نفیسه دعوتی | سیویلیکا

دکتر نفیسه دعوتی

عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی نفیسه دعوتی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه بوعلی سینا (عضو هیات علمی)

مقالات بین المللی نفیسه دعوتی

"Physical and Antimicrobial Properties of Nano-ZnO-loaded Nanoliposomes Prepared by Thin Layer Hydration-Sonication and Heating Methods", Springer Science and Business Media LLC, (2023), Vol 16, No 8: 1822-1836
"Discovery of long non-coding RNAs in Aspergillus flavus response to water activity, CO2 concentration, and temperature changes", Springer Science and Business Media LLC, (2023), Vol 13, No 1:
"16S rRNA metagenomic analysis reveals significant changes of microbial compositions during fermentation from ewe milk to doogh with antimicrobial activity", Informa UK Limited, (2021), Vol 35, No 3: 179-198
"Application of Artemisia absinthium essential oil to the control of pathogenic bacteria growth on fresh lettuce", CMV Verlag, (2020), Vol 17, No 98: 85-96
"Study of Lactic Acid Bacteria Community From Raw Milk of Iranian One Humped Camel and Evaluation of Their Probiotic Properties", Briefland, (2015), Vol 8, No 5:

مقالات نفیسه دعوتی در کنفرانس های داخلی

Nanotechnology applications in biocatalysts immobilization
سال 1390
ارائه شده در اولین همایش نانومواد و نانوتکنولوژی
The rol of SENs technology in biocatalysts immobilization
سال 1390
ارائه شده در اولین همایش نانومواد و نانوتکنولوژی
نقش پروتئین های عملگر در آب پنیر
سال 1387
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)
خواص درمانی کفیر به عنوان یک غذای عملگر
سال 1387
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)
انواع بیوکاتالیستهای نانوساختاری تثبیت شده بر اساس روش سنتزی
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد باکتریهای سختدوست در بیوتکنولوژی
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
استراتژیهای افزایش تولید متابوبیتهای ثانویه باکتریایی بر پایه پاسخ میکروبی (دریافت حد نصاب، استخراج)
سال 1395
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
OVERPRODUCTION STRATEGIES FOR MICROBIAL SECONDARY METABOLITES(QUORUM SENSING, ELICITATION( BASED ON MICROBIAL RESPONSE)
سال 1395
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
استراتژیهای افزایش تولید متابولیتهای ثانویه میکروبی برپایه مهندسی متابولیک
سال 1395
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
OVERPRODUCTION STRATEGIES FOR MICROBIAL SECONDARY METABOLITES BASED ON METABOLIC ENGINEERING
سال 1395
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره های زعفران و زیره به روش انتشار از دیسک و انتشار از چاهک
سال 1396
ارائه شده در کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی
بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره های بنه، شنگ و ترخینه به روشهای انتشار از دیسک و انتشار از چاهک
سال 1396
ارائه شده در کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی
تغییرات در جمعیت باکتری های پاتوژن و باکتری های اسید لاکتیک شوری سبزیجات در طی تخمیر
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص ضدمیکروبی اسانس روغنی Artemisia absinthium
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
غذاهای دریایی تخمیری فراسودمند و خواص آنها
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محصولات فراسودمند حاصل از غلات
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
استفاده از فرآورده های تخمیری آردهای غلات برای بهبود خواص تغذیه ای و سلامتی غذاهای مبتنی بر گندم
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
تمپه نقش موثر تخمیر در بهبود ویژگی های تغذیه ای تمپه
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
ارزیابی تولید اسید توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماست گوسفندی دزفول
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی گوسفندی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربردهای متابولومیکس در صنایع غذایی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد نانوامولسیون اسانس های روغنی در صنعت غذا
سال 1400
ارائه شده در هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
مروری بر متاژنومیکس و کاربرد آن در صنایع تخمیری
سال 1400
ارائه شده در هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
بررسی تاثیر اسانس های روغنی گوناگون بر بیان ژن انواع میکروارگانیسم های پاتوژن مواد غذایی
سال 1402
ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
تبدیل زیستی ترکیبات فنلی
سال 1402
ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم

مقالات نفیسه دعوتی در ژورنال های داخلی

جداسازی و شناسایی گونه های انتروکوکوس جداشده ازشیرخام شترتک کوهانه ایرانی Camelus dromedariu s و بررسی خواص تکنولوژیکی آن
سال 1394
ارائه شده در نشریه میکروبیولوژی دامپزشکی
جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی
تجزیه و تحلیل متاژنومیکس جمعیت میکروبی در یک پنیر محلی ایرانی
سال 1400
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتی بیوتیک در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی
سال 1401
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روش های نسل جدید توالی یابی و مولکولی وابسته به کشت
سال 1397
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
سینتیک زمان - کشندگی نانولیپوزوم های حاوی نانوذرات اکسید روی علیه اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
سال 1402
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی
سال 1402
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT۵۰۱۸۰۶.۱
سال 1402
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه
سال 1401
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول
سال 1401
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن ها
سال 1394
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با استفاده از تکنیک نسل جدید توالی یابی
سال 1397
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماری زا روی کاهوی تازه
سال 1398
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی علیه باسیلوس سرئوس(ATCC ۱۱۷۷۸) و سودوموناس آئروژینوزا (ATCC ۹۰۲۷)
سال 1402
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران