فاطمه داودی سفیدکوهی | سیویلیکا

مهندس فاطمه داودی سفیدکوهی

دانشجوی دکتری تخصصی بیوتکنولوژی آبزیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

معرفی

دانشجوی دانشگاه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

استان
مازندران

علاقه مندی ها

تغذیه آبزیان
بیوتکنولوژی آبزیان

مقالات فاطمه داودی سفیدکوهی در کنفرانس های داخلی

معرفی فرآیند تولید سیلاژ ماهی به عنوان محصولی نوظهور در صنعت آبزی پروری
سال 1398
ارائه شده در نخستین همایش ملی علوم، صنایع دریایی و توسعه پایدار سواحل مکران
بررسی چالش های جهانی تولید پودر ماهی در توسعه اقتصادی صنعت آبزی پروری
سال 1398
ارائه شده در نخستین همایش ملی علوم، صنایع دریایی و توسعه پایدار سواحل مکران
معرفی مخمر ساکارومایسس سرویزیه و موارد مصرف آن در صنعت آبزی پروری
سال 1399
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
مروری بر رویکردهای تغذیه ای در بهبود عملکرد مولدین گونه های آبزی
سال 1399
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
مروری بر کاربرد کنجاله بادام زمینی در تغذیه آبزیان
سال 1401
ارائه شده در هفتمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار
ارزیابی مقایسه ای اسیدهای آمینه کنجاله بادام زمینی و پودرماهی جهت استفاده در تغذیه آبزیان
سال 1401
ارائه شده در هفتمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار
Safari, Omid., Paolucci, Marina., and Davoudi Sefidkohi., Fatemeh. (A review on the horizons using enzyme supplements in the aquafeed production industry). 5th International and 7th national IASBS Symposium in Biological Sciences:Frontiers in Enzymology. Iran.
سال 2022
وردست زاده سردرود، حامد و فاطمه داودی سفیدکوهی." اهمیت دورگه گیری در ماهیان با تاکید بر ماهیان خاویاری." سومین کنفرانس ملی یافته های جدید زیست شناسی، سیستان و بلوچستان.
سال 1402
داودی سفیدکوهی، فاطمه و امید صفری. "معرفی فرآیند نوین تخمیر در بهبود کارایی استفاده از جیره های غذایی آبزیان." هفتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران، لرستان.
سال 1398
داودی سفیدکوهی، فاطمه و امید صفری. "مروری بر استفاده از مکمل ال-کارنیتین در صنعت تولید غذای آبزیان." هفتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران، لرستان.
سال 1398
داودی سفیدکوهی، فاطمه و امید صفری. " مروری بر فناوری های تولید جیره های غذایی آبزیان." سومین همایش و اولین کنگره ملی منابع شیلاتی، گرگان.
سال 1398
داودی سفیدکوهی، فاطمه و امید صفری. " مروری بر استفاده از رنگدانه های گیاهی در صنعت تولید غذای آبزیان با تاکید بر ترکیب شیمیایی." سومین همایش و اولین کنگره ملی منابع شیلاتی، گرگان.
سال 1398

مقالات فاطمه داودی سفیدکوهی در ژورنال های داخلی

مقاله علمی – ترویجی: اهمیت استفاده از افزودنی های خوراکی میکروبی در پرورش ماهیان زینتی
سال 1402
ارائه شده در مجله آبزیان زینتی
مقاله علمی – ترویجی: اهمیت استفاده از ویتامین ها در صنعت تولید غذای آبزیان
سال 1402
ارائه شده در مجله آبزیان زینتی

تحصیلات فاطمه داودی سفیدکوهی

دکتری تخصصی بیوتکنولوژی آبزیان
1402
کارشناسی ارشد علوم و مهندسی شیلات (گرایش تکثیر و پرورش آبزیان)
1399 - 1401
کارشناسی علوم و مهندسی شیلات
1395 - 1399