بهجت تاج الدین | سیویلیکا

دکتر بهجت تاج الدین

دانشیار موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی بهجت تاج الدین در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (هیات تحریریه)

سمتهای علمی و اجرایی بهجت تاج الدین در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • کنگره فنی و مهندسی کشاورزی (ابعاد بهره وری آب در بخش های مختلف کشاورزی) (دبیر علمی)
  • موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی (عضو هیات علمی)

مقالات بهجت تاج الدین در کنفرانس های داخلی

جلوگیری از اسراف مواد غذایی با بسته بندی مناسب
سال 1383
ارائه شده در اولین همایش روشهای پیشگیری از اتلاف منابع ملی
امکان سنجی تهیه کامپوزیت های طبیعی کاه گندم - پلی اتیلن به منظور استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تهیه شناسنامه کیفی برای برخی ازارقام تجاری و بومی سیب ایران
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
راه های صرفه جویی درمصرف انرژی بانگرشی نو دربسته بندی موادغذایی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثر پوشش نانوامولسیونی کیتوزانی بر مدت ماندرگاری زدرآلو رقم 15- شاهرود (727)
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تهیه کامپوزیت نسبتاً زیست تخریب پذیر به عنوان ماده اولیه بسته بندی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تأثیر اندازه ذرات کاه و نوع افزودنی بر تخریب پذیری کامپوزیت WS/LDPE برای صنایع بسته بندی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
نقش کامپوزیتهای طبیعی در کشاورزی پایدار
سال 1392
ارائه شده در ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی
معرفی شلاک، یک محصول طبیعی با ارزش برای استفاده در صنایع غذایی
سال 1392
ارائه شده در ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی
نقش بسته بندیهای طبیعی در حفظ کیفیت غذاهای سالم برای تغذیه میان وعده دانش آموزان
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
نانو، فناوری نوین در بسته بندی - معایب و مزیت ها
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم های حاصل از زئین رنگبری شده و زئین رنگبری نشده
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر افزودن نانوذرات کیتوزان و اسانس دارچین بر ویژگی های فیزیکی - مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده اززئین ذرت
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی عوامل موثر بر بسته بندی گردو و افزایش صادرات آن
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
نگهداشت انرژی با بهره گیری از ضایعات و زایدات کشاورزی در مهندسی بسته بندی
سال 1392
ارائه شده در سومین کنفرانس بین­ المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
تاثیر الیاف سلولز بر خاصیت زیست تخریب پذیری چندسازه های طبیعی پلی اتیلن/ سلولز
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر فناوری بسته بندی اتمسفر اصلاح شده ( MAP ) به منظور افزایش زمان ماندگاری محصولات کشاورزی
سال 1395
ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی ، محیط زیست و گردشگری
بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر خواص کیفی و عمر انباری خرمای رقم برحی
سال 1396
ارائه شده در دومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاوری
روش های مختلف زیست تخریب پذیری به منظور مدیریت مواد زاید بسته بندی
سال 1396
ارائه شده در دومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاوری
نقش آلودگی های محیطی در ایجاد مسمومیت ها، و سلامت جامعه
سال 1398
ارائه شده در همایش ملی توسعه پایدار (با رویکرد فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری در منطقه ترشیز)
استانداردسازی و پایش محصولات ریشه ای برای کاهش فرسایش برداشت
سال 1397
ارائه شده در سومین کنفرانس ملی حفاظت خاک و آبخیزداری با محوریت «پایش و ارزیابی منابع و مدیریت آنها در حوزه­‌های آبخیز»
ارزیابی قابلیت فیلم فعال پلی اتیلنی در افزایش ماندگاری قطعات گوجه فرنگی
سال 1398
ارائه شده در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
تاثیر لیبل فعال حاوی کارواکرول محصور شده کپسوله در کنترل پوسیدگی پس از برداشت محصولات کشاورزی
سال 1398
ارائه شده در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
روش های نوین در بسته بندی محصولات کشاورزی و غذایی
سال 1398
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
فرآوری میوه چیکو
سال 1399
ارائه شده در ششمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار
بررسی اثرات پوشش دهی میوه و بسته بندی بر خواص کیفی و عمر ماندگاری خیار گلخانه ای
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
عوامل موثر در جمع آوری داده، زیرساخت اصلی پژوهش برای رسیدن به توسعه پایدار
سال 1400
ارائه شده در یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران
اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) خواص عملکردی تخم مرغ در دوره ماندگاری
سال 1401
ارائه شده در چهاردهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
ایمنی و خواص عملکردی کینوا
سال 1402
ارائه شده در هشتمین کنگره ملی سالانه یافته های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری

مقالات بهجت تاج الدین در ژورنال های داخلی

تاثیر سازگارکننده های مالییک انیدرید پلی اتیلن و پلی اتیلن گلیکول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی اتیلن
سال 1395
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
مراحل مهم در طراحی بسته بندی میوه ها و سبزیجات با اتمسفر اصلاح شده (MAP)
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی
مروری بر پلاستیک ها و کاربردشان در بسته بندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی
بسته بندی محصول های کشاورزی، راهبردی برای کاهش ضایعات آنها
سال 1398
ارائه شده در دوفصلنامه پژوهش های راهبردی در علوم کشاورزی و منابع طبیعی
تاثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری مغز گردو
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
اثر کشت بدون خاک با تیمار چای کمپوست بر ویژگی‌های فلفل دلمه‌ای بسته‌بندی شده با دو نوع فیلم متفاوت
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه روابط خاک و گیاه
پاسخ عملکرد و کیفیت روغن دانه ژنوتیپ‌های کنجد بومی ایران به تنش خشکی
سال 1398
ارائه شده در مجله به زراعی نهال و بذر
رویکرد اعتباربخشی در مرکزهای پژوهشی کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال 1399
ارائه شده در دوفصلنامه پژوهش های راهبردی در علوم کشاورزی و منابع طبیعی
تاثیر اندازه ذرات کاه گندم بر ویژگی های مکانیکی و جذب آب چندسازه کاه گندم/پلی اتیلن سبک با کاربرد در بسته بندی
سال 1396
ارائه شده در مجله صنایع چوب و کاغذ ایران
خواص حرارتی و رنگ سنجی چندسازه کاه گندم رنگبری شده/پلی اتیلن سبک
سال 1395
ارائه شده در مجله صنایع چوب و کاغذ ایران
تاثیر روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان و پوشش واکس نانوکیتوزان بر خصوصیات فیزیکی زردآلو رقم ۵۲۶ (۵۸- شاهرود)
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی
بررسی کیفیت کشمش در بسته بندی های مختلف۱
سال 1384
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی
تاثیر روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان و پوشش واکس نانوکیتوزان بر خصوصیات فیزیکی زردآلو رقم ۵۲۶ (۵۸- شاهرود)
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی
تاثیر روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان و پوشش واکس نانوکیتوزان بر خصوصیات فیزیکی زردآلو رقم ۵۲۶ (۵۸- شاهرود)
سال 1393
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوشش های خوراکی و روغن های گیاهی
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی
بررسی کیفیت کشمش در بسته بندی های مختلف
سال 1384
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری
سال 1383
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
تاثیر نوع بسته بندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو
سال 1374
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک
هدررفت خاک و عناصر مغذی در اثر برداشت محصول های کشاورزی: اهمیت و عوامل تعیین کننده
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه ترویج و توسعه آبخیزداری
پاکسازی اولیه محصولات کشاورزی در مزرعه به منظور کاهش فرسایش برداشت
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه ترویج و توسعه آبخیزداری

طرح های پژوهشی بهجت تاج الدین

تعیین بسته بندی مناسب برای افزایش ماندگاری محصولات گلخانه ای (گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و خیار) حاصل از مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیایی در کشت هیدروپونیک باز
سال 1396
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی صفات بیوشیمیایی و کیفیت دانه تعدادی از ژنوتیپ های کلکسیون کنجد بانک ژن گیاهی ملی ایران در شرایط متفاوت رطوبتی
سال 1396
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییریافته و بسته بندی تحت خلا بر کیفیت وکنترل آفات انباری خرمای رقم پیارم
سال 1395
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
ارزیابی درونی برنامه اعتباربخشی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
سال 1395
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
روش های مناسب کاش رطوبت، بستهصبندی و انبارداری خرماهای استان هرمزگان
سال 1394
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی ماندگاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده و تاثیر آنها بر خواص شیمیایی و حسی آب سیب
سال 1394
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تاثیر بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری و کیفیت خرمای برحی در مرحله خارک
سال 1393
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تهیه اسنک با استفاده از جنین گندم فراوری شده
سال 1393
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی امکان حذف رنگ و بوی کامپوزیت نسبتا" طبیعی کاه گندم/ پلی اتیلن برای کاربرد در صنعت بسته بندی
سال 1393
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی امکان تولید کامپوزیت طبیعی زیست تخریب پذیر کاه گندم-پلی اتیلن به عنوان یک پوشش در بسته بندی مواد غذایی و مطالعه ویژگی های مختلف آن
سال 1391
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
ارزیابی بارگاه های کشور جهت بهبود کیفیت و بازارپسندی کشمش در تاکستان
سال 1391
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تعیین بسته بندی مناسب برای افزایش ماندگاری گوجه فرنگی حاصل از مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیایی در کشت هیدروپونیک باز
سال 1396
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تاثیر کود روی بر خواص فیزیکی، شیمیایی و میزان فیتو استروژن میوه انار در ارقام تجاری استان یزد
سال 1383
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
گزارش پژوهشی نهایی طرح مطالعه نظری روشهای مختلف خشک کردن انگور و تعیین مناسب ترین بسته بندی برای کشمش
سال 1381
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
استفاده ازمواد غنی کننده در بستر کشت قارچ خوراکی صدفی
سال 1379
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
خلاصه مطالب ارایه شده در دوره آموزشی تولیدات گلخانه ای محل دوره :کشور هلند در مرکز ‭IPC plant ‬تاریخ برگزاری :‮‭14‬ شهریور ماه لغایت ‮‭17‬ مهرماه سال ‮‭1379‬
سال 1379
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
گزارش پژوهشی نهایی طرح تعیین عوامل موثر در بسته بندی مغز گردو
سال 1377
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تعیین مناسب ترین بسته بندی برای افزایش ماندگاری خیار حاصل از مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیایی در کشت هیدروپونیک باز
سال 1396
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تعیین بسته بندی مناسب برای افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای حاصل از مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیایی در کشت هیدروپونیک باز
سال 1396
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام سیب پس از برداشت برای تعیین نوع کاربرد در صنایع تبدیلی
سال 1394
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تاثیر یک نوع پوشش نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری زردآلو
سال 1391
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
گزارش پژوهشی نهایی طرح بسته بندی سیب با استفاده از اتمسفر اصلاح شده ‭( M A P )‬
سال 1377
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
ماده بسته بندی( کامپوزی طبیعی-سلولز- پلی اتیلن) زیست تخریب پذیر
سال null
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی