علی ایاسه | سیویلیکا

دکتر علی ایاسه

دانشیار گروه علوم صنایع غذایی دانشگاه تبریز

معرفی

استان
آذربایجان شرقی
شهر
تبریز

سمتهای علمی و اجرایی علی ایاسه در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • پژوهش های صنایع غذایی (مدیر مسئول)

سمتهای علمی و اجرایی علی ایاسه در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه تبریز (عضو هیات علمی)

مقالات بین المللی علی ایاسه

"Extraction, purification, physicochemical properties and antioxidant activity of a new polysaccharide from Ocimum album L. seed", Elsevier BV, (2021), Vol 180, No : 643-653
"Effect of Chitosan Coating Incorporated with Artemisia fragrans Essential Oil on Fresh Chicken Meat during Refrigerated Storage", MDPI AG, (2021), Vol 13, No 5: 716
"The antimicrobial bio-nanocomposite containing non-hydrolyzed cellulose nanofiber (CNF) and Miswak (Salvadora persica L.) extract", Elsevier BV, (2019), Vol 214, No : 15-25
"Plantago major seed gum based biodegradable films: Effects of various plant oils on microstructure and physicochemical properties of emulsified films", Elsevier BV, (2019), Vol 77, No : 105868
"<p>Fabrication and characterization of a titanium dioxide (TiO2) nanoparticles reinforced bio-nanocomposite containing <em>Miswak</em> (<em>Salvadora persica</em> L.) extract – the antimicrobial, thermo-physical and barrier properties</p>", Informa UK Limited, (2019), Vol Volume 14, No : 3439-3454
"A performance comparison of CCHE2D model with empirical methods to study sediment and erosion in gravel-bed rivers", Springer Science and Business Media LLC, (2019), Vol 16, No 12: 7933-7942
"The hydrocolloid extracted from Plantago major seed: Effects on emulsifying and foaming properties", Informa UK Limited, (2019), Vol 41, No 5: 667-673
"Comprehensive study of intrinsic viscosity, steady and oscillatory shear rheology of Barhang seed hydrocolloid in aqueous dispersions", Wiley, (2019), Vol 42, No 4:
"The effects of Plantago major seed gum on steady and dynamic oscillatory shear rheology of sunflower oil-in-water emulsions", Wiley, (2018), Vol 49, No 5: 536-547
"Design, fabrication and characterization of pectin-coated gelatin nanoparticles as potential nano-carrier system", Wiley, (2018), Vol 43, No 2: e12729
"Design, fabrication and characterization of pectin-coated gelatin nanoparticles as potential nano-carrier system", Wiley, (2018), Vol 43, No 2: e12729

مقالات علی ایاسه در کنفرانس های داخلی

شناسایی و ارزیابی برخی ویژگیهای کیفی میوه درچند ژنوتیپ برتر ذغال اخته به منظور کشت و بهره برداری
سال 1388
ارائه شده در ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
تخمین میزان ناپدید شدن ماده خشک در انواع تفاله مرکبات با استفاده از روش آزمایشگاهی
سال 1390
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
بهینه سازی فرمولاسیون مربای آلبالوی کم کالری با استفاده از روش سطح پاسخ
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
گیرنده ها اکسیژن از بسته های مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بهبود روش استخراج جامد مایع ساکارز بوسیله میدانهای الکتریکی پالسی (PEF)
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر پیش تیمار با اسیدسیتریک برخواص فیزیکوشیمیایی پنیرموزارلای کم چرب با رطوبت پایین (پنیرپیتزا)
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تاثیر اسانس گلپر بر ویژگی های میکروبی دوغ
سال 1393
ارائه شده در کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
اثر فرآیند خشک کردن متناوب بر بهبود بازده انرژی و کیفیت محصولات غذایی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیرتغییرPHدر اندازه ذرات نانوکمپلکس ویپروتیین تغلیظ شده-پکتین به عنوان حامل برای ترکیبات زیستفعال
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
آلرژن های غذایی و اثر فرآیندهای غذایی روی پایداری آنها
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر مدت زمان اعمال اولتراسوند در اندازه ذرات نانوکمپلکس ویپروتیین تغلیظ شده-پکتین به عنوان حامل برای ترکیبات زیستفعال
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
آبمیوههای پروبیوتیک
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
نانوبیوکامپوزیتهای طبیعی دارای خواص بازدارندگی تقویتشده و قابلیتهای نوین برای استفاده در بسته بندیهای غذایی
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Nanotechnology and Biopolymers in Food Packaging: Focused on Carboxymethyl Cellulose (CMC) as an Edible Biopolymer in Biobased Films and Nanocomposites
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
پیشرفت ها در فرآیند تولید پکتین با استفاده از تکنیک های جدید استخراج
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
استفاده از نانو ذرات در بسته بندی مواد غذایی: بررسی زیست تخریب پذیری و پتانسیل مهاجرت نانو ذرات به مواد غذایی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بسته بندی های فعال و هوشمند در صنعت گوشت
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیرخام گاو، گوسفند و بز در منطقه لیقوان
سال 1397
ارائه شده در سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی ویژگی های فیزیکوشمیایی و پایداری نانونیوزوم های حاوی کوئرستین جهت غنی سازی مدل آب پرتقال
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مطالعه آلودگی کشمش های عرضه شده در شهرستان ارومیه به قارچ های مولد آفلاتوکسین
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر تولید اتانول زیستی از ضایعات کارخانجات لبنی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر زمان رسیدن بر ویژگی های بافتی انواع پنیرسفید آب نمکی منطقه لیقوان
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تولید اسید لاکتیک و بررسی ویژگی ها و کاربردها
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
روشهای ضد عفونی جایگزین کلر برای استفاده در صنعت محصولات تازه برش خورده
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
Optimization of the Osmotic Dehydration Process of Kiwi Fruit
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Application of nanoemulsions as edible coating in food industry
سال 1400
ارائه شده در دومین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران
Application of nano-Au as a nanosensor in food packaging
سال 1400
ارائه شده در دومین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران
استفاده موثر از ضایعات مواد غذایی: استخراج ترکیبات زیست فعال دانه انگور و کاربرد آن در صنایع غذایی
سال 1400
ارائه شده در کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
کاربرد ضایعات و محصولات جانبی صنایع لبنی از طریق فرایندهای میکروبی
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اپسیلون پلی لیزین و کاربرد آن در افزایش ماندگاری فراورده های لبنی
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر استفاده از هیدروژل، اولئوژل و بایژل بعنوان پوشش های خوراکی فیله ساردین و سیستم های تحویل عصاره رزماری
سال 1402
ارائه شده در هفتمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
مروری بر ریزجلبک اسپیرولینا بهعنوان یک مکمل غذایی فراسودمند و کاربردهای دارویی آن
سال 1402
ارائه شده در هفتمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
مروری بر فرآوری گوشت با فشاربالا: اثرات مولکولی و کاربردهای صنعتی
سال 1402
ارائه شده در دومین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست

مقالات علی ایاسه در ژورنال های داخلی

تاثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص های رنگی آب هویج
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس
سال 1396
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
مروری بر انواع تقلبات رایج در آب میوه ها و روش های تشخیص آن ها
سال 1401
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
تولید فیلم بسته بندی فعال غذایی بر پایه ژلاتین/ ژل آلوئه ورا حاوی اسانس رزماری
سال 1402
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت
سال 1397
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
خواص رئولوژیکی پایا و دینامیک امولسیون های حاوی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
سال 1397
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران