زهرا لطیفی | سیویلیکا

دکتر زهرا لطیفی

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و عضو مرکز تحقیقات مهندسی کیفیت و انجمن علمی گروه

معرفی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و علاقه مند به حوزه علوم تغذیه

استان
مازندران
شهر
نور

علاقه مندی ها

شناخت ترکیبات موثره گیاهان و کاربردی کردن آنها
تولید داروهای گیاهی
فرموله کردن مواد غذایی
ساخت دستگاه ها و تجهیزات خانگی و صنعتی مرتبط با غذا

عضویت زهرا لطیفی در مجامع و انجمنهای علمی

  • عضو فعال باشگاه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
  • عضو مرکز تحقیقات مهندسی کیفیت گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

مقالات بین المللی زهرا لطیفی

Daneshniya, M., Maleki, M.H., Amini, F., Behrouzian, M., Latifi, Z. positive and negative aspects of nanocomposites utilization in food packaging. 3rd International Congress on Science and Engineering. HAMBURG-GERMANY. MARCH 2020.
Milad Daneshniya , Mohammad Hossein Maleki, Zahra Latifi, Fazel Amini. Transgenic crops, require further study. INTERNATIONAL CONGRESS ON SIENCE & ENGINEERING. UNIVERSITY OF TOKYO/JAPAN. OCTOBER 14,15 2019.
Zahra Latifi1, Milad Daneshniya, Feryal Khademi, Fazel amini. Investigating preservative effect of Anarijeh extract on shelf (Froriepia subpinnata) on shelf life of silver carp fish (Hypophthalmichthys molitrix) at superchilling temperature (-3 °C). 4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED RESEARCHES IN SCIENCE AND ENGINEERING. INSTITUTION OF ENGINI
Zahra Latifi, Mona Arvanaghi , Milad Daneshniya. Effect of Ozonation on Microbial Properties of Rice Flour. 13th International Conference on Engineering AND Technology. 27 December 2019/ Oslp-Norway.
Behzadiniya, Maral., Arvanaghi, Mona., Daneshniya, Milad., Latifi, Zahra. effect of ozonation on sensory properties of rice flour(In Persian). INTERNATIONAL CONGRESS ON SIENCE & ENGINEERING. UNIVERSITY OF TOKYO/JAPAN. OCTOBER 14,15 2019.
Latifi, Zahra., Sadeghi, Fatemeh., Azizi, Javad., Daneshniya, Milad. Measuring of phytochemical and antioxidant compounds and identification of main phenolic compound in Anarijeh plant(F roriepiasubpinnata) extract by RPHPLC method. 13th International Conference on Engineering AND Technology. 27 December 2019/ Oslp-Norway.
Latifi, Z., Gholami Khesht, S., Daneshniya, M. Detection of olive oil adulteration in terms of monitoring the UV and IR spectral patterns during thermal oxidation. 4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED RESEARCHES IN SCIENCE AND ENGINEERING. INSTITUTION OF ENGINIERING AND TECHNOLOGY OF LONRON. OCTOBER OF 19,2019- VRIJE UNIVERSITEIT BRUSSEL. BRUSSELS
Maleki, M.H., Daneshniya, M., Keshavarz Bahadori, N., Latifi, Z. A reviw of Biological of bioactive peptides: Antioxidant activity. 3rd International Congress on Science and Engineering. HAMBURG-GERMANY. MARCH 2020.
Latifi, Z., Daneshniya, M., Khademi, F. Effect of preservative of Anarijeh (Froriepia subpinnata) extract on shelf life of silver carp fish (Hypophthalmichthys molitrix) at superchilling temperature (-3 °C). 4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED RESEARCHES IN SCIENCE AND ENGINEERING. INSTITUTION OF ENGINIERING AND TECHNOLOGY OF LONRON. OCTOBER OF 1

مقالات زهرا لطیفی در کنفرانس های داخلی

بهینه سازی خشک کردن مواد غذایی با پیش تیمارهای نوین کمک اسمزی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد انکپسولاسیون در صنایع غذایی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
نشاسته و روش های اصلاح آن
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد نانوالیاف در صنایع غذایی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر آنتی اکسیدان ها و برخی از روش های متداول اندازه گیری آن ها
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
صمغ ها و کاربرد آن ها در صنایع غذایی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استخراج پپتیدهای زیست فعال از مواد غذایی و خواص سلامتی بخش آنها
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Detection of olive oil adulteration in terms of monitoring the UV and IR spectral patterns during thermal oxidation
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
Investigating preservative effect of Anarijeh extract on shelf (Froriepia subpinnata) on shelf life of silver carp fish (Hypophthalmichthys molitrix) at superchilling temperature (-3 °C)
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
positive and negative aspects of nanocomposites utilization in food packaging
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی علوم و مهندسی
A review of Biological properties of bioactive peptides: Antioxidant activity
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی علوم و مهندسی
ایمنی و امنیت غذایی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر تکنولوژی هردل
سال 1399
ارائه شده در ششمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
مروری بر کاربردهای روغن پالم
سال 1400
ارائه شده در کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
پروبیوتیک های تغذیه ای و نقش آنها در ایمنی بدن انسان
سال 1400
ارائه شده در کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
Hassan Karimi-Maleh, Zahra Arab, Sara Jafarian, Zahra Latifi." Electrochemical determination of Tartrazine in food samples using nano-structure voltammetric sensor". Marerials and Energy Research Center (MERC).14th Annual Electrochemistry Seminar of Iran.
سال 2018
لطیفی، زهرا .، جعفری، زهرا.، دانش نیا، میلاد.، مدامیان فرشبافی، مریم.، علی پور، مرتضی. "کاربرد فرآیند فشار بالا در فراورده های لبنی". سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. ایران
سال 1398
لطیفی، زهرا.، غفاری، سمیه.، روزبه نصیرایی، لیلا. بررسی استانداردهای مواد افزودنی در محصولات غذایی. بیست و سومین کمگره ملی علوم و صنایع غذایی با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربرذی.
سال 1394

مقالات زهرا لطیفی در ژورنال های داخلی

بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال
سال 1401
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز
سال 1402
ارائه شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی
تاثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری
سال 1402
ارائه شده در فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا
سال 1399
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
سال 1400
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه کلزا (Brasica napus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر انتیاکسیدانی عصاره بر پایداری اکسایشی روغن سویا
سال 1400
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی
سال 1399
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت زمان ماندگاری
سال 1400
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Mohammad Hossein Maleki, Hooman Jalilvand nezhad, Nima Keshavarz Bahadori, Milad Daneshniya, Zahra Latifi . 2020. A Review Of Biological Properties Of Bioactive Peptides:Antimicrobial Activity.International Journal of Academic and Applied Research (IJAAR).Vol. 4, Issue 4, April – 2020, Pages: 8-14
سال 2020
Zahra Latifi, Bita Isanezhad biderooni, Peyman Ebrahimi, Shabnam Khatami Moghadam, Reza Azadi, Leila Roozbeh Nasiraie. Effect of adding cinnamon and using spray drying method on antioxidant properties of instant green tea. 2020. Archives of Pharmacy Practice
سال 2020
زهرا لطیفی، مهدی شریفی سلطانی، امیر رضا شویکلو. 1397. اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد (3- درجه سانتیگراد). انتشارات دانشگاه تربیت مدرس. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. دوره ۱۵، شماره ۸۱، صفحات ۴۵۷-۴۶۹.
سال 1397
زهرا لطیفی، محمود چهارلنگ، میلاد دانش نیا، سمانه خاکی آرانی، معصومه برزنونی، پروین بُقُری. 1398. بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو. انتشارات دانشگاه تربیت مدرس. مجله علوم و صنایع غذایی ایران.
سال 1395

تالیفات زهرا لطیفی

شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فراوری مواد غذایی(اوستای پارسیان/تهران)
1399 - فارسی
غذا و دیابت(اوستای پارسیان/تهران)
1399 - فارسی
امنیت غذایی در ایران و جهان(اوستای پارسیان/تهران)
1399 - فارسی
عناصر غذایی در گیاهان(اوستای پارسیان/تهران)
1399 - فارسی
غذا در آیات و روایات(اوستای پارسیان/تهران)
1399 - فارسی
غذا در آیات و روایات(اوستای پارسیان/تهران)
1399 - فارسی
غذا در آیات و روایات(اوستای پارسیان/تهران)
1399 - فارسی
غذا در آیات و روایات(اوستای پارسیان/تهران)
1399 - فارسی
نانوفناوری در صنایع غذایی(اوستای پارسیان/تهران)
1399 - فارسی
کاربرد نانوکامپوزیت در صنایع غذایی(اوستای پارسیان/تهران)
1399 - فارسی
غذاهای فراسودمند(عملگرا)(اوستای پارسیان/تهران)
1398 - فارسی
پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها، سینبیوتیک ها، پاراپروبیوتیک ها(اوستای پارسیان/تهران)
1398 - فارسی
بکارگیری روش های مختلف عصاره گیری اوجی و اناریجه به منظور ارتقاء کیفیت حسی و ماندگاری ماهی کپور نقره ای(اوستای پارسیان/تهران)
1398 - فارسی
فناوری های نوین بسته بندی میوه ها و سبزی ها(اوستای پارسیان/تهران)
1397 - فارسی

سوابق استادی زهرا لطیفی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور
null

تحصیلات زهرا لطیفی

دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی
1396
کارشناسی ارشد علوم وصنایع غذایی
1391 - 1394

جوایز و افتخارات زهرا لطیفی

آثار برتر، مقام سوم کشوری
1398
نشریات برتر- زبان انگلیسی، مقام دوم کشوری
1398
نشریات برتر کشاورزی- مقام دوم کشوری
1398
دریافت تندیس و تقدیر نامه و جایزه پایان نامه های برتر کارشناسی ارشد کشور در جشنواره خیام
1396