حمید حسن پور | سیویلیکا

دکتر حمید حسن پور

گروه علوم باغبانی دانشگاه ارومیه

معرفی

استان
آذربایجان غربی
شهر
ارومیه

سمتهای علمی و اجرایی حمید حسن پور در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه ارومیه (عضو هیات علمی)

مقالات حمید حسن پور در کنفرانس های داخلی

تأثیر تغذیه برگی سولفات پتاسیم بر مقاومت به سرمای زمستانه جوانه های انگور رقم بیدانه قرمز در مرحله تکمیلی سازگاری
سال 1394
ارائه شده در دومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
تغییرات در فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در کشت ریشه مویین بذرالبنج مشبک (Hyoscyamus reticulatus) تحت تأثیر سیلیکون
سال 1394
ارائه شده در سومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید بر ماندگاری و برخی شاخص های کیفی میوه آلوی رقم شابلون
سال 1395
ارائه شده در دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران
بررسی فعالیت پاداکسایشی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های ازگیل (Mespilus germanica L.) در استان آذربایجان شرقی
سال 1395
ارائه شده در سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
بررسی فعالیت پاداکسایشی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های سنجد در استان های آذربایجان شرقی وغربی
سال 1395
ارائه شده در سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
تاثیر زمان برداشت بر برخی خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی ارقام سیب رد دلیشیز و گلدن دلیشیز در شرایط ارومیه
سال 1395
ارائه شده در کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
مروری بر خواص دارویی و آنتی اکسیدانی میوه ذغال اخته
سال 1396
ارائه شده در دومین همایش ملی گیاهان دارویی دیم ایران
بررسی روند تغییرات محتوای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی شاه توت طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
مقایسه عملکرد و خصوصیات کمی دو رقم توت فرنگی در دو سیستم هیدروپونیک
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
تاثیر نفتالین استیک اسید (NAA) و زمان قلمه گیری بر ریشه زایی قلمه های سنجد (Elaeagnus angustifulia L.)
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
تاثیر ایندول بوتریک اسید )IBA( و زمان قلمه گیری بر ریشه زایی قلمه های سنجد(Elaeagnus angustifulia L.)
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
بررسی روش و زمانهای مختلف پیوند روی دو رقم تجاری گردو تحت شرایط گلخانه ای
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
مطالعه خصوصیات فیزیکی و رنگ میوه نژادگانهای شاه توت (Morus nigra) در استان آذربایجان غربی
سال 1398
ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
اثر سطوح مختلف پتاسیم بر برخی خواص کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم آلبیون در شرایط هیدروپونیک
سال 1399
ارائه شده در یازدهمین همایش ملی گیاهان دارویی وکشاورزی پایدار
تاثیرمحلول پاشی غلظت های مختلف نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم بر فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی رقم سابرینا در شرایط کم محلول دهی
سال 1399
ارائه شده در اولین همایش ملی چالش های فراروی تکمیل زنجیره‌ی ارزش گیاهان دارویی و معطر
بررسی تاثیر GABA بر بیان ژن BAP۱ تحت تنش سرما در ارقام تجاری انگور
سال 1400
ارائه شده در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
تاثیر اسیدآمینه های ال-سیستئین بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه گلابی رقم "درگزی" در طول انبار سرد
سال 1401
ارائه شده در نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی

مقالات حمید حسن پور در ژورنال های داخلی

تنوع فیتوشیمیایی، بیوشیمایی و مولکولی انجیر (Ficus carica L.) در استان آذربایجان شرقی
سال 1397
ارائه شده در مجله فیزیولوژی محیطی گیاهی
کاربرد پس از برداشت متیل جاسمونات بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و آنزیم های آنتی اکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهد
سال 1395
ارائه شده در دوفصلنامه پژوهش های میوه کاری
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های ازگیل در استان آذربایجان شرقی
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران
تاثیر محلول پاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسنده کل و برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه دو رقم توت فرنگی
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران
ویژگی های میوه شناختی برخی از نژادگان های زالزالک در استان آذربایجان غربی
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پاداکسندگی برخی از موهای وحشی استان آذربایجان غربی
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران
بررسی خواص ریخت شناسی میوه برخی از ژنوتیپ های وحشی زرشک در استان آذربایجان غربی
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران
تاثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون
سال 1398
ارائه شده در دوفصلنامه پژوهش های میوه کاری
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و رنگ میوه برخی از ژنوتیپ‌های سنجد angustifolia L. ) (Elaeagnus در شمال غرب ایران
سال 1398
ارائه شده در مجله علوم باغبانی
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رنگ میوه برخی از نژادگان های توت سفید (Morus alba) در استان آذربایجان غربی
سال 1398
ارائه شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
پیش بینی تراز آب زیرزمینی دشت شاهرود استفاده از شبکه عصبی مصنوعی تابع پایه شعاعی
سال 1395
ارائه شده در پژوهشنامه مدیریت حوزه آبخیز
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز
سال 1400
ارائه شده در مجله علوم باغبانی
منابع ژرم پلاسم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) در ایران
سال 1395
ارائه شده در مجله علوم باغبانی
اثرهای محلول پاشی برگی گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر ویژگی های زیست شیمیایی و فیزیولوژیک انگور در تنش سرما
سال 1399
ارائه شده در مجله علوم و فنون باغبانی ایران
تاثیر کاربرد برگی نانو ذره های تیتانیوم دی اکسید بر ویژگی های کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم سابرینا در شرایط کم محلول دهی
سال 1400
ارائه شده در مجله علوم و فنون باغبانی ایران
کاربرد برگی نانو ذرات کلات روی، بر ویژگی های کمی و کیفی توت فرنگی رقم ’سابرینا‘ در شرایط محلول دهی متفاوت
سال 1401
ارائه شده در مجله علوم باغبانی
تاثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری
سال 1400
ارائه شده در دوفصلنامه پژوهش های میوه کاری
تاثیر غلظت های مختلف چیتوسان بر عمر انبارداری و کیفیت پس از برداشت میوه زغال اخته (Cornus mass L.)
سال 1398
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
ارزیابی ترکیبات حاوی فعالیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت میوه ازگیل توسط عصاره متانولی و استونی
سال 1397
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی