بی بی مرضیه رضوی زاده | سیویلیکا

دکتر بی بی مرضیه رضوی زاده

معرفی

استان
خراسان رضوی
شهر
مشهد

سمتهای علمی و اجرایی بی بی مرضیه رضوی زاده در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • همایش بین المللی غذای طیب (دبیر علمی)
  • موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی (عضو هیات علمی)

مقالات بی بی مرضیه رضوی زاده در کنفرانس های داخلی

تهیه نانو امولسیون و کپسوله کردن روغن سبوس برنج
سال 1389
ارائه شده در دومین همایش ملی نانو مواد ونانوتکنولوژی
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی انگیزه های اصلی شکل گیری و جهانی سازی برند حلال بعنوان الگویی برای نشان طیب
سال 1401
ارائه شده در همایش بین المللی غذای طیب
تاثیر آیه قرآن بر بازداری از رشد کپکها
سال 1401
ارائه شده در همایش بین المللی غذای طیب
ارتباط حلال و طیب در تولید خرما
سال 1401
ارائه شده در همایش بین المللی غذای طیب

مقالات بی بی مرضیه رضوی زاده در ژورنال های داخلی

مقایسه ویژگی های ریزکپسول های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
استخراج و ریزپوشانی کپسایسینوید های اولیوزین فلفل قرمز
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تاثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه زراعت و فناوری زعفران
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی شده با روغن دانه چیا، ویتامین D۳ و کلسیم به روش سطح پاسخ
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تدوین الگوی ارزیابی و رتبه بندی خرما بر اساس اصول طیب
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه اسلام و سلامت
تعیین راهبرد های موثر در طراحی و تجاری سازی نشان غذایی طیب
سال 1400
ارائه شده در پژوهشنامه حلال