخراج فیکوسیانین از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و ارزیابی پایداری نانولیپوزوم های حامل رنگدانه در برابر شرایط محیطی
سال 1401
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
اثر آماده سازی اولیه بر کیفیت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال
سال 1396
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
اثر پوشش خوراکی صمغ زدو و عصاره ریحان (Ocimum basilicum) بر کیفیت فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده تحت دمای ۱۸- درجه سانتی گراد
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه علوم و فنون دریایی
جایگزینی نانولیپوزم های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی وکیفیت تغذیه ای همبرگر طی نگهداری در یخچال (۴ درجه سانتی گراد)
سال 1402
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
بیان ژن های hly و inlA باکتری Listeria monocytogenes در وضعیت زنده اما غیر قابل کشت (VBNC) در دمای ۴ درجه سانتی گراد
سال 1399
ارائه شده در مجله دانشگاه علوم پزشکی گرگان
بررسی اثر شکل محصول و دانه بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)
سال 1392
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقرهای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغنهای مختلف گیاهی و دماهای متفاوت
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
اثرفیلم بسته بندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی روش سطح پاسخ بر تغییرات نقطه ذوب و دمای ژله ای کاراگینانflagelliformis Hypnea
سال 1402
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان