امیررضا صفایی | سیویلیکا

دکتر امیررضا صفایی

موسسه تحقیقات علوم دامی کشور

معرفی

تلفن
09122633566

عضویت امیررضا صفایی در مجامع و انجمنهای علمی

  • عضوفعال انجمن علوم دامی ایران
  • عضو فعال انجمن زنبور عسل

سمتهای علمی و اجرایی امیررضا صفایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • هفتمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران (عضو کمیته علمی - هیات داوران)
  • موسسه تحقیقات علوم دامی کشور (عضو هیات علمی)

مقالات بین المللی امیررضا صفایی

"Koyunlarda In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Tuzlu Su İçiminin Yonca Kuru Otunun ve Arpa Tanesinin Fermantasyon Kinetiği, Metan Üretimi ve Besin Değeri Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi", Kafkas University, (2023), Vol , No :
"Canola as a potential forage", Oxford University Press (OUP), (2022), Vol 6, No 3:
"Effect of solid-state fermentation by oyster mushroom (Pleurotus florida) on nutritive value of some agro by-products", Informa UK Limited, (2016), Vol 45, No 1: 221-226
"Quack Grass (Agropyron repens L.): As Ruminant Feed", Science Alert, (2008), Vol 2, No 3: 228-233
"Use of Nylon Bag Technique to Determine Nutritive Value and Degradation Kinetics of Iranian Alfalfa Varieties", Science Alert, (2008), Vol 3, No 4: 214-221
"Determination of Digestibility and Nutritive Value of Iranian Alfalfa Varieties Using In vivo Technique in Sheep", Science Alert, (2007), Vol 2, No 4: 239-243

مقالات امیررضا صفایی در کنفرانس های داخلی

اثر فرآوری بیولوژیک بر تجزیه پذیری ماده آلی کاه سویا و کانولا
سال 1391
ارائه شده در سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)
فراوری بیولوژیکی کاه گندم و جو با قارچ پلوروتوس
سال 1391
ارائه شده در سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)
ارزش تغذیه ای گیاهان دارویی آویشن و شبدر کوهی در تغذیه نشخوارکنندگان
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
آشنایی با پدیده تروریسم نوین
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
گونه های مهاجم بیگانه تهدید جهانی
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
بیوتروریسم چیست؟
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
بسترهای تاثیرگذاری تروریسم
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
آشنایی با روشهای بهبود کیفیت عرضه ماهیهای گرمابی
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
آشنایی با روشهای عرضه تقلبی میگو
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
آشنایی با عرضه ماهی های حرام گوشت
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
بیوتکنیک جدید فیستول گذاری شکمبه گاومیش
سال 1394
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
بیوتکنیک جدید فیستول گذاری شکمبه شتر
سال 1394
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
مزایای تخمیر حالت جامد گیاه خشک علف گندمی با قارچ صدفی جهت تغذیه نشخوار کنندگان
سال 1395
ارائه شده در سومین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی مزایا و معایب تولید بایوگاز از کود دامی
سال 1395
ارائه شده در سومین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
مراقبت های ثانویه از گوسفندان فیستوله گذاری شده زندی
سال 1395
ارائه شده در چهارمین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار
بیوتکنیک فیستول گذاری شکمبه در بره های نر
سال 1395
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین ایران
بررسی شرایط ویژه دام های اهلی در حمل و نقل دریایی
سال 1396
ارائه شده در چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی احتمال ایجاد مسمومیت نیتراتی در هفت نمونه سورگوم علوفه ای
سال 1396
ارائه شده در چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
فراتحلیل بررسی ارزش غذایی علوفه خارشتر در تغذیه دام
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی شورورزی
پرورش الاغ برای تولید شیر در ایران
سال 1397
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
نقش پروبیوتیک ها در هضم و جذب مواد مغذی در دستگاه گوارش طیور
سال 1397
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
تکنولوژی تولید ماست در مقیاس کوچک
سال 1397
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
کدکس(اصول و مفاهیم)
سال 1397
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
بررسی ارزش غذایی علوفه نی در تغذیه نشخوارکنندگان
سال 1397
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
صفایی ا آقاعلیخانی م و روزبهانی 1383 تعیین ارزش غذایی علوفه سبز گلزا Brassica napus مجموعه مقالات سومین همایش سراسری علمی پژوهشی کشاورزی و منابع طبیعی باشگاه پژوهشگران جوان 9 8 مرداد ماه 1383 دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا ص سبز کلزا کنفرانس فسا جوان
سال 1380

مقالات امیررضا صفایی در ژورنال های داخلی

اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
مقایسه عملکرد سه رقم تاج‌خروس علوفه‌ای (Amaranthus hypochondriacus L.) در مراحل مختلف برداشت
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای زراعی ایران
تعیین ترکیبات مغذی، فراسنجه های تجزیه پذیری (ماده خشک، ماده آلی و پروتئین) و پروتئین قابل متابولیسم تفاله انگور و لیموترش به روش درون کیسه ای
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش های علوم دامی
اثرات افزودن پلی اتیلن گلیکول بر تولید گاز متان در شکمبه، قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم تفاله های انگور و لیموترش
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
مقایسه عملکرد پروار و خصوصیات لاشه در بره های نژاد لری بختیاری و آمیخته های آن ها با گوسفند نژاد رومانوف
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه محیط زیست جانوری
بررسی وضعیت تولیدمثل در گاوداری های صنعتی شیری استان قزوین
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه محیط زیست جانوری
ارزیابی تاثیر غنی سازی بقایای پس از برداشت ذرت دانه ای با اوره و ملاس بر عملکرد بره های نر پرواری ترکی-قشقایی
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه محیط زیست جانوری
بررسی روند انتشار گاز نیتروس اکساید حاصل از پرورش دام های اهلی در ایران
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه محیط زیست جانوری
تدوین راهبردهای استراتژیک کاهش انتشار گازهای گلخانه ای با منشاء علوم دامی
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه محیط زیست جانوری
تاثیر استفاده از سیلاژ خوراک کامل بر پایه ذرت علوفه ای در تغذیه بره های پرواری
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر تراکم بوته بر عملکرد کمی و کیفی سه رقم تاج خروس علوفه ای در شرایط آب و هوایی گرگان
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه اکو فیزیولوژی گیاهی
خصوصیات سیلویی، تخمیرپذیری، قابلیت هضم، انرژی و پروتئین قابل متابولیسم سیلاژ علوفه سه رقم جدید آمارانت (Amaranthus hypochondriacus)
سال 1402
ارائه شده در مجله پژوهش در نشخوارکنندگان
تعیین ترکیب شیمیایی، تخمیرپذیری، گوارش پذیری، انرژی و پروتئین قابل متابولیسم پسماندهای حاصل از ذرت فرآوری شده در تغذیه نشخوارکنندگان
سال 1402
ارائه شده در فصلنامه محیط زیست جانوری
اثر سطوح مختلف شوری آب مصرفی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین یونجه با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفندان توده شال
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه محیط زیست جانوری
اثر آرایش کاشت بر عملکرد علوفه، پروتئین و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک تاج خروس علوفه ای (Amaranthus hypocondriacus) در شرایط آب و هوایی گرگان
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه نهال و بذر

طرح های پژوهشی امیررضا صفایی

بررسی اثرات عصاره گلپر و آنیسون بر عملکرد، فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
سال 1396
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
کاربرد تفاله انگور در جیره بره های پرواری
سال 1396
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی اثر کاربرد بقایای کلم بروکلی سیلو شده در جیره غذایی بره پرواری
سال 1395
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی اثر کاربرد بقایای کلم بروکلی سیلو شده در جیره غذایی بره پرواری
سال 1395
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تعیین مصرف اختیاری و قابلیت هضم علوفه سیب زمینی ترشی در گوسفند
سال 1394
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تاثیر پوشش چربی بر هضم شکمبه ای و روده ای منابع پروتیین و مکمل های متیونین و لایزین در گاو
سال 1394
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار ، قابلیت هضم جیره و میزان مصرف اختیاری خوراک در بره های نر
سال 1390
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی بازده تولیدمثلی و اقتصادی هم زمان سازی فحلی و تلقیح مصنوعی در گوسفندان زندی استان قم
سال 1390
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تاثیر سطوح مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیرپذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک
سال 1388
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تعیین ارزش غذایی بقایای گلاب گیری به عنوان خوراک دام
سال 1388
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسیدسیتریک در تغذیه جوجه های گوشتی
سال 1388
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تعیین ارزش غذایی کاه لاینهای امیدبخش جو
سال 1387
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تعیین ارزش غذایی و خاصیت سیلویی علوفه تاج خروس ‭(Amaranthus)‬
سال 1386
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی اثر سطوح مختلف ملاس، گوگرد و اوره بر قابلیت هضم و تخمیر مواد خشبی در شیرابه شکمبه گاومیش به روش آزمایشگاهی
سال 1386
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تعیین مناسب ترین زمان برداشت و تاثیر آن بر کمیت و کیفیت علوفه سه رقم تاج خروس علوفه ای
سال 1396
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تعیین ارزش غذایی بقایای کارخانجات چای خشک کنی در تغذیه نشخوارکنندگان
سال 1385
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
راهنمای احداث جایگاه پرورش گوسفند و بز
سال 1395
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
دستیابی به فناوری مناسب عمل آوری کود مرغی به منظور تولید مکمل خوراک دام
سال 1392
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی