جمشید فرمانی | سیویلیکا

دکتر جمشید فرمانی

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی جمشید فرمانی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری (عضو هیات علمی)

مقالات جمشید فرمانی در کنفرانس های داخلی

تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون میسلای روغن خام سویا
سال 1387
ارائه شده در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
بررسی اثر بهبود دهنده های مختلف بر کیفیت و بیاتی نان های مسطح ایرانی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
غنی سازی فرآورده های لبنی با روغن ماهی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
کاربرد پری بیوتیک اینولین در تولید فراورده های غذایی عملگر
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست به و کاربرد آن در روغن کانولا در شرایط حرارتی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست به و کاربرد آن در روغن کانولا در شرایط نگهداری
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی ویژگی های پنیر های آنالوگ
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تولید آنالوگ ماست ازطریق جایگزینی چربی شیربا روغن گیاهی و بررسی ویژگیهای حسی و بافتی آن
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر خمیر ترش بر کیفیت نان
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
کاربرد اینتراسیتویفیکاسیون در تولید محصولات چربی بدون ترانس
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
عملکرد پپتیدهای زیست فعال و تاثیر آن بر سلامت بدن
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
هیدرولیز آنزیمی روغن پالم اولئین با استفاده از لیپاز تجاری لیپوزیم RM IM
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
هیدرولیز جزئی روغن پالم اولئین توسط فسفولیپاز لسیتاز اولترا در تولید روغن دی آسیل گلیسرولی
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی کارآیی روغن آفتابگردان در سرخ کردن شیرینی بامیه
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی تأثیر حرارت طی عمل سرخ کردن بر پارامترهای شیمیایی چند نمونه روغن گیاهی
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
اینتراستریفیکاسیون نسبی آنزیمی و شیمیایی
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعیین میزان اسید های چرب ترانس در واناسپاتی (روغن جامد خوراکی ) تولیدی در ایران
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی کارایی روغن سویا در سرخ کردن شیرینی سنتی بامیه
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
سوسیس تخمیری:میکروبیولژی،تکنولوژی و ویژگیها
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
تحلیل ویژگی های سلامتی بخش روغن های دی آسیل گلیسرولی و بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و مقاومت آن ها به اکسیداسیون
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
تلخی زدایی آب مرکبات
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
ارزیابی مقاومت اکسایشی روغن ررت درفرآینذ پخت و نگهذاری نان بروتشن
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
مدل سازی نقطه ذوب روغن پالم اولئین فول هیدروژنه و سویا اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به عنوان تابعی از درصد اسیدهای چرب اشباع
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
استخراج روغن کنجد با آب به روش سنتی و عوامل مؤثر بر آن
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی فرآیند تولید جایگزین های چربی شیر انسان از طریق اینتراستریفیکاسیون آنزیمی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
روش های تولید پپتیدهای زیست فعال
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
کاربرد آب زیر بحرانی در استخراج آنتی اکسیدان های گیاهی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی اثر روش های استخراج (ماسراسیون و ماکروویو) بر استخراج ترکیبات فنلی گیاه آرتیشو
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی روش ماکروویو در استخراج ترکیبات فنلی گیاهان
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی اثر روش استخراج آنزیمی دانه های روغنی بر میزان استحصال و کیفیت روغن حاصله
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی ویژگی های تغذیه ای روغن پالم و چربی شیر
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تولید پروتئین هیدرولیز شده سویا با استفاده از آنزیم های سابتیلیسین و تریپسین
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
ارگانوژل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
معزفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صىایع غذایی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
مدل سازی محتوای چربی جامد چربی های اینتر استفریفیه شده ی آنزیمی به صورت تابعی از دما
سال 1393
ارائه شده در همایش ملی شیمی پاک
اینتراستریفیکاسیون آنزیمی مخلوط های دوتایی پالم اولئین کاملاً هیدرونه و روغن سویا: مدل سازی درصد چربی جامد بصورت تابعی از درسد اسیدهای چرب اشباع
سال 1393
ارائه شده در همایش ملی شیمی پاک
مروری بر روش استخراج روغن کنجد با پرس سرد
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
استفاده از باکتریهای لاکتیکی تولید کننده دی استیل برای تولید فرآوردههایی با طعم کره ای
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
حذف کلسترول از چربیها و محصولات لبنی
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
مقایسه برخی ویژگیهای شیمیایی دانه سه رقم کنجد کشت شده در ایران
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
سلولز باکتریایی و استراتژی های انجام گرفته در راستای بهبود تولید
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استخراج آنزیمی پروتیین آبکافتی از پوست مرغ و بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آن
سال 1395
ارائه شده در سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
استخراج آنزیمی چربی پوست مرغ و برسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آن
سال 1395
ارائه شده در سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شورتنینگ های تولید شده در ایران
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
بررسی ترکیب اسید چرب شورتنینگ های تولید شده در ایران
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
روش های استخراج چربی مرغ
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
بررسی اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی مخلوط روغن های گیاهی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ، ریولوژیکی و حسی آنالوگ پنیر سفید ایرانی کم چرب طی دوره نگهداری
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
ویژگی های فیزیکوشیمیایی پروتیین آبکافتی استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
ویژگی های فیزیک وشیمیایی روغن استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
بررسی تاثیر جایگزین طبیعی نیتریت و نیترات در فرآورده های گوشتی
سال 1397
ارائه شده در پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
مروری کوتاه بر استارتر لاکتیکی در صنایع نانوایی
سال 1397
ارائه شده در پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
تاثیر امولسیفایرهای لسیتین و سوربیتان تری استئارات بر خصوصیات فیزیکی چربی مرغ
سال 1397
ارائه شده در اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
اصلاح خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی مرغ با استفاده از امولسیفایرهایPGE و MAG ،STS
سال 1397
ارائه شده در اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
اثر فرایند زمستانه کردن بر پایداری اکسیداتیو و محتوی کلسترول چربی پوست مرغ
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
روش های تشخیص موجودات اصلاح شده ژنتیکی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
روش های تولید ماءالشعیر تخمیری بدون الکل (حلال)
سال 1395
ارائه شده در دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم
ارزیابی باقی مانده آنتی بیوتیک ها در پوست مرغ
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی مرغ از طریق تصفیه فیزیکی
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
تاثیر فرآیند تصفیه شیمیایی و تصفیه فیزیکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی مرغ
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
ارزیابی باقی مانده آنتی بیوتیک سولفونامید در پوست مرغ
سال 1398
ارائه شده در نخستین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر عصاره آبی گیاه مرزنجوش بر کیفیت فیله کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
سال 1399
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
بررسی اثر عصاره آبی دارواش بر کیفیت فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی دوره نگهداری در یخچال
سال 1399
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
بررسی راندمان استخراج و خواص فیزیکوشیمیایی روغن پرس بدست آمده از هسته لیموترش با استفاده از پیش تیمارهای پخت یا مایکروویو
سال 1400
ارائه شده در ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
بررسی اثرات روشهای مختلف خشک کردن بر کیفیت ژلاتین پای مرغ
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی ویژگی های ژلاتین پای مرغ بدست آمده با روشهای خشک کردن انجمادی وخشک کردن با آون تحت خلاء
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر pH، غلظت و نوع سیستم تحویل بر خصوصیات نانوغذا فرموله شده برای بیماران گاسترکتومی
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین هسته لیموترش استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو
سال 1401
ارائه شده در ششمین کنفرانس شیمی کاربردی انجمن شیمی ایران
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن بدست آمده از ضایعات گوجه فرنگی
سال 1401
ارائه شده در پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران
تاثیر غلظت های مختلف مونو آسیل گلیسرول بر خواص بافتی و حرارتی امولسیون های ساختاریافته روغن ذرت
سال 1401
ارائه شده در پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران
ارزیابی ترکیبات شیمیایی و رنگ سنجی صمغ آلوچه
سال 1401
ارائه شده در پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران
بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ آلوچه
سال 1401
ارائه شده در پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران
بررسی خصوصیات امولسیون کنندگی و کف کنندگی صمغ آلوچه
سال 1401
ارائه شده در پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران
بررسی اثر استفاده همزمان از فراصوت و مونوآسیل گلیسرول بر خصوصیات فیزیکی روغن کانولاو پالم استئارین
سال 1401
ارائه شده در هشتمین همایش بین المللی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
تاثیر آبکافت آنزیمی بر بهبود خواص عملکردی پروتئین ایزوله ضایعات گوجه فرنگی
سال 1402
ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
تاثیر نسبت های مختلف فاز آبی به فاز روغنی بر خواص امولسیون های ساختار یافته حاوی مونوآسیل گلیسرول
سال 1402
ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
ریزپوشانی اسید آراشیدونیک با اینولین با روش خشک کردن انجمادی
سال 1402
ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
مقایسه استخراج ژلاتین به روش سنتی و استخراج به کمک فراصوت روی ترکیبات کلی ژلاتین حاصل از فلس ماهی سفید Rutilus frisii Kutum
سال 1402
ارائه شده در دوازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار

مقالات جمشید فرمانی در ژورنال های داخلی

تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر
سال 1400
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقا و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سینبیوتیک آناناس
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تاثیر برخی عوامل محیطی بر کمیت و کیفیت سیلیمارین و روغن بذر گیاه ماریتیغال (Silybum marianum L.)
سال 1399
ارائه شده در مجله فرآیند و کارکرد گیاهی
اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی اثر اشعه UVB بر میزان ویتامین D۲، فعالیت آنتی اکسیدانی و فعالیت میکروبی قارچ دکمه ای سفید
سال 1400
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
اثر فرایند زمستانه کردن بر ویژگی های چربی پوست مرغ
سال 1398
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
تولید اسید لینولئیک کانژوگه به وسیله اشریشیا کلی تراریخته
سال 1390
ارائه شده در مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران