مسعود حبیبی نجفی | سیویلیکا

دکتر مسعود حبیبی نجفی

دکتری

معرفی

عضو هیات علمی ملا صدرا و علاقه مند به حوزه علوم تغذیه

استان
یزد
شهر
یزد
تلفن
03536287900

عضویت مسعود حبیبی نجفی در مجامع و انجمنهای علمی

  • انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مقالات بین المللی مسعود حبیبی نجفی

"Application of Edible and Biodegradable Starch-Based Films in Food Packaging: A Systematic Review and Meta-Analysis", Enviro Research Publishers, (2019), Vol 7, No 3: 624-637

مقالات مسعود حبیبی نجفی در کنفرانس های داخلی

بررسی کاربرد پردازش تصویر در غلات
سال 1395
ارائه شده در کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
بررسی خواص برخی دانه های گیاهی با خواص درمانی و نقش آن در درمان بیماری ها
سال 1396
ارائه شده در چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
نقش ارزیابی چرخه زندگی LCA در حمایت از سیستم غذایی کشاورزی پایدارسازگار با محیط زیست
سال 1396
ارائه شده در چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی و مقایسه هیدروکلوییدهای دارای خواص بیولوژیک گیاهی دانه های گیاهی
سال 1396
ارائه شده در چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی نقش توازن انرژی و فعالیت های اقتصادی و اثرات آن در حفظ محیط زیست
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی طرح تولید نوشیدنی چای سرد کامبوجا، راه کارها و ویژگی ها
سال 1396
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
مروری برخشک کردن اسمزی-انجمادی و بررسی مزایا ومعایب آنها
سال 1396
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
بررسی تفاوت سرشتی مرد و زن و اهمیت حجاب و رابطه آن با سلامت روانی خانواده
سال 1396
ارائه شده در همایش نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب
بررسی خواص کاربردی آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی عصاره گیاه نعناع
سال 1398
ارائه شده در ششمین همایش ملی گیاهان دارویی طب سنتی وکشاورزی ارگانیک
بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس اکالیپتوس و کاربرد آن در بسته بندی مواد غذایی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص ضد میکروبی و ضد اکسیدانی عصاره و عطرمایه های گیاهی و کاربرد آنها در فیلم های بسته بندی مواد غذایی
سال 1398
ارائه شده در چهارمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی کاربرد انواع جایگزین های چربی در کیک
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی
بررسی ویژگی های ساختاری و مکانیکی فیلم زئین جهت بسته بندی مواد غذایی
سال 1399
ارائه شده در ششمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار
مروری بر کاربرد پالس الکتریکی در صنایع غذایی
سال 1400
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
مروری بر اهمیت و کاربردهای فرایند پرتودهی
سال 1400
ارائه شده در هشتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
بررسی عوامل موثر بر بهبود کیفیت شیر خام
سال 1402
ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست، توسعه شهری و روستایی

مقالات مسعود حبیبی نجفی در ژورنال های داخلی

بهینه سازی اثر همزمان تغییر پارامترهای رنگبری بر پایداری اکسایشی، کارایی رنگبری و حفظ ترکیبات ارزشمند روغن ذرت به روش سطح پاسخ (RSM)
سال 1401
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب زمینی جهت بسته بندی گوشت
سال 1400
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران

تالیفات مسعود حبیبی نجفی

سیاست های غذایی در جهان وایران(فرزانگان دانش)
1401 - فارسی
کنسروسازی در صنایع غذایی(فرزانگان دانش)
1400 - فارسی
بهینه سازی ضایعات در صنایع غذایی(جهاد دانشگاهی)
1400 - فارسی
اصول اولیه وتجهیزات آرایشی وبهداشتی(فرزانگان دانش)
1400 - فارسی
خواص شیمیایی و عملکردی ترکیبات غذایی(میعاد اندیشه)
1398 - فارسی

سوابق استادی مسعود حبیبی نجفی

مربی دانشگاه علم و هنر یزد
1394 - 1401
مربی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
1390 - 1401
مربی ملا صدرا
1387 - 1389

تحصیلات مسعود حبیبی نجفی

دکتری تخصصی مهندسی علوم و صنایع غذایی
1395 - 1399

سوابق شغلی مسعود حبیبی نجفی

سایر سوابق کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی
1378 - تاکنون
سابقه کار صنعتی مسئول فنی
1382 - 1387
سابقه کار دانشگاهی مدرس علوم و صنایع غذایی
1395 - تاکنون