مصطفی شهیدی نوقابی | سیویلیکا

دکتر مصطفی شهیدی نوقابی

مدیر گروه شیمی مواد غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی مصطفی شهیدی نوقابی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی (عضو هیات علمی)

مقالات مصطفی شهیدی نوقابی در کنفرانس های داخلی

امکان بکارگیری اولترافیلتراسیون در تولید شکر
سال 1384
ارائه شده در دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
مروری بر اثر پارامترهای عملیاتی در تصفه فاضلاب کارخانجات روغن نباتی با استفاده از فرآیندهای غشایی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
اثردماو غلظت آنتی اکسیدان TBHQ بر اکسایش روغن کانولا طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
اثر پارامترهای عملیاتی و غلظت خوراک بر رفتار شار و گرفتگی نانو فیلتراسیون فضلاب حاصل از احیاء ستون های رنگبری صنعت قند
سال 1389
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی غشا و فرایندهای غشایی
بالا بردن راندمان کارخانجات تولید شکر از طریق آب پرس تفاله چغندر برگشتی به یفوزین با استفاده از نانو فیلتراسیون
سال 1389
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی غشا و فرایندهای غشایی
بررسی و مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای متانولی-آبی و اتانولی-آبی گشنیز با آنتیاکسیدان سنتزیBHT
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی کاربرد انعقاد و شناورسازی الکتریکی در تصفیه آب و فاضلاب های صنعتی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی ساختار اسید چرب و پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن دانه خرفه
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارههای متانولی آبی و اتانولی آبی دانه خرفه
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر قند اینورت بر میزان تشکیل آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر نوع و درصد گوشت بر میزان آکریل آمید و خصوصیات کیفی برگرها
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تولید فیلم خوراکی ضد میکروبی جهت مهار لیستریا مونوسایتوژنز در گوشت
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعیین پارامترهای سینتیکی واکنش اکسایش روغن گردو با آزمون رنسیمت
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی درصد استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گردو
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز و کاراگینان بر ویژگی های رئولوژیکی ،فیزیکوشیمیای و حسی پودر نوشیدنی شکلاتی
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثر صمغ عربی و مالتودکسترین بر ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز به روش خشک کردن پاششی
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
Formulation optimization and investigation on the rheological and sensorycharacteristics of Chocolate Drink Powder
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مزایای ریزپوشانی به روش خشک کن پاششی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه یابی فرمولاسیون پودر نوشیدنی شکلاتی و بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آن
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی کم کالری زرشک- کرفس
سال 1396
ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
Polymer production of antimicrobial packaging for meat packaging
سال 1393
ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا
Application of Nano-cochleate in Food industry
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد روش های کمومتریکس در اصالت سنجی مواد غذایی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد روش های نوین آنالیز در تعیین تقلبات مواد غذایی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

مقالات مصطفی شهیدی نوقابی در ژورنال های داخلی

ارزیابی زمان دور ریزی روغن کانولا بر اساس شاخص‎های اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
مدلسازی دفع یون‎های آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکو شیمیایی مختلف به روش نرو-فازی
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
اثر پودر آب پنیر و بی کربنات سدیم بر مقدار آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ کردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بهینه یابی آزمایشگاهی زاویه آیینه های جانبی یک خوراک پز خورشیدی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدان و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره گردو طی زمان ماندگاری
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
Determination of Floral Origin Common Honey in Khorasan Razavi Province Based on Color Characteristics, Salinity, Electrical Resistance and TDS using Chemometrics Methods
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات
سال 1395
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
Chemical Composition, Antioxidant Potential, and Antimicrobial Activity of Elettaria cardamomum Essential Oil
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه عفونت، اپیدمیولوژی و پزشکی
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی شده با روغن دانه چیا، ویتامین D۳ و کلسیم به روش سطح پاسخ
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلم های تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید تیتانیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا
سال 1395
ارائه شده در دوماهنامه طلوع بهداشت
پیش بینی تاثیر اجزاء موجود در شیرخام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس های روده ای با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی(ANFIS)
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند
سال 1392
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO۲ کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک
سال 1388
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم
سال 1389
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بهبود پایداری و قابلیت زیست دسترسی ویتامین D۳ در ساختار نانونیوزوم های طراحی شده با سورفاکتانت های مختلف
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تبیین مفهومی زنجیره غذایی بر اساس شاخص های غذای طیب در قرآن کریم
سال 1399
ارائه شده در مجله پژوهش در دین و سلامت
آماده سازی نانولیپوزوم های حامل فیکوبیلی پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
کورکومین بارگذاری شده در هیدروژل تقویت شده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تصفیه فاضلاب حاصل از احیاء رزین تبادل یونی ستون های رنگبری صنعت قند با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون
سال 1391
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی
سال 1402
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانه های قند
سال 1402
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان
سال 1401
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی
سال 1394
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند
سال 1397
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی نانوکامپوزیت حاصل از صمغ غلاف داخلی باقلا حاوی نانو ذره دی اکسید تیتانیوم و اسانس پونه کوهی
سال 1400
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی
سال 1398
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی فرآیند حباب زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر
سال 1402
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران