زهرا پناهی | سیویلیکا

زهرا پناهی

معرفی


مقالات زهرا پناهی در کنفرانس های داخلی

بررسی خواص ضد میکروبی اسانس چویل (Ferulago angulata) علیه تعدادی از باکتری های بیماریزای با منشاء غذایی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس چویل (Ferulago angulata) علیه باکتری لیستریامونوسیتوژنز در محیط آزمایشگاهی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
تعیین حداقل غلظت مهار کنندگی ( MIC ) عصاره صمغ گیاه بنه ( Pistacia atlantica ) علیه تعدادی از باکتری های بیماریزای غذایی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره ریشه ریواس علیه تعدادی از باکتری های بیماریزای غذایی در شرایط آزمایشگاهی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
تعیین حداقل غلظت مهار کنندگی (MIC) عصاره گیاه آلزی (Allium paradoxum) علیه تعدادی از باکتری های بیماریزای غذایی
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های شیر غیر صنعتی شمال ایران
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
بررسی خواص ضدمیکروبی اسانس زنیان Carum copticum علیهتعدادی از باکتری های بیماری زای با منشاء غذایی
سال 1397
ارائه شده در کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی و صنایع وابسته
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی و تعیین حداقل غلظتبازدارندگی و کشندگی اسانس زنیان Carum copticum علیهباکتری های لیستریامونوسیتوژنز و اشریشیا کلی O۱۵۷:H۷
سال 1397
ارائه شده در کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی و صنایع وابسته