فوژان بدیعی | سیویلیکا

دکتر فوژان بدیعی

دانشیار. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی فوژان بدیعی در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (هیات تحریریه)

سمتهای علمی و اجرایی فوژان بدیعی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی (عضو هیات علمی)

مقالات بین المللی فوژان بدیعی

"Acacia Gum as a Natural Anti-Plasticizer for the Production of Date Syrup Powder: Sorption Isotherms, Physicochemical Properties, and Data Modeling", MDPI AG, (2020), Vol 9, No 1: 50
"Water resistance and mechanical properties of low methoxy-pectin nanocomposite film responses to interactions of Ca2+ ions and glycerol concentrations as crosslinking agents", Elsevier BV, (2019), Vol 293, No : 429-437
"Water resistance and mechanical properties of low methoxy-pectin nanocomposite film responses to interactions of Ca2+ ions and glycerol concentrations as crosslinking agents", Elsevier BV, (2019), Vol 293, No : 429-437
"Water resistance and mechanical properties of low methoxy-pectin nanocomposite film responses to interactions of Ca2+ ions and glycerol concentrations as crosslinking agents", Elsevier BV, (2019), Vol 293, No : 429-437
"Functional and thermal properties of nanofibrillated whey protein isolate as functions of denaturation temperature and solution pH", Elsevier BV, (2019), Vol 583, No : 124002
"Structural and thermal properties of nanofibrillated whey protein isolate in the glassy state", Elsevier BV, (2018), Vol 95, No : 274-281
"Structural and thermal properties of nanofibrillated whey protein isolate in the glassy state", Elsevier BV, (2018), Vol 95, No : 274-281
"Accelerated ageingof wheat grains: Part I- Influence on rheological properties of wheat flour", Elsevier BV, (2017), Vol 77, No : 147-156
"Accelerated ageing of wheat grains: Part II-influence on thermal characteristics of wheat starch and FTIR spectroscopy of gluten", Elsevier BV, (2017), Vol 77, No : 157-165
"Preparation and characterization of a novel bionanocomposite edible film based on pectin and crystalline nanocellulose", Elsevier BV, (2017), Vol 157, No : 167-175
"Physicochemical and sorption isotherm properties of date syrup powder: Antiplasticizing effect of maltodextrin", Elsevier BV, (2016), Vol 98, No : 133-141
"The effect of shear on the rheology and structure of heat-induced whey protein gels", Wiley, (2016), Vol 51, No 7: 1570-1577
"Effect of nanochitosan based coating on climacteric behavior and postharvest shelf-life extension of apple cv. Golab Kohanz", Elsevier BV, (2016), Vol 70, No : 33-40
"Recent Innovations in the Area of Edible Films and Coatings", Bentham Science Publishers Ltd., (2014), Vol 5, No 3: 201-213
"Effect of moisture content on textural attributes of dried figs", Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, (2014), Vol 28, No 4: 403-412
"Effect of Nanochitosan-Based Coating With and Without Copper Loaded on Physicochemical and Bioactive Components of Fresh Strawberry Fruit (Fragaria x ananassa Duchesne) During Storage", Springer Science and Business Media LLC, (2014), Vol 7, No 8: 2397-2409
"Modeling the Effect of Glucose Syrup on the Moisture Sorption Isotherm of Figs", Springer Science and Business Media LLC, (2011), Vol 6, No 3: 377-389
"Use of Edible Films and Coatings to Extend the Shelf Life of Food Products", Bentham Science Publishers Ltd., (2010), Vol 1, No 2: 162-170
"Use of Edible Films and Coatings to Extend the Shelf Life of Food Products", Bentham Science Publishers Ltd., (2009), Vol 1, No 2: 162-170

مقالات فوژان بدیعی در کنفرانس های داخلی

بررسی اثر ساختمان مولکولی بر خواص جذب آب فیلمهای نازک ژلاتین
سال 1385
ارائه شده در یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
بررسی همبستگی بین Ph بافت میوه و بیوسنتز پکتین در برخی ارقام بومی و خارجی سیب
سال 1388
ارائه شده در ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
بررسی ویژگیهای شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج
سال 1388
ارائه شده در ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
مقایسه قدرت بیوسنتز پکتین و خواص فیزیکوشیمیایی رقم بومی آزایش با ارقام تجاری سیب
سال 1388
ارائه شده در همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی
تاثیر رطوبت، نوع محصول، سرعت و جهت کندن بر نیرو و انرژی لازم برای کندن دانه زیره سبز
سال 1386
ارائه شده در سومین کنفرانس دانشجویی مهندسی ماشینهای کشاورزی
بررسی و مدل کردن تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر خواص فیزیکوشیمیایی پاپ کورن
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تاثیر ساکارز و پکتین بر تغییرات رنگ، ویژگیهای ارگانولپتیک و خواص حرارتی شربت انجیر
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تولید پودر شیره خرما با استفاده از مالتودکسترین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
سال 1391
ارائه شده در همایش ملی و جشنواره علمی خرمای ایران
تولید پودر شیره خرما با استفاده از صمغ عربی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
سال 1391
ارائه شده در همایش ملی و جشنواره علمی خرمای ایران
ژنوتیپ امید بخش سیب اسپارت با پتانسیل ژنتیکی بالای بیوسنتز اسید اسکوربیک
سال 1391
ارائه شده در دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران
تاثیر پوشش نانو-کیتوزان حاوی مس بر افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت میوه توتفرنگی در زمان نگهداری
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد دستگاه گرماسنج پویشی تفاضلی (DSC) جهت تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن های گیاهی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی ویژگیهای فیلم نانوکامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تأثیر آنتی پلاستیسایزر مالتودکسترین بر ایزوترم جذبی پودر شیره خرما
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی اثر پوشش خوراکی بر پایه ی متیل سلولز بر ماندگاری و رسیدگی سیب گلاب
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام ایرانی درخت به (Cydonia oblonga Mill) با استفاده از مارکر ملکولی RAPD
سال 1392
ارائه شده در هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی
تاثیر غلظت بر ساختار و خواص حرارتی نانوالیاف پروتیین آبپنیر
سال 1396
ارائه شده در چهارمین همایش ملی نانو فناوری در کشاورزی
تولید نانوالیاف پروتیینی و کاربرد آن در صنایع غذایی
سال 1396
ارائه شده در چهارمین همایش ملی نانو فناوری در کشاورزی
گزینش ارقام و ژنوتیپ های امیدبخش سیب با ارزش غذایی و قدرت بالای بیوسنتز اسکوربیک اسید
سال 1394
ارائه شده در نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
تاثیر غلظت مالتودکسترین و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی و ایزوترم جذب پودر خارک شاهانی
سال 1400
ارائه شده در پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران

مقالات فوژان بدیعی در ژورنال های داخلی

اثر ساختار مولکولی برخواص گرمایی و جذب آب فیلم های نازک ژلاتین
سال 1387
ارائه شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر
اثر امواج فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر
تاثیر پلاستی سایزرهای مختلف بر قهوه ای شدگی و ساختار میکروسکوپی انجیر نیمه مرطوب رقم سبز استهبان
سال 1398
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای
سال 1386
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی
مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی
سال 1387
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی
بررسی عوامل موثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره در بارگذاری شبه استاتیکی
سال 1387
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی
عوامل موثر بر نیرو و انرژی برای جداکردن زیره از بوته زیره سبز
سال 1389
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی
پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف
سال 1399
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
عوامل موثر بر نیرو و انرژی برای جداکردن زیره از بوته زیره سبز
سال 1389
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
بررسی عوامل موثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره در بارگذاری شبه استاتیکی
سال 1387
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی
سال 1387
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای
سال 1386
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
ارزیابی پایداری فیزیکی پودر سیر خشک شده با روش های خشک کردن انجمادی و جریان هوای گرم
سال 1395
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
تاثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری
سال 1393
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
مطالعه عوامل موثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه سازی تاثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی
سال 1402
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
انتخاب ژنوتیپ های برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L)در ایران برای مصارف مختلف تازه خوری و فرآوری
سال 1401
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
مدلسازی و بهینه سازی تاثیر عوامل رساندن تسریع شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم
سال 1397
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
نقش دمای انتقال شیشه ای در کنترل تغییرات رنگ و بافت انجیر خشک
سال 1400
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران

طرح های پژوهشی فوژان بدیعی

ارزیابی درونی برنامه اعتباربخشی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
سال 1395
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تاثیر کلرید سدیم، اسید استیک و انجماد بر رساندن مصنوعی میوه خرمای شاهانی
سال 1395
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
نشریه فنی استاندارد آزمایشگاه های سازمان جلد 2 - بسته روش های اجرایی آزمایشگاهی
سال 1395
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
کتاب آزمایشگاه های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی پروژه ساماندهی آزمایشگاه های سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی
سال 1395
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
اصول استاندارد در آزمایشگاه های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
سال 1395
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بهینه سازی روش تهیه پودر خرمای استعمران مورد استفاده در صنایع تبدیلی
سال 1394
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تاثیر نوعی پوشش نانو امولسیون تهیه شده بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی درطول انبارمانی
سال 1393
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری انجیر سیاه استهبان
سال 1393
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
ارایه روش های سریع تعیین تقلب روغن زیتون
سال 1393
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بهینه سازی تولید کنسانتره از انجیرهای خشک درجه ‭3 ‬منطقه استهبان
سال 1393
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
مقایسه روش های غیرمخرب آکوستیکی و مخرب مکانیکی برای بررسی ماندگاری سیب گلاب ضربه دیده و پوشش داده شده با متیل سلولز
سال 1393
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
استفاده از محلول های اسمزی و هوای گرم در تهیه انجیر نیمه مرطوب (پرسی)
سال 1391
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تاثیر دو نوع پوشش میکرو-نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری نارنگی محلی تنکابن
سال 1391
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تاثیر دو نوع پوشش نانو-میکروامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری پرتقال تامسون و خونی
سال 1391
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تولید فیلم های قابل بازیافت نانوکامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی و بررسی خصوصیات آنها
سال 1391
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تهیه پودر از خرمای درجه دو و مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی آن
سال 1390
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی برخی خواص فیزیکو شیمیایی انجیر خشک منطقه استهبان به منظور بهبود کیفیت و پایداری آن
سال 1387
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی
سال 1396
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
مطالعه خواص حرارتی، پایداری، خصوصیات بافتی و ساختار میکروسکوپی انجیر نیمه-مرطوب
سال 1396
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس بر افزایش ماندگاری نان تست
سال 1393
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری ‭2 ‬رقم خرمای مرطوب (رطب) استان فارس (شاهانی وکبکاب)
سال 1393
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی امکان تهیه فرآورده های پروتیینی از نخود
سال 1392
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تاثیر یک نوع پوشش نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری سیب رقم گلاب کهنز
سال 1391
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی تهیه فیلم های پوششی خوراکی از مواد سلولوزی و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آنها و کاربرد این فیلم ها به منظور افزایش ماندگاری محصولات باغی
سال 1388
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
گزارش پژوهشی نهایی طرح تحقیقاتی بررسی و تعیین اثر تاریخ برداشت و روش گرمادهی متناوب بر افزایش عمر انباری میوه هلو و شلیل
سال 1381
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
گزارش پژوهشی نهایی طرح بررسی اثر زمان برداشت بر خواص فیزیکو شیمیایی وعمر انباری گلابی دوشس و تبریزی کرج
سال 1380
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
پوشش های خوراکی سلولزی برای افزایش ماندگاری محصولات باغی
سال null
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تولید فیلم/ پوشش بسته بندی خوراکی بر پایه پکتین
سال null
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی