فریبا نقی پور | سیویلیکا

دکتر فریبا نقی پور

موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی فریبا نقی پور در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر (عضو هیات علمی)

مقالات فریبا نقی پور در کنفرانس های داخلی

مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی
سال 1389
ارائه شده در پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
کاهش ضایعات و بهبود کیفیت نان ترکیبی با ارزیابی دما و زمان پخت
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
ارتقاء کیفیت و ماندگاری نان ترکیبی با ارزیابی زمان تخمیر
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
مقایسه اثر دو هموکتانت گلیسیرین و پروپیلن گلایکول بر رنگ پوسته و میزان تخلخل بافت نان ترکیبی به روش پردازش تصویر
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر یک نوع افزودنی صنایع آردبر و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان ترکیبی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر عصاره آبی و متانولی پونه کوهی، نعناع فلفلی و آویشن شیرازی بر باکتری باسیلوس سرئوس
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
بررسی امکان تولید نان لواش با استفاده از مخلوط آرد گندم و سیب زمینی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
بررسی تجهیزات موجود نانوایی به منظور بهبود کیفیت نان نیمه حجیم
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
تعیین مقادیر استفاده و نحوه بکار گیری ویتامین های B و C به منظور بهبود خواص کیفی و کمی نان
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
تعیین مقادیر استفاده از امولسیفایرها جهت تقویت ترکیب پذیری گلوتن با نشاسته در تهیه نان
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
بررسی خصوصیات رئولوژیکی خمیر نان ترکیبی (آرد گندم-آرد سیب زمینی)
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
کاربرد پردازش تصویر و آزمون بافت سنجی در تعیین مقادیر استفاده از امولسیفایرها جهت تقویت ترکیب پذیری گلوتن با نشاسته
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
یکسان سازی و تنظیم ویژگی های کیفی آرد به منظور بهبود کیفیت نان در نانوایی های سطح مشهد
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
بررسی اثر صمغ های گوار و گزانتان بر خصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
ارزیابی اثرپودرتفاله چغندرقند بعنوان یک منبع فیبری با ارزش دربهبود خصوصیات شیمیایی و کاهش ضایعات نان نیمه حجیم صنعتی
سال 1390
ارائه شده در ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
ارتقاء خصوصیات شیمیایی و ویژگیهای حسی نان نیمه حجیم صنعتی با افزودن سبوس برنج بعنوان یک ماده عملگرا طبیعی و ارزان قیمت
سال 1390
ارائه شده در ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
بررسی اثر سبوس برنج پیش فرآیند شده و آرد سویا بر بهبود رنگ و کاهش بیاتی نان باگت
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر آرد سویا و جوانه گندم (جنین یا گیاهک) پیش فرآیند شده بر خواص کمی و کیفی کیک روغنی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تولید کیک کم کلسترول حاوی آرد سویا و جوانه گندم بعنوان یک میان وعده فراسودمند
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیر سویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
بررسی اثر جنس لفاف بستهبندی، دما و رطوبت نسبی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بدون گلوتن سورگوم
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر زمان بخار دادن و پخت بر کاهش ضایعات و افزایش بازارپسندی نان نیمه حجیم
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تاثیر نوع مخلوط کن، ضخامت خمیر و فر پخت بر کمیت و کیفیت نان نیمه حجیم
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
مقایسه اثر اسانس نعناع (Mentha Piperita) و رزماری (officinlis Rasmarinus) در میزان تصفیه آب آشامیدنی
سال 1389
ارائه شده در همایش ملی گیاهان دارویی
استفاده از تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی تأثیر زمانهای مختلف تخمیر بر رنگ شوری کم نمک
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تأثیر زمان های مختلف تخمیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی شوری کم نمک
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی خصوصیات تصویری و بافتی کیک برنجی بدون گلوتن کم چرب حاوی بتاگلوکان
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر نوع آرد، میزان مخمر خشک و زمان تخمیر بر خصوصیات مکانیکی خمیر و ویژگیهای بافتی و حسی نان بربری
سال 1395
ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
تحلیل بافت داخلی و ارزشیابی حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب
سال 1395
ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
اصلاح خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی با استفاده از آرد شاه بلوط و امولسیفایر سدیم استیاروییل 2-لاکتیلات
سال 1395
ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
بررسی امکان بهبود خصوصیات بافتی و رنگ پوسته و مغز نان با استفاده از ترکیبات جاذب الرطوبه
سال 1395
ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
بکارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب
سال 1395
ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
ارزیابی دما، رطوبت نسبی و جنس لفاف بستهبندی بر میزان سفتی بافت و رنگ پوسته پیراشکی سرخشده (دونات)
سال 1395
ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
بررسی امکان بهبود ویژگی های کیفی و نانوایی آرد طی نگهداری
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بهبود خصوصیات نان روتی با بکارگیری سیستم های پخت و و افزودن هیدروکلوئیدها
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
امکان سنجی بهبود خصوصیات کیفی آرد با اصلاح شرایط و زمان نگهداری پس از برداشت دو رقم سرداری و مهرگان
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر استفاده از آرد آمارانت در کیفیت نان بدون گلوتن
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه نوروزک بر ماندگاری دونات تخمیری در مقایسه با آنتی اکسیدان سنتزی
سال 1398
ارائه شده در همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
بهبود ارزش تغذیه ای و کاهش کلسترول کیک با استفاده از کنجاله ارده
سال 1398
ارائه شده در همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
بهبود ارزش تغذیه ای نان تست حاوی خمیرترش تهیه شده از پودر سنجد و هسته خرما
سال 1398
ارائه شده در همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از گیاه نوروزک با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بهبود ارزش تغذیه ای و ماندگاری دونات بدون گلوتن با افزودن سویا و ارزن معمولی و جوانه زده
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی کیفی ارقام گندم تولیدی زارعین در استان خوزستان در سال زراعی 1397-98
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تولید و افزایش ماندگاری نان بخارپز (نان مینتو) با اصلاح روش تخمیر و افزودن پلی ال
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر فناوری پردازش غیرحرارتی فراصوت بر جوانهزنی غلات
سال 1400
ارائه شده در پنجمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
بررسی تاثیر افزودن امولسیفایر داتم و روش تخمیر دو مرحله ای بر خصوصیات کیفی نان بخارپز
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
طراحی فرمولاسیون نان سنگک با آرد بلوط و برخی از بهبود دهنده ها به منظور بهبود خصوصیات کیفی و تغذیه ای
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره استخارج شده از گیاه کتان
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر اندازه ذرات آرد حاصل از رقم آبی مهرگان و دیم سرداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آرد
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت بدون گلوتن کینوا با بکارگیری پیش تیمار فراصوت
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از دو گیاه نوروزک و کتان تحتتاثیر میدان الکتریکی پالسی
سال 1400
ارائه شده در کنگره گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و تاثیر آن بر بهبود ماندگاری دونات تخمیری
سال 1401
ارائه شده در اولین همایش ملی گیاهان و داروهای گیاهی، طب سنتی و سلامت جامعه

مقالات فریبا نقی پور در ژورنال های داخلی

تاثیر غلتک های نرم کننده طی فرایند آسیابانی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر و نان بربری
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
ارزیابی ویژگی های کیفی دانه ارقام تجاری و لاین های امیدبخش گندم نان (.Triticum aestivum L) تولید شده در مزارع ایران
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه علوم زراعی ایران
اثر دما و مدت ذخیره سازی بر کیفیت آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر در ارقام گندم نان (.Triticum aestivum L)
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه علوم زراعی ایران
ارزیابی خصوصیات کیفی دانه چهار رقم گندم نان (Triticum aestivum L.) در استان های تولید کننده گندم کشور
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علوم زراعی ایران
گزینش لاین های جو لخت با استفاده از شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده آل (SIIG) در مناطق اهواز و داراب
سال 1401
ارائه شده در مجله تولید گیاهان زراعی
استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
سال 1400
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
بررسی تاثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند
سال 1400
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
بررسی تاثیر افزودن پروتئین ایزوله سویا و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم چرب و کم کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی)
سال 1399
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
ارزیابی کمی و کیفی ارقام گندم نان (.Triticum aestivum L) بهاره در تاریخ کاشت های مختلف
سال 1402
ارائه شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
اثر تاریخ کاشت و شاخص های زراعی- اقلیمی بر عملکرد دانه ارقام جدید گندم نان (.Triticum aestivum L) در منطقه گرگان
سال 1402
ارائه شده در فصلنامه علوم زراعی ایران
بررسی کیفی، فنی و مالی بکارگیری الک های مختلف بر افت مفید و غیر مفید دانه ارقام گندم آبی و دیم در برخی استان های اقلیم معتدل کشور
سال 1402
ارائه شده در مجله مکانیزاسیون کشاورزی
اثر سطوح مختلف کودهای نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و ویژگیهای کیفیت دانه دو رقم گندم دوروم [Triticum turgidum L. ssp. durum (Desf.) Husn]
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه نهال و بذر
کیفیت دانه گندم نان آبی تولیدی کشاورزان در اقلیم گرم و خشک جنوب ایران در سالهای زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۷
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه نهال و بذر
گروه بندی تعدادی از ارقام تجاری گندم نان ( . Triticum aestivum L ) آبی در ایران بر اساس ویژگی های کیفیت دانه
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه نهال و بذر
مروری بر ابعاد تغذیهای و تکنولوژیکی دانه جو
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات
ویژگیهای کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروهبندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی
سال 1402
ارائه شده در فصلنامه نهال و بذر
گزینش لاین های امیدبخش گندم دوروم با توجه به عملکرد دانه و پایداری عملکرد با استفاده از روش های گرافیکی و شاخص های کیفیت
سال 1402
ارائه شده در مجله تولید گیاهان زراعی