مژگان مظهری | سیویلیکا

مژگان مظهری

هیات علمی دانشگاه

معرفی

علاقه مند به حوزه علوم دامی


مقالات مژگان مظهری در کنفرانس های داخلی

اثر سطوح مختلف پودر بهلیمو و ویتامین C برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیرپودر برگ اوکالیپتوس و ویتامین c بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
سال 1394
ارائه شده در نخستین همایش ملی نقش مواد معدنی و ویتامین ها در تغذیه و سلامت انسان، دام، طیور و آبزیان
اثر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر میزان pH ، درصد پس آب و پایداری هوازی سیلاژ ذرت علوفه ای در مراحل مختلف نمونه برداری در استان کرمان
سال 1395
ارائه شده در اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی
اثر سطوح مختلف پودر تره بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
سال 1395
ارائه شده در اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی
اثر دو لیورتونیک شاه تره و کاسنی بر سلامت کبد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی
اثر پودر دانه زنیان و ویتامینC بر مورفولوژی روده جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی
اثر سطح اسیدآمینه لیزین جیره بر برخی متابولیتهای سرم خون جوجه های گوشتی راس
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش ریزجلبک ها در بهبود سلامت غذایی طیور و فرآورده های آنها
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثر اسانس میخک، آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
سال 1395
ارائه شده در دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
افزودنی های خوراکی فایتوژنیک در تغذیه طیور
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
پروبیوتیک ها، مکانیسم عمل و نقش آنها در صنعت پرورش طیور
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده بر مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1399
ارائه شده در همایش ملی کشاورزی و سلامت
اسید بوتیریک به عنوان یک جایگزین آنتی بیوتیکی مناسب در تغذیه طیور
سال 1399
ارائه شده در همایش ملی کشاورزی و سلامت
استراتژی های تغذیه ای جهت مقابله با تنش گرمایی در طیور
سال 1400
ارائه شده در اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور با محوریت تنش های محیطی
اثر افزودن پودر برگ ترشواش و ویتامین C بر عملکرد لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
برخی فاکتورهای ضدمغذی در تغذیه دام
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر افزودن اسپیرولینا پلاتنسیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده بر خواص حسی گوشت جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر افزودن سلنیوم آلی بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی پرورش یافته تحت تنش تراکم
سال 1401
ارائه شده در هشتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
اثر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1401
ارائه شده در هشتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
اثر افزودن ویتامین A و E بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
سال 1401
ارائه شده در هشتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران

مقالات مژگان مظهری در ژورنال های داخلی

اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
اثر پودر نعناع فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتیین و چربی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
اثر افزودن پودر تره و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و بافت شناسی روده باریک جوجه های گوشتی
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخصهای بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجههای گوشتی
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1400
ارائه شده در مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
بررسی اثر جیره های حاوی ویتامین C و سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد رشد، متابولیت های خونی، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی
استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران
اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت های خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط دمایی بالا
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
اثر افزودن مکمل آلی سلنیوم و کروم بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
اثر افزودن سلنیوم آلی بر عملکرد رشد، فراسنجه های خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در تراکم های مختلف پرورش
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی