سید فخرالدین حسینی | سیویلیکا

دکتر سید فخرالدین حسینی

دانشیار دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس

معرفی

استان
تهران
شهر
تهران

سمتهای علمی و اجرایی سید فخرالدین حسینی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه تربیت مدرس (عضو هیات علمی)

مقالات سید فخرالدین حسینی در کنفرانس های داخلی

تهینه و ارزیابی فیلم های زیست ناانو کامپوزیت بر پایه ژلاتین ماهی تقویت شده با نانوذرات کیتوسان
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تهیه ژلاتین هیدرولیز شده از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) و بررسی خاصیت ضداکسیدانی آن با روش ارزیابی قدرت کاهندگی
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
تولید پروتیئن هیدرولیز شده از ماهی کیلکا Clupeonella cultriventris caspia با استفاده از آنزیم آلکالاز و بررسی خواص آنتی اکسیدانی بوسیله آزمون FRAP
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
تولید پروتیئن هیدرولیز شده از ماهی کیلکا Clupeonella cultriventris caspia با استفاده از آنزیم آلکالاز و بررسی خواص آنتی اکسیدانی بوسیله آزمون DPPH
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی خواص زیست فعالی پروتیین هیدرولیز شده استخراج شده از ماهی کامل کیلکای معمولی cultriventris Clupeonella (به منظور افزودنی موادغذایی)
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی رابطه ریسک سرمایه گذاری با هزینه های تحقیق و توسعه در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
سال 1395
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی در مدیریت، حسابداری و اقتصاد
بررسی تاثیر فعالیتهای اجتناب از مالیات بر ساختار سررسید بدهی: مطالعه موردی شرکتهای پذیرفته شده در بورس تهران
سال 1397
ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
تهیه و ارزیابی نانوالیاف های الکتروریسی شده ی پلیکاپرولاکتون/کیتوسان و بهینه سازی نسبت حلال های اسید فرمیک و اسید استیک با استفاده از آزمون های مکانیکی
سال 1397
ارائه شده در ششمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
تولید و ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های زیست تخریبپذیر بر پایه پلیمر/زیست- پلیمر به منظور توسعه مواد بسته بندی
سال 1397
ارائه شده در ششمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه کیتوسان/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی حاوی روغن ضروری سینامالدهید
سال 1397
ارائه شده در ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
تعیین پروفایل و تغلیظ اسیدهای چرب امگا 3 روغن ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش کمپلکس اوره
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثرات فیزیکی و ضداکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر حاوی سینامالدهید کپسوله شده برکیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در خلال نگهداری در یخچال
سال 1398
ارائه شده در چهارمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی ویژگی های مکانیکی و ساختاری فیلم های زیست تخریب پذیر کیتوسان/پلی وینیل الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید ریزپوشانی شده
سال 1398
ارائه شده در چهارمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
ساخت و مشخصه یابی نانوالیاف کیتوسان/پلیکاپرولاکتون حاوی سینامالدهید به عنوان بسته بندی فعال
سال 1398
ارائه شده در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
تاثیر فیلم های بسته بندی سه جزئی حاوی سینامالدهید نانوکپسوله شده بر ویژگی های فیزیکی
سال 1399
ارائه شده در چهارمین همایش ملی علوم محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی
اثر آنزیم آلکالاز بر درجه هیدرولیز پروتئین تخمک ماهی سفیذ (Rutilus frisii kutum) در زمان های مختلف
سال 1396
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین در آبزیان

مقالات سید فخرالدین حسینی در ژورنال های داخلی

اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus
سال 1397
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
استخراج ترکیبات زیست فعال از محصولات جانبی حاصل از فرآوری آبزیان
سال 1396
ارائه شده در مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
اثر فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه کیتوسان/پلی وینیل الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا