عزیزاله فلاح مهر جردی | سیویلیکا

دکتر عزیزاله فلاح مهر جردی

دانشیار بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد

معرفی

استان
چهارمحال و بختیاری
شهر
شهرکرد

سمتهای علمی و اجرایی عزیزاله فلاح مهر جردی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه شهرکرد (عضو هیات علمی)

مقالات عزیزاله فلاح مهر جردی در کنفرانس های داخلی

بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره 138 فاژ تایپ 2 و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب - مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی)
سال 1388
ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی
پرتودهی گوشت شتر، راهکاری مناسب برای بهبود کیفیت فلور میکروبی
سال 1388
ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی
فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی گامی در جهت ارتقای بهره وری مصرف
سال 1388
ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی
اشعه گاما، انتخابی مناسب بر ای افزایش مدت زمان ماندگاری و تاثیر ان بر خواص شیمیایی گوشت
سال 1388
ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی
هم افزایی ناشی از ترکیب مواد ضد باکتریایی طبیعی در حالت ترکیبی
سال 1388
ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی
بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه دارچین به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره 138 فاژ تایپ 2 و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب - مغز
سال 1388
ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی
اثرات ضد باکتریایی لیزوزیم در Ph های گوناگون
سال 1388
ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی
کاربرد نانوذرات نقره در بسته بندی ضد میکروبی محصولات کشاورزی و غذایی
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی با استفاده از فیلم زیست تخریب پذیر کیتوزان
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد فناوری نانو دربسته بندی فعال مواد غذایی و ارزیابی کیفیت مواد غذایی
سال 1400
ارائه شده در دومین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران