مقالات کنفرانسهای داخلی
- مقایسه مقدار اسید لاکتیک موجود در دیسپ (D.sap)، نوشیدنی حاصل از تخمیر سیب یا انگور با انواع سرکه ها و کیمچی (Kimchi) ارائه شده در پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی (1401)
- مطالعه خصوصیات اسیدها و مواد معدنی ماده خوراكی تهیه شده از سیب ارائه شده در کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی (1399)
تالیفات
- کتاب اصول محاسبات مهندسی کنترل (سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بردسیر) - 1394 - فارسی
سوابق استادی
- استاد مدعو دانشگاه شهید باهنر کرمان(1388-1395)
تحصیلات تخصصی
- کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان1391-1393
- کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه شهید باهنر کرمان1385-1390