علیرضا گودرزی | سیویلیکا

دکتر علیرضا گودرزی

استادیار

معرفی

فارغ التحصیل null و علاقه مند به حوزه میکروبیولوژی عمومی


علاقه مندی ها

بیوتکنولوژی صنعتي
بیوتکنولوژی مواد غذایي
داروسازی

عضویت علیرضا گودرزی در مجامع و انجمنهای علمی

  • عضو پوروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران
  • عضو انجمن بیوتکنولوژی ایران

مقالات بین المللی علیرضا گودرزی

Alireza Goodarzi. Covid -19 and Estimate of Antimicrobial Efficacy of Hand Sanitizers. Global Journal of Pathology and Microbiology, 2020. Vol 8: 6-11.
Alireza Goodarzi, “Genetic Evolution and Adaptation of Population. A Review”, Journal of Genetics and Genetic Engineering, 4(1), 2020, pp. 13-17.
Alireza Goodarzi, Hrachya Hovhannisyan and Andranik Barseghyan. Elimination of Pathogen Escherichia coli O157: H7 in Ground Beef by a Newly Isolated Strain of Lactobacillus acidophilus during Storage at 5°C. Applied Food Biotechnology. 2016. Vol. 3 (3): 170-176.
Alireza Goodarzi. UV - Induced Mutagenesis in Lactic Acid Bacteria. International Journal of Genetics and Genomics. 2016. Vol. 4(1): 1-4.
Alireza Goodarzi, Hrachya Hovhannisyan, Gohar Grigoryan, Andranik Barseghyan. Acidophilus Milk Shelf-life Prolongation by the Use of Cold Sensitive Mutants of Lactobacillus acidophilus MDC 9626. Applied Food Biotechnology. 2017, Vol. 4 (4): 211-218.
Alireza G. Goodarzi. Obtaining of Lactobacillus delbrueckii Cold Sensitive Rif Mutants for Shelf Life Prolongation of Dairy Products. Int.J.Curr.Microbiol.App.Sci. 2016. Vol. 5(1): 546-552.
Alireza G. Goodarzi, Hrachya G. Hovhannisyan, Andranik H. Barseghyan and Gohar G. Grigoryan. Shelf Life Expanding of Fermented Dairy Food by Use of Cold Sensitive Mutant Starters. Int.J.Curr.Microbiol.App.Sci. 2015. Vol. 4(11): 517-522.
Hrachya Hovhannisyan, Alireza Goodarzi, Andranik Barseghyan. Antimicrobial Substances Production at Refrigeration Temperatures by Lactobacillus delbrueckii MH10: A Candidate for Food Biopreservation. International Journal of Nutrition and Food Sciences. 2016. Vol. 5(3): 179-184.
Alireza Goodarzi, Hrachya Hovhannisyan, Andranik Barseghyan. The Use of Str Mutations for Enhancement of Hydrogen Peroxide Formation by Lactobacillus Delbrueckii MH-10 at Refrigeration. Journal of Food Science and Engineering. 2016. Vol. 6: 90-97.
Alireza Goodarzi, Hrachya Hovhannisyan, Andranik Barseghyan. Mutational Improvement of Lactobacillus acidophilus GH 201 Intended for Ground Beef Preservation in Refrigerator Storage. Journal of Food and Nutrition Sciences. 2016. Vol. 4(3): 49-54.

مقالات علیرضا گودرزی در کنفرانس های داخلی

Utilization Cold Sensitive Str Mutants of lactic acid bacteria for prolongation of fermentedmilk Shelf Life
سال 1395
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
افزایش مدت نگهداری گوشت گاو چرخ کرده با مواد ضد میکروبی تولید شده توسطلاکتوباسیلوس دلبروکی دردمای یخچال
سال 1395
ارائه شده در دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
Enhancing Hydrogen Peroxide Formation by Lactobacillus Delbrueckii Str Resistant Mutants in The Cold Condition
سال 1395
ارائه شده در سومین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
Utilization of Antibacterial Activity Produced by L. Delbrueckii MDC 9617 For Shelf Life Extending of Fresh Ground Meat During Storage in Refrigerator
سال 1395
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی آینده مهندسی و تکنولوژی
افزایش مدت نگهداری گوشت گاو چرخ کرده با مواد ضد میکروبی تولید شده توسط لاکتوباسیلوس دلبروکی دردمای یخچال
سال 1395
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
Minced Meat Shelf Life Prolongation Cause of Antimicrobial Substances Produced by Lactobacillus Delbrueckii in The Cold Condition
سال 1395
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
Detection of IS903,IS26 and ISEcp1 Elements in CTX-M-Producing Klebsiella pneumonia and Escherichia coli Isolates From Patients with Leukemia
سال 1398
ارائه شده در سیزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی بالینی استاد البرزی

مقالات علیرضا گودرزی در ژورنال های داخلی

Alireza Goodarzi, H. Hovhannisyan. Mutational improvement of probiotic Sweet Acidophilus Milk quality // 3rd National & 1st International Conference in applied research in Biology. University of Applied Science and Technology. February 24-25, 2016. Tehran. Iran.
سال 0
Alireza Goodarzi. Utilization Cold Sensitive Str Mutants of lactic acid bacteria for prolongation of fermented milk shelf Life // The 2nd International Conference of modern finding of science and technology with the focus of science for development. June 28, 2016. Tehran. Iran.
سال 0
Alireza Goodarzi, Vahid Goodarzi. Enhancing hydrogen peroxide formation by lactobacillus delbrueckii str resistant mutants in the cold condition // The 3rd national congress on biology and natural sciences of Iran. August 2016. Tehran. Iran.
سال 0
Goodarzi Alireza, Hovhannisyan Hrachya G., Biopreservation of refrigerated foods: Production of antibacterial substances by Lactobacillus delbrueckii subsp. lactic МН10 at 5°C // 2nd International Scientific Conference of Young Researchers “Contribution of the Young Generation in the Development of Biotechnology”. October 1-4, 2013 Yerevan, Armenia
سال 0
Goodarzi A, Barseghyan A., Hovhannisyan H., The Influence Of rif Mutations On Antibacterial Activity Of Lactobacillus delbrueckii МН10 At 5-7°C // International Scientific Workshop “Trends in microbiology and microbial biotechnology”. October 5-8, 2014 Yerevan, Armenia. Book of Abstracts, p. 54.
سال 0
Alireza Goodarzi, Andranik Barseghyan., Hrachya Hovhannisyan., Ultraviolet rays sensitivity and mutagenesis of lactic acid bacteria // III International Scientific Conference of Young Researches “Dialogues On Science”. June 23-26, 2015 Yerevan, Armenia. Book of Abstracts, p. 53.
سال 0
عليرضا گودرزی، وحيد گودرزی. Minced meat shelf life prolongation cause of antimicrobial substances produced by lactobacillus delbrueckii in the cold condition . // دومين کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران. 25 آبان، 1395 . تهران
سال 0
عليرضا گودرزی، وحيد گودرزی. افزایش مدت نگهداری گوشت گاو چرخ کرده با مواد ضد ميکروبی توليد شده توسط لاکتوباسيلوس دلبروکی دردمای یخچال // اولين کنفرانس ملی یافته های نوین در زیست شناسی. 3 - 4 آذر 95 . دانشگاه زاهدان
سال 0
Andranik Barseghyan, Hrachya Hovhannisyan, Alireza Goodarzi. Titer dependent action of lactic acid bacteria on Escherichia coli O157:H7 submerged co-cultivation at 5°C. 4th international scientific conference of young researchers “Biotechnology. Science and Practice”. September, 28-30, 2017 Yerevan, Armenia. Book of Abstracts, p. 14.
سال 0

تحصیلات علیرضا گودرزی

دکتری حرفه ای بیوتکنولوژی
1393 - 1396
از null

سوابق شغلی علیرضا گودرزی

تدریس دانشگاهی مدرس دانشگاه سلولار میکروبیولوژی مسکو (آکادمي علوم روسیه).
0 - تاکنون
تدریس دانشگاهی مدرس زبان روسي و انگلیسي تخصصي.
0 - تاکنون
سابقه کار صنعتی همکاری با کارخانجات روغن نباتي آفتاب
0 - تاکنون
سابقه کار صنعتی همکاری با کارخانه لیزین در گرجستان
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی مدرس دانشکده ارم بیوتکنولوژی وابسته به آکادمي علوم ارمنستان.
0 - تاکنون

جوایز و افتخارات علیرضا گودرزی

New genetic approaches for improvement of technological properties of lactic acid bacteria بهترین چکیده
null
نفر برتر همایش UPS43 و PDE/HBEL
null

سوابق حضور علیرضا گودرزی در دوره ها و کارگاههای تخصصی

ارزیابي ریسک - Tehran - Iran
احراز کیفیت و بازرسي آبساز - Tehran - Iran
احراز کیفیت و بازرسي دستگاه ها و سیستم ها - Tehran - Iran
دوره UPS 43 - Tehran - Iran
دوره ISO 9001 - Tehran - Iran
روشهای پاکسازی و شستشو PDE/HBEL - Tehran - Iran
مدیریت استراتژیک - Tehran - Iran

سایر موارد

Global journal of pathology and microbiology عضو هیات تحریریه ژورنال
Food science and nutrition عضو هیات تحریریه ژورنال
Journal of Genetics and Genetic Engineering عضو هیات تحریریه ژورنال
عضو جامعه داوری publons و داور رسمي 12 ژورنال معتبر ISA با داوری بیش از 110 مقاله علمي
https://publons.com/researcher/1495484/alireza-goodarzi