مقالات کنفرانسهای داخلی
- ارزیابی اثر پریبیوتیکی عصاره جلبک اسپیرولیناپلاتنسیس بر بقا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص شیمیایی پنیر فتا ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم (1402)
- ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکوشیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم (1402)
- بررسی شیوع استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی در شیر خام در استان سمنان ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی (1401)
- بررسی شیوع اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده در استان سمنان ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی (1401)
- مطالعه مقدماتى وجود باقیمانده آنتى بیوتیک جنتامایسین در بافت هاى مرغ گوشتى در شهر سمنان در نیمه دوم سال 1393 ارائه شده در دوازدهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران (1397)
- اثرات آلکالینیزاسیون ورهیدراسیون برغلظت سرمى پتاسیم درسرم گوساله هاى تازه متولدشده مبتلابه اسهال ارائه شده در دوازدهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران (1397)
تالیفات
- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (انتشارات دکتر کاظمینی) - 1402 - فارسی
- کتاب مواد غذایی تراریخته (انتشارات دکتر کاظمینی) - 1402 - فارسی
- کتاب روش های نگهداری مواد غذایی (انتشارات دکتر کاظمینی) - 1401 - فارسی
سوابق استادی
- استاد مدعو دانشگاه سمنان(1401-تاکنون )
- استاد مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار(1397-تاکنون )
تحصیلات تخصصی
- دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد1393-1398
سوابق شغلی و تخصصی
- سابقه کار دانشگاهی در مدرس دانشگاه (1397-تاکنون)