محمد دانشی | سیویلیکا

دکتر محمد دانشی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

معرفی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و علاقه مند به حوزه علوم زیستی و کشاورزی


عضویت محمد دانشی در مجامع و انجمنهای علمی

  • عضو پیوسته پوروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران
  • عضو پیوسته انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
  • عضو کمیته علمی و فنی انجمن صنایع لبنی ایران

سمتهای علمی و اجرایی محمد دانشی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد (عضو هیات علمی)

مقالات محمد دانشی در کنفرانس های داخلی

بررسی تغییرات شیمیایی و زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در فرآورده شیر / هویج
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
نقش صنعت شیردر انتشار گازهای گلخانه ای : منابع و روشهای کاهش آن
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
مزایای تولید پنیر خامه ای کم چرب با استفاده از جایگرین چربی در صنایع غذایی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر متابولیتهای ضد قارچ باکتریهای اسید پروپیونیکی به عنوان استارتر همراه بر افزایش ماندگاری ماست
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
کاربرد فن آوری پالس نوری درفرآیند مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
استفاده از ازن به عنوان یکی از فرآیند های غیر حرارتی در کاهش آلودگی میکروبی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
استفاده از قند مایع خرما و شیره خرما به عنوان شیرین کننده در مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
کاربرد روش‌های مختلف ریزپوشانی در افزایش پایداری باکتری‌های پروبیوتیک
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
فیبرهای غذایی با خواص پری بیوتیکی- آخرین دستاوردها در تولید و کاربرد
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر فرآیند اسیدی کردن بر میسان رسوب، رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی نوشیدنی تولید شده از آب پنیر آب انار
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر کاهش لاکتوز بر میزان استالدئید دوغ با استفاده از اولترافیلتراسیون
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر هیدرولیز آنزیمی لاکتوز بر خواص شیمیایی و رئولوژیکی ماست پروبیوتیک
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش ملی کاربرد علوم و فناوریهای نوین در کشاورزی و منابع طبیعی
بررسی پایداری روغن های سرخ کردنی تولید شده در کارخانجات مختلف ایران
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
اثر هیدرولیز لاکتوز بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
بررسی تاثیر دما و زمان انکوباسیون بر هیدرولیز لاکتوز شیر توسط آنزیم بتاگالاکتوزیداز استخراج شده از مخمر Kluyveromyces lactis
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
بررسی میزان اسیدهای آلی در ماست پروبیوتیک با لاکتوز هیدرولیزشده
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
بررسی استفاده از اولترافیلتراسیون بر ویژگی های رئولوژیکی دوغ
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
بررسی اثر کاهش لاکتوز بر زمان ماندگاری دوغ
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
کاربرد پروبیوتیک ها در نوشیدنی های بر پایه آب سبزی ها به عنوان میان وعدهای سالم
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
ایمنی غذایی در فن آوری های جدید
سال 1393
ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
بررسی مد لسازی روشهای خشک کردن ارقام پسته ایران و ترکیه
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی پسته ایران
اثر افزودن روغن های گیاهی (مارگارین و هسته پالم) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پرچرب
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثر افزودن روغن های گیاهی مارگارین و کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر خامه ای
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثر افزودن روغن های گیاهی مارگارین و هسته پالم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر خامه ای
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تاثیر مالتودکسترین بر ویسکوزیته و رفتار جریانی خامه قنادی
سال 1393
ارائه شده در همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
نوشیدنی های سنتی ملل: باتی جانر و پارکاری
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ماست تهیه شده از مخلوط شیر شتر و شیرسویا
سال 1394
ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
بررسی اثر سجده میکربی عصاره آویشن روی خواص پنیر
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
بررسی اثر افزودن پودر ماش بر روی خصوصیات کیفی ماست
سال 1395
ارائه شده در دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر شناساگرهای کیفی،ابزاری مفید در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
سال 1396
ارائه شده در کنگره ملی شیمی ونانو شیمی از پژوهش تا توسعه ملی
بررسی اثر افزودن پودر پوست انبه در زنده مانی باکتری پروبیوتیک در ماست کم چرب
سال 1396
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
بررسی تاثیر پوشش دهی مغز پسته با ترکیب عصاره استخراج شده از پوست سبز پسته وکیتوزان بر روی روغن استخراجی
سال 1396
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
تهیه و استفاده از نشانگر هوشمند دما - زمان بر پایه پلی وینیل الکل و نانو ذرات کیتوسان جهت تشخیص زود هنگام فساد گوشت مرغ
سال 1397
ارائه شده در نخستین همایش ملی نانوبیوتکنولوژی
اثر انجماد و بسته بندی تحت خلاء روی ویژگی های حسی و رنگ پودر پسته طی دوره نگهداری
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی پسته ایران
تهیه و استفاده از نشانگر پلیمری دما – زمان به منظور تشخیص فساد گوشت مرغ در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
سال 1397
ارائه شده در شانزدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
بررسی ویژگی های حسی پنیرسفید تازه تولیدی با پروتئاز شکوفه های بهار نارنج
سال 1397
ارائه شده در همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی
تاثیر ایزوله پروتئین سویا وکنجاله کنجد بر خواص حسی و رئولوژی کشک معطر
سال 1397
ارائه شده در همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی مخلوط شیر/ شیرگردو بعنوان یک نوشیدنی فراسودمند
سال 1397
ارائه شده در همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی
اثر افزودن ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و املاح بر خصوصیات عملکردی، جذب آب و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی
سال 1397
ارائه شده در همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی
راهبردهای کاهش مصرف شکر در فرمولاسیون فراورده های لبنی
سال 1397
ارائه شده در همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی
بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی آبلیموی فرآیند نشده
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثر افزودن ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و املاح بر چگالی توده ای و اندازه ذرات شیر خشک بدون چربی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثر افزودن ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و املاح بر پایداری حرارتی شیر خشک بدون چربی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی اثر تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در حضور اینولین بر روی فعالیت آنتی اکسیدانی و اسیدیته ناگت مرغ
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
غنی سازی ماست پروبیوتیک با پودر هسته خرما و اثر آن بر بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثر پوشش های حاوی عصاره برگ و پوست انار بر محتوای ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انار طی دوره نگهداری
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی اثر پوشش حاوی کیتوزان و عصاره پوست سبز پسته بر خصوصیات حسی و بافت مغز پسته
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثر انجماد و بسته بندی تحت خلاء روی خصوصیات کیفی پودر پسته طی دوره نگهداری
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثر سدیم آلژینات بعنوان جایگزین چربی بر ویژگی های کیفی و حسی پنیر پرورده
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خصوصیات نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر الاغ
سال 1398
ارائه شده در همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
بررسی خصوصیات نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر الاغ
سال 1398
ارائه شده در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
بررسی عملکرد دستگاه پرتابل اندازه گیری عدد دورریز روغنTPM در تشخیص صحیح اکسیداسیون
سال 1398
ارائه شده در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره

مقالات محمد دانشی در ژورنال های داخلی

اثر افزودن گزیلوالیگوساکارید بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در آب زرشک
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی
سال 1398
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی
سال 1395
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A، اینولین، الیگوفروکتوز و ایزومالت
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی
سال 1399
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو
سال 1398
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی
سال 1398
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
بررسی اثرات متقابل آروما/بافت بر درک شیرینی شیر کاکائو و کاربرد آن در کاهش مصرف شکر
سال 1399
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد
سال 1401
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران

سوابق استادی محمد دانشی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
1394

تحصیلات محمد دانشی

دکتری تخصصی صنایع غذایی
1385 - 1392

سوابق شغلی محمد دانشی

سابقه کار صنعتی مدیر تحقیق و توسعه و نواوری
1373 - 1394

جوایز و افتخارات محمد دانشی

پژوهشگر برتر دانشگاه های آزاد اسلامی استان یزد
1398