محمد قربانی | سیویلیکا

دکتر محمد قربانی

دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

معرفی

استان
گلستان
شهر
گرگان

سمتهای علمی و اجرایی محمد قربانی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان (عضو هیات علمی)

مقالات بین المللی محمد قربانی

"Pepsin Hydrolysis of Orange By-Products for the Production of Bioactive Peptides with Gastrointestinal Resistant Properties", MDPI AG, (2021), Vol 10, No 3: 679
"Preparation and characterization of 3D graphene oxide nanostructures embedded with nanocomplexes of chitosan- gum Arabic biopolymers", Elsevier BV, (2020), Vol 162, No : 163-174
"Production and characterization of catechin-loaded electrospun nanofibers from Azivash gum- polyvinyl alcohol", Elsevier BV, (2020), Vol 235, No : 115979
"Impact of Simulated Gastrointestinal Digestion on the Biological Activity of an Alcalase Hydrolysate of Orange Seed (Siavaraze, Citrus sinensis) by-Products", MDPI AG, (2020), Vol 9, No 9: 1217
"Effects of different roasting methods on formation of acrylamide in pistachio", Wiley, (2020), Vol 8, No 6: 2875-2881
"Estimation of oxidative indices in the raw and roasted hazelnuts by accelerated shelf-life testing", Springer Science and Business Media LLC, (2020), Vol 57, No 7: 2433-2442
"Fabrication of β-carotene loaded glucuronoxylan-based nanostructures through electrohydrodynamic processing", Elsevier BV, (2019), Vol 139, No : 773-784
"The formulation optimization and properties of novel oleuropein-loaded nanocarriers", Springer Science and Business Media LLC, (2019), Vol 57, No 1: 327-337
"Investigation effects of extracted compounds from shell and cluster of pistachio nut on the inactivation of free radicals", Elsevier BV, (2019), Vol 5, No 9: e02438
"Nanoencapsulation of lemon essential oil in Chitosan-Hicap system. Part 1: Study on its physical and structural characteristics", Elsevier BV, (2018), Vol 115, No : 143-151
"Production of antioxidant peptide fractions from a by-product of tomato processing: mass spectrometry identification of peptides and stability to gastrointestinal digestion", Springer Science and Business Media LLC, (2018), Vol 55, No 9: 3498-3507
"Encapsulation of EPA and DHA concentrate from Kilka fish oil by milk proteins and evaluation of its oxidative stability", Springer Science and Business Media LLC, (2018), Vol 56, No 1: 59-70
"The cell wall compound of Saccharomyces cerevisiae as a novel wall material for encapsulation of probiotics", Elsevier BV, (2017), Vol 96, No : 19-26
"Optimization of folic acid nano-emulsification and encapsulation by maltodextrin-whey protein double emulsions", Elsevier BV, (2016), Vol 86, No : 197-207
"Evaluation of antioxidant interactions in combined extracts of green tea (Camellia sinensis), rosemary (Rosmarinus officinalis) and oak fruit (Quercus branti)", Springer Science and Business Media LLC, (2014), Vol 52, No 7: 4565-4571

مقالات محمد قربانی در کنفرانس های داخلی

تاثیر فرآوری بر ترکیبات فیتو شیمیایی گوجه فرنگی و فرآورده های آن
سال 1387
ارائه شده در اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی
مهاجرت الاینده های شیمیایی ا زمواد بسته بندی به ماده غذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
الاینده های شیمیایی حاصل از کشاورزی درمواد غذایی: مسیرهای انتقال به انسان روشهای شناسایی کاهش
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن
سال 1389
ارائه شده در سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی
بررسی وی‍ژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی حاصل از میوه ازگیل (Mespilus germanica L. )
سال 1390
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
اثر پوشش کیتوزان در جلوگیری از فعالیت قارچی و جذب رطوبت در مغز پسته
سال 1390
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری عصاره های فنولی حاصل از میوه ازگیل (Mespilus germanica L. )
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی توزیع فراوانی اسیدهای چرب روغن سویا، پالم اولئین و ذرت در جهت افزایش پایداری حرارتی روغن سویا
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی پایداری حرارتی روغن سویا مخلوط شده با روغن های پالم اولئین و ذرت
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
شبیه سازی ریاضی عمر ماندگاری مواد غذایی: روش ها و روندها
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
معرفی خواص داروئی وآنتی اکسیدانی گیاه گرنه
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
اثرات ضد تغذیه ای گوسیپول و روش های اندازه گیری گوسیپول کل و آزاد در روغن پنبه دانه
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های استونی و اتانولی از میوه ولیک
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین ها و بکارگیری آن ها جهت کاهش مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی در مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر ویژگی های ‏ارگانولپتیکی مغز پسته
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
تولید ژلاتین از ضایعات مرغ
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگر جدید
سال 1387
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)
معرفی ترکیبات زیست فعال گیاهی با خواص ضدسرطانی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
معرفی روشهای نوین استخراج ترکیبات زیست فعال
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی امنیت غذائی روغن های خوراکی و شناسائی ترکیبات سمی از قبیل گلایسیدیل استرهای به وجود آمده در حین عملیات تصفیه روغن
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
مطالعه سلامت غذائی فرآورده های سرخ کردنی و شناسائی تاثیر بخارات حاصل از روغن های پخت برناهنجاری اثرات تراتوژنی و تنش اکسیداتیو ریوی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی خطرات سلامت انسانی ناشی از مصرف روغن های نباتی حاوی باقیمانده فلزات سنگین
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
ارزیابی ایمنی مصرف روغن خوراکی دی آسیل گلیسرول
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
اثر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (carassius Carassius)
سال 1391
ارائه شده در اولین همایش ملی دانشجویی بیوتکنولوژی
بررسی ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین کنجاله آفتابگردان
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بیماران سلیاکی و تولید فرآورده های غله ای فاقد گلوتن
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر پرتودهی مایکروویو بر هیدرولیز آنزیمی ضایعات لیگنوسلولزی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تاثیر هیدرولیز شیمیایی بر میزان کاهش وزن و ترکیبات ساختاری کاه کلزا
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
هم رسوبی پروتئین های حاصل از ضایعات صنایع روغن و لبنی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر تأثیر فرایند هیدرولیز آنزیمی بر ویژگی های پروتئین های هیدرولیز شده
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تولید پروتئین ایزوله از فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از pHهای قلیایی و بررسی راندمان تولید و تغییرات ترکیبات شیمیایی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استخراج پروتئین فانوس ماهی ((Benthosema pterotum) و بررسی تأثیر دما برراندمان استخراج، ظرفیت حفظ آب و حفظ روغن پروتئین
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
روشهای نوین شناسایی منبع ژلاتین جهت بررسی ایمنی و کنترل کیفیت آن
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر شرایط مختلف نگهداری بر عمر ماندگاری (پایداری اکسایشی) بادام
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تخریب رنگ مغز بادام با پردازش تصویر در طول دوره نگهداری
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
فرایند استخراج به کمک آنزیم ترکیبات زیست فعال گیاهی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و کیک فاقد گلوتن تهیه شده از صمغ گوار و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
امولسیون های پایدار شده توسط پروتئین سویا
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر نوع و میزان امولسیفایر بر ویژگی های رئولوژیکی شکلات تیره کم کالری
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ترکیبات فنلی روغن: ساختار، فعالیت بیولوژیکی و اثرات مفید بر سلامت انسان
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استفاده از پوششهای خوراکی بر پایه سلولز در افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی
سال 1393
ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
بررسی اثرات پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراک حاوی عصاره هیدروالکلی آویشن بر جذب رطوبت و رشد قارچ در مغز فندق تازه
سال 1393
ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
باقیماندههای برخی از داروهای دامپزشکی در تخم مرغ
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی آلاینده های کشاورزی و سلامت غذایی، چالشها و راهکارها
ترکیبات سرطان زا در مواد غذایی کبابی و راههای کاهش آنها
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی آلاینده های کشاورزی و سلامت غذایی، چالشها و راهکارها
آلودگی فرآوردههای لبنی
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی آلاینده های کشاورزی و سلامت غذایی، چالشها و راهکارها
مقایسه راندمان درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین آب پنیر
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تاثیر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین آب پنیر در دمای ℃47
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر میزان آنتوسیانین استخراجشده از گلبرگ زعفران
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
روش های شناسایی مواد غذایی حرام
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
پروتئومیکس و کاربردهای آن در ارزیابی کیفیت مواد غذایی
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
استفاده از غلات فاقد گلوتن و ترارریخته برای توسعه محصولات بدون گلوتن
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
عوامل مؤثر بر اکسیداسیون چربی در امولسیونهای روغن در آب
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
اکریل آمید، مکانیسم و استراتژیهای کاهش آن در سیب زمینی
سال 1393
ارائه شده در اولین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
مروری بر تغلیظ حرارتی آبمیوه
سال 1394
ارائه شده در دومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
مقایسه روشهای مختلف تغلیظ آب میوه جات
سال 1394
ارائه شده در دومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
اثر تغلیظ حرارتی در فشارهای مختلف روی شاخص کروما و درصد مهارکنندگی رادیکال آزاد کنسانتره زغال اخته
سال 1394
ارائه شده در دومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
اثر روشهای مختلف تغلیظ حرارتی بر روی درصد تخریب ترکیبات فیتوکمیکال موجود در کنسانتره زغال اخته
سال 1394
ارائه شده در دومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
پایداری امولسیون سس مایونز با استفاده از استابیلایزرها به عنوان جایگزین تخم مرغ
سال 1394
ارائه شده در همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی
سنجش میزان فنول عصاره برگهای به ( Cydonia.oblonga) اکوتیپ نیشابور درطول فصل رشد و به دو روش خشک کردن
سال 1394
ارائه شده در سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
تغییرات میزان فلاونوئید برگهای به ( Cydonia.oblonga ) اکوتیپ نیشابور در طولفصل رشد و به دو روش خشک کردن
سال 1394
ارائه شده در سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
Studies on the Development and Storage of Nutritive Beverage from Labneh Production waste and Orange Concentrate
سال 1394
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی پاک
برهمکنش بین پروتئین های شیر و ویتامین ها
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
معرفی برخی از آنتی توکسیکانتهای غیر مغذی و چگونگی عملکرد آنها
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تولید مصنوعی سلولز و سلولز رنگی به کمک روشهای باکتریائی میکروبی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
پپتیدهای زیست فعال با تاکید بر منابع لبنی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی پایداری اکسایشی مخلوط مساوی روغنهای دانه کنجد، اولیین پالم و کانولا در مرحله حرات دهی و سرخ کردن
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثرات مخلوط کردن روغنهای دانه کنجد، اولیین پالم و کانولا بر میزان تشکیل دیانهای مزدوج در طی فرایند حرارتی
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
امکانسنجی پوستگیری کیوی با فناوری حرارتدهی پرتو مادون قرمز
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر فرایند پوستگیری با پرتودهی مادونقرمز بر محتوای اسید آسکوربیک وپارامترهای رنگی کیوی
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر پوشش دهی ناگت ماهی تیلاپیا با صمغ ریحان و زانتان بر خواص فیزیکی-حسی آن
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیرپوشش دهی ماهی تیلاپیا با صمغ ریحان و زانتان بر کیفیت و میزان جذب روغن آن پس از فرآیند سرخکردن
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مقاله مروری آکریل آمید در مواد غذایی: مکانیسم تشکیل و راه های کاهش آن در صنعت غذا
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی پایداری اکسایشی روغن سویا و مخلوط آن با روغن های زیتون فرابکر و پالم اولیین با استفاده از آزمون تسریع یافته
سال 1396
ارائه شده در همایش جامع کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست پایدار
تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد جو بدون پوشینه تیمار شده به روش حرارتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک حاصل
سال 1396
ارائه شده در همایش جامع کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست پایدار
تاثیر استفاده از آرد جو بدون پوشینه تیمار شده به روش حرارتی بر ویژگی های فیزیکو شیمایی خمیر و شاخص حجم و رطوبت کیک حاصل بر پایه آرد گندم
سال 1396
ارائه شده در همایش جامع کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست پایدار
بهینه سازی تولید پروتیین هیدرولیز شده با قابلیت ضد اکسندگی بالا از کنجاله کنجد به کمک روش سطح پاسخ
سال 1396
ارائه شده در همایش جامع کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست پایدار
بررسی پایداری حرارتی مخلوط روغن سویا زیتون فرابکر و پالم اولیین
سال 1396
ارائه شده در همایش جامع کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست پایدار
پوشش های پروتیینی مورد استفاده در صنایع بسته بندی
سال 1396
ارائه شده در سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
تاثیر پوشش ایزوله پروتیین سویا بر مقاومت به جذب روغن کاغذهای بسته بندی
سال 1396
ارائه شده در سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
بررسی نگرش نسبت به ایمنی غذایی: مورد مطالعه توزیع کنندگان مواد غذایی شرکت کاله آمل
سال 1396
ارائه شده در سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
نانو کریستال ها سیستم های نوین انتقال ترکیبات زیست فعال در صنایع غذایی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
Investigating the effect of water activity on quality of peanut kernels during accelerated storage
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
پیش بینی سرعت تشکیل محصولات اولیه و ثانویه اکسایش در گردو
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
ویژگی های عملکردی و حسی پروتئین های هیدرولیز شده گیاهی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین منابع گیاهی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
مروری بر اثرات نامطلوب محصولات اولیھ و ثانویھ حاصل از اکسایش روغن ھای خوراکی
سال 1398
ارائه شده در همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
غنی سازی مواد غذایی با ترکیبات فنولی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
اصلاح شیمیایی پروتئین ها و کاربرد آنها در فرآیندهای غذایی
سال 1400
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
اهمیت ضایعات پوست انار به عنوان منبع غنی از ترکیبات ضدمیکروبی و کاربرد در پوشش های خوراکی
سال 1402
ارائه شده در نهمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی

مقالات محمد قربانی در ژورنال های داخلی

بهینه سازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتیینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی راندمان تولید پودر رب گوجه فرنگی با استفاده از خشک کن پاششی و ارزیابی ویژگی های کیفی آن
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر روش پخت بر خواص آنتى اکسیدانى و رنگدانه بتالایین در چغندر قرمز
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسى تاثیر سرعت چرخشى، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ى زردآلو
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
تاثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتیین سویا در پایدارى امولسیون روغن در آب
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسى اثر ترکیبى صمغ دانه مرو و پروتیین آب پنیر بر پایدارى امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل(Mespilus germanica L.)
سال 1391
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتیین های هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius)
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تاثیر دما، زمان و نسبت های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتیین هیدرولیز شده آب پنیر
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی اکسیدانی از کنسانتره پروتیین آب پنیر
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال عصاره آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم تبلوری: بررسی ویژگی های ساختاری و پایداری
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
کاربرد موسیلاژ دانه بالنگو و ایزوله پروتیین سویا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجاله کنجد به کمک روش سطح پاسخ
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بهینه سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتیین گرده زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگی های ضداکسایشی و بازدارندگیACE و مقایسه آن با ژله رویال
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
Optimization of Hydrolysis Condition of Pumpkin Seeds with Alcalase Enzyme to Achieve Maximum Antioxidant and Nitric Oxide Inhibition Activity
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ
سال 1398
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ
سال 1396
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی
سال 1396
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
مدل‎سازی خشک‎شدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.)
سال 1396
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی
سال 1395
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی
سال 1394
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا
سال 1394
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ
سال 1392
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو
سال 1391
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
بررسی تاثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانه باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
کاربرد نانوحسگرها در بسته بندی و نگه داری مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی
استخراج ترکیبات فنلی از برگ های درخت اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis Dehn.) به کمک مایکروویو و پیش گویی روند استخراج با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
سال 1392
ارائه شده در مجله فیزیولوژی محیطی گیاهی
بررسی اثر استخراج ترکیب های فنولی میوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال های مختلف بر فعالیت آنتی اکسیدانی آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان
سال 1391
ارائه شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
مقایسه روشهای مختلف استخراج ترکیب های فنولی و فلاونوئیدی از گیاه گزنه (Urtica dioica L.)
سال 1389
ارائه شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
بررسی ویژگی های عملکردی پروتئین های هم رسوبی استخراج شده از ضایعات هسته های انار و انگور
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی صفات فیزیکی، ویژگی های کمی- کیفی و ترکیب های آنتی اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری
سال 1394
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع شده عمر ماندگاری
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی برهم‎کنش آنتی‎اکسیدانی ترکیب عصاره‎های چای سبز و رزماری
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو
سال 1392
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی
سال 1391
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی
سال 1390
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی
سال 1390
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف
سال 1390
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف
سال 1389
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بهبود ویژگی های آنتی اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد
سال 1400
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا
سال 1398
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده ی به روش هیدرولیز ترکیبی
سال 1399
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی
سال 1400
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت ۳بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان
سال 1400
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
غنی سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی
سال 1400
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
Study of antioxidant activity of sheep visceral protein hydrolysate: Optimization using response surface methodology
سال 1393
ارائه شده در مجله آریا آترواسکلروز
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بهینه سازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگی های رادیکال گیرندگی عصاره های آن
سال 1401
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین
سال 1401
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
استفاده از دستگاه اهمیک در پوست گیری گوجه فرنگی و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی محصول
سال 1399
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
بررسی تشکیل دای ان های مزدوج و مواد واکنش دهنده با اسید تیوباربیتوریک به عنوان معیاری از پیش بینی پایداری اکسایشی بادام
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی های کیفی و حسی کیک های اسفنجی
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
بررسی ترکیبات ضد تغذیه ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف
سال 1399
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
ویژگی های ضداکسایشی پپتید های زیست فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین
سال 1398
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا
سال 1401
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی
سال 1401
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار
سال 1402
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی
سال 1402
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
Antioxidant properties of the fennel essential oil nanoemulsion: Effect on European production efficiency factor, blood metabolites, immune system and cecal microbial population of heat stressed broiler chickens
سال 1402
ارائه شده در دوفصلنامه علوم و فناوری دامداری
مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز
سال 1401
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی
سال 1401
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
بهینه سازی ویژگی های آنتی اکسیدانی و تغذیه ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ
سال 1398
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تاثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر پوشش دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی تولید پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران