حسن احمدی گاولیقی | سیویلیکا

دکتر حسن احمدی گاولیقی

دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

معرفی

استان
تهران
شهر
تهران

سمتهای علمی و اجرایی حسن احمدی گاولیقی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه تربیت مدرس (عضو هیات علمی)

مقالات حسن احمدی گاولیقی در کنفرانس های داخلی

نشاسته های اصلاح شده و کاربرد آن در فرآورده های غذایی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد نشاسته های اصلاح شده در پخت نان
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر روش های آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و خواص پکتین استخراجی ازضایعات پرتقال
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا به جای چربی در سوسیس کم چرب و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
غنیسازی فرآوردههای گوشتی با امگا- 3
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی اثر ماده فعال سطحی اسپن 85 بر عملکرد و رفتار گرفتگی غشای PVDF درتغلیظ اسیدهای چرب امگا- 3
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر تانناز بر گرفتگی غشایی فرآیند عصاره آبی پوست پسته
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی روند تغییرات محصول تولید شده در طی هیدرولیز نشاسته به وسیله ی آنزیم های آلفاآمیلاز و دکستروزایم با دی الکتریک
سال 1397
ارائه شده در یازدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
بهینه سازی تولید آنزیم تانناز از قارچ پنی سیلیوم بومی ایران
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
استخراج همی سلولز و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده آن از هسته خرما
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
تولید ایزوله پروتئین ماهی ساردین و تاثیر متغیرهای زمان، نوع آنزیم و نسبت آنزیم به سوبسترا بر درجه ی آبکافت
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی استخراج پکتین پوست انار به روش گرمایش اهمیک
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر گرمایش اهمی بر ویژگیهای مواد غذایی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی پتانسیل پریبیوتیکی صمغ کتیرای هیدرولیز شده با پکتیناز بر باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شرایط in vitro
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تأثیر الیسیتوری سلنیوم بر تولید متابولیت های ثانویه در سلول های جدا کشت گون(Astragalus verus)
سال 1398
ارائه شده در ششمین کنگره عناصر کمیاب ایران
کوتاه ترین زمان خشک کردن پوست سیب زمینی با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی
سال 1400
ارائه شده در سیزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران

مقالات حسن احمدی گاولیقی در ژورنال های داخلی

بررسی تاثیر افزودن نشاسته استیله بر روی ویژگی ریولوژی خمیر و کیفیت نان بربری
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تاثیر اسانسهای رزماری، آویشن، مرزه، ویتامین E و روغنهای گیاهی بر سیستم ایمنی و میکروبیولوژی روده جوجه های گوشتی
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی
بررسی بیوانفورماتیکی پپتیدهای ضدباکتری در پنج گونه پروکاریوت و یوکاریوت و بررسی اثر ضدباکتری نایسین بر باکتری های گرم مثبت و گرم منفی
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه زیست شناسی میکروارگانیسمها
تاثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی