مریم رواقی | سیویلیکا

دکتر مریم رواقی

استادیار پژوهشی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اهواز، ایران

معرفی


مقالات مریم رواقی در کنفرانس های داخلی

اثرات استروژن ها و آنتی استروژن های طبیعی موجود در غذاها بر سرطان
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
کاربرد آزمایشگاه روی تراشه در بررسی پروتئومیکس نمونه های غذایی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاهش مصرف نمک در محصولات گوشتی با استفاده از اصلاح ساختار فیزیکی کلرید سدیم
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Stabilization of Natural Canthaxanthin Produced by DietzianatronolimnaeaHS-1 in Niosomes
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Effect of Production Conditions on Efficiency and Properties ofNiosomes Incorporating Natural Canthaxanthin Produced byDietzia natronolimnaeaHS-1
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اکسایش در کره بادام زمینی بسته بندی شده در ظروف پلی اتیلن ترفتالات
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اکسایش در کره بادام زمینی بسته بندی شده در ظروف تک نفره پلی پروپیلن
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد بینی الکترونیکی جهت تشخیص گوشت و چربی خوک در غذاهای حلال
سال 1398
ارائه شده در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
کاربرد پروتئومیکس در تشخیص روش ذبح طیور
سال 1398
ارائه شده در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
نکات کلیدی در تولید فروشگاهی کره بادامزمینی
سال 1398
ارائه شده در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
درونپوشانی کورکومین در نانولیپوزوم های مقاوم در برابر شرایط گوارشی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر پلاسمای سرد بر بار میکروبی ماهی
سال 1399
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
استفاده از برچسب بازشناسی با امواج رادیویی در پایش زنجیره سرد ماهی
سال 1399
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
پایدارسازی صادرات محصولات غذایی با فناوری بلاکچین
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مطالعه دستاوردها و چالش های تولید و خالص سازی پولولان
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد بسته بندی با سطوح فوق آبگریز خوراکی در کاهش ضایعات موادغذایی
سال 1402
ارائه شده در نهمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی
کاربرد روش پیش سردکردن تبخیری در باغات و مزارع کوچک برای کاهش ضایعات میوه و سبزی
سال 1402
ارائه شده در نهمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی

مقالات مریم رواقی در ژورنال های داخلی

کاربرد قارچ های خوراکی در تولید بسته بندی پایدار
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی
ارزیابی دما و مدت زمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادام زمینی
سال 1400
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا
سال 1391
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران
سال 1389
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
ردیابی بسته بندی در زنجیره تامین بر پایه فناوری اینترنت اشیاء و بلاک چین
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی
ساخت و کاربرد سطوح فوق آب گریز در صنعت بسته بندی و زنجیره تامین محصولات غذایی
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی
اثر شرایط تولید بر بازده و ویژگی نیوزوم های حاوی رنگ کانتاگزانتین طبیعی
سال 1395
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران