مقالات کنفرانسهای داخلی
- درک مصرف کننده از بسته بندی آب پرتقال بر اساس متد چند حسی ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد (1401)
- تطابق بین حسی و تاثیر آن بر طراحی بسته بندی: مطالعه موردی پودر قهوه ارائه شده در ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی (1401)
- طراحی بسته بندی محصولات صادراتی با رویکرد کشور مبدا: مطالعه مروری ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری (1397)