مقالات کنفرانسهای داخلی
- شناسایی و ارزیابی ریسک های زنجیره تامین پایدار صنعت لبنیات با استفاده از روش بهترین_بدترین فازی ارائه شده در دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، بهره وری و کیفیت (1402)
- شناسایی و اولویت بندی ریسک های موجود در زنجیره تامین با استفاده از روش بهترین_بدترین (مطالعه موردی: صنعت رنگ و رزین) ارائه شده در اولین کنفرانس مهندسی صنایع، اقتصاد و مدیریت (1399)
- ارائه یک چهارچوب نظام مند جهت تعیین نقاط کنترل بحرانی و تحلیل خطر(HACCP) مبتنی بر استاندارد ISO22000:2018 ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، بهره وری و کیفیت، بنیامین غیوری اردهائی (1402)
تحصیلات تخصصی
- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مدیریت پروژه دانشگاه صنعتی مالک اشتر1396-1399
- کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه علوم و فنون مازندران1392-1395
سوابق شغلی و تخصصی
- سابقه کار صنعتی در کارشناس کنترل کیفیت شرکت تانکر سازی ایران صنعت (1394-1396)
- سابقه کار صنعتی در مسئول تضمین کیفیت و مشاور استاندارهای ISO14001, 45001, 9001, 22000 گروه صنعتی صباح (1401-تاکنون)
- سابقه کار صنعتی در سرپرست کارگاه و کارشناس کنترل پروژه گروه ساختمانی کانیار (1399-1401)
جوایز و افتخارات
- دانشجوی برتر دانشگاه علوم و فنون مازندران (1395)
سوابق حضور در دوره ها و کارگاههای تخصصی
- سرممیزی استاندارد ایزو 2018:22000 - Das (1402)
- الزامات ایزو 19011 ممیزی داخلی - کیفیت سازان سبز (1402)
- تعالی سازمانی - اداره استاندارد استان گلستان (1402)
- دوره عمومی و تخصصی مسئول ایمنی کارگاه ها - وزارت کار و تعاون (1401)
- دوره الزامات سیستم مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد ایزو 9001 - کیفیت سازان سبز (1401)
- الزامات سیستم مدیریت محیط زیست بر اساس استاندارد ایزو 14001 - کارخانه توتون قرق (1401)
- الزامات سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی بر اساس استاندارد ایزو 45001 - کارخانه توتون قرق (1401)
- الزامات سیستم مدیریت ایمنی غذا و سلامت مصرف کننده بر اساس استاندارد ایزو 22000 - کیفیت سازان سبز (1401)
- فنون آماری و تجزیه و تحلیل داده ها در سازمان - شرکت گل یاس لبن اصفهان (1401)
- دوره کنترلر کیفیت - کیفیت سازان سبز (1400)
- نرم افزار msp - دکتر مجید سبزه پرور (1396)
- داده کاوی Data mining - دانشگاه صنعتی مالک اشتر (1396)
- کاربرد اکسل در مهندسی صنایع - دانشگاه علوم و فنون مازندران (1393)
سایر موارد
- مسلط به سیستم سازی بر مبنای استاندارد های مدیریتی
- تسلط کامل به ایزو 19011 و اجرای ممیزی داخلی
- تجزیه و تحلیل داده ها در تصمیم گیری چند شاخصه
- مدیریت بر مبنای KPIs
- تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی HACCP
- تسلط بر استاندارد های IMS