منصور رضایی | سیویلیکا

دکتر منصور رضایی

معرفی

استان
مازندران
شهر
ساری

سمتهای علمی و اجرایی منصور رضایی در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی (مدیر مسئول)
  • مجله علوم طیور (هیات تحریریه)

سمتهای علمی و اجرایی منصور رضایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری (عضو هیات علمی)

مقالات منصور رضایی در کنفرانس های داخلی

بررسی آلودگیخاکهای زراعیمنطقه زره شوران به عناصری نظیرآرسنیک، آنتیموان، جیوه و روی بر اثر فعالیتهای معدن طلای منطقه
سال 1388
ارائه شده در سومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
بررسی آلودگی فلزات سنگین در یونجه در محدوده منطقه معدن طلای زره شوران تکاب
سال 1388
ارائه شده در سومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
تاثیر بکارگیری سطوح مختلف کنجاله گوار و آنزیم همی سل در دوره پایانی پرورش برفراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
سال 1389
ارائه شده در سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی
ریبیانا (Rebiana) ، ترکیبی نوین در صنعت شیرین کننده های غذایی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین ها و بکارگیری آن ها جهت کاهش مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی در مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
ارزیابی جنبه های قانونی و ایمنی پروتئین های هیدرولیز شده جهت کاربرد در تغذیه انسان
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
Comparison of Theree Laboratory Methods for Enumerating Escherichia coli in Different Water resources
سال 1385
ارائه شده در نهمین همایش ملی بهداشت محیط
بررسی کنترل بیولوژیکی علف هرزخیار ماربا استفاده ازپاتوژن های قارچی آلترناریا وفوزاریوم
سال 1392
ارائه شده در کنفرانس علوم کشاورزی و محیط زیست
تاثیر افزایش پروتیین و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر رشد اندام های دستگاه گوارش و سیستم ایمنی در هفته اول دوره پرورش در جوجه های گوشتی
سال 1394
ارائه شده در اولین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی
تاثیر تراکم پروتیین و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی در هفته اول دوره پرورش
سال 1394
ارائه شده در اولین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی
اثر جایگزینی ضایعات توتون با سیلاژ ذرت و مکمل سازی با اوره بر ترکیبات سیلاژ ذرت
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
اثر جایگزینی ضایعات توتون با سیلاژ ذرت بر میزان تولید گاز و تعیین میزان خوشخوراکی در گوسفند نژاد زل
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
تاثیر کنجاله سویای تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و سطح کلسیم و فسفر جیره بر برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی
تاثیر کنجاله سویای تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و سطح کلسیم و فسفر جیره بر عملکرد دوره پایانی جوجه های گوشتی
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی
تاثیر کنجاله سویای تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و سطح کلسیم و فسفر جیره بر عملکرد دوره آغازین جوجه های گوشتی
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی
اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و تفاله ی چغندر) و نیتروژن غیرپروتیینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه ی پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ و ترکیبات شیمیایی
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و تفاله ی چغندر) و نیتروژن غیرپروتیینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه ی پرتقال کامل بر تولید گاز
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و تفاله ی چغندر) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه ی پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ و ترکیبات شیمیایی
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و تفاله ی چغندر) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه ی پرتقال کامل بر تولید گاز
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
اثر کنجاله آفتابگردان تخمیری با قارچ آسپرژیلوس اوریزا و پنی سیلیوم فونیکولسوم بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
تاثیر کنجاله آفتابگردان تخمیری با قارچ آسپرژیلوس اوریزا و پنی سیلیوم فونیکولسوم بر عملکرد جوجه های گوشتی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر استفاده از پوسته برنج و تفاله چغندر قند بر pH دستگاه گوارش و ماده خشک بستر در دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر استفاده از پوسته برنج و تفاله چغندر قند بر وزن بخش های مختلف لاشه در دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی خصوصیات فیزیکی وشیمیایی و تاثیر استفاده از پوسته برنج و تفاله چغندرقند، بر گرانروی محتویات روده باریک در دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر کنجاله آفتابگردان تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر عملکرد جوجه های گوشتی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر کنجاله آفتابگردان تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآیند شده بر pH محتویات دستگاه گوارش جوجه گوشتی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآیند شده بر رطوبت و pH فضولات دوره ی پایانی جوجه گوشتی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآیند شده بر طول روده در جوجه گوشتی
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
تاثیر کنجاله کلزای تخمیر شده با قارچ ( komagataella pastoris )بر عملکرد جوجه های گوشتی
سال 1400
ارائه شده در ششمین همایش بین المللی دانش و فناوری علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
تاثیر کنجاله کلزای تخمیر شده با قارچ ( ( komagataella pastoris برقابلیت گرانروی محتویات ایلئوم در جوجه های گوشتی
سال 1400
ارائه شده در ششمین همایش بین المللی دانش و فناوری علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
استفاده از پپتیدهای زیست فعال سوپرورم (morio Zophobas) و تاثیر آن بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
سال 1400
ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
استفاده از پپتیدهای زیست فعال سوپرورم (morio Zophobas) و تاثیر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
سال 1400
ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
تاثیر سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت با و بدون افزودن آنزیم بر خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سال 1401
ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
بررسی اثر سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت و آنزیم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
سال 1401
ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
اثر افزودن پودر برگ استویا و پروبیوتیک لاکتوفید بر عملکرد بلدرچین های ژاپنی
سال 1401
ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
اثر افزودن پودر برگ استویا و پروبیوتیک لاکتوفید بر جمعیت میکروبی روده و برخی از فراسنجه های خونی بلدرچین های ژاپنی
سال 1401
ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
اثراستفاده از مکمل میکروجلبک های اسپیرولیناپلنتنسیس و کلرلاولگاریس بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار های لاین
سال 1401
ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
مقایسه اثر ترکیب دو میکروجلبک اسپیرولیناپلنتنیس و کلرلاولگاریس بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخمگذار های لاین
سال 1401
ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
تاثیر افزودن پروبیوتیک پارسی لاکت بر عملکرد، ویژگیهای لاشه در جوجه های گوشتی
سال 1401
ارائه شده در پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
تاثیر افزودن پروبیوتیک پارسی لاکت برفراسنجه های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
سال 1401
ارائه شده در پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی

مقالات منصور رضایی در ژورنال های داخلی

بررسی اثر پپتیدهای کنجاله کانولا، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک بر ریخت شناسی روده و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
تأثیر پروبیوتیک مخمر ساکارومایسیس سرویسیه، پریبیوتیکها الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان و آنتیبیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخصهای کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک
تاثیر ارقام مختلف برگتوت بر عملکرد کرمابریشم در استانمازندران
سال 1388
ارائه شده در فصلنامه علوم دامی ایران
اثر تصحیح مواد مغذی معادل آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجههای گوشتی
سال 1389
ارائه شده در فصلنامه علوم دامی ایران
اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره های نر پرواری لری
سال 1395
ارائه شده در مجله پژوهش در نشخوارکنندگان
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری
سال 1394
ارائه شده در مجله پژوهش در نشخوارکنندگان
تاثیر پپتیدهای کانولا، پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد، فعالیت آنزیم های گوارشی و جمعیت برخی باکتری های هوازی انتهای روده باریک جوجه های گوشتی
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علوم دامی ایران
تاثیر کنجاله کلزای تخمیری بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی، کانی شدن ‏استخوان درشت نی و خصوصیات روده جوجههای گوشتی
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه علوم دامی ایران
تاثیر سطوح مختلف مکمل لیزین و پروتئین خام جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و دفعازت جوجه های گوشتی
سال 1384
ارائه شده در فصلنامه علوم آب و خاک
عملکرد جوجه های گوشتی دردوره محدودیت غذایی در سنین اولیه و پس از آن
سال 1381
ارائه شده در فصلنامه علوم آب و خاک
تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به همراه ویتامین D۳و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر گوشتی پس از تولک بری
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهش های علوم دامی
تاثیر سطوح مختلف مکمل لیزین و پروتئین خام جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و دفعازت جوجه های گوشتی
سال 1384
ارائه شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
عملکرد جوجه های گوشتی دردوره محدودیت غذایی در سنین اولیه و پس از آن
سال 1381
ارائه شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی
اثر استفاده از بنتونیت و نشاسته گندم بر عملکرد، خصوصیات لاشه، پارامترهای خونی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک
Survival Analysis of Patients With High Blood Pressure Until Acute Renal Failure in the SPRINT Study
سال 1399
ارائه شده در مجله بیماری و تشخیص
تاثیر امولسی فایر در جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی بر عملکرد، ویژگی های لاشه، جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم ایلئومی جوجه های گوشتی
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر استفاده از سطوح مختلف ضایعات میگوی پرتوتابی شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی، آنزیم‎های کبدی و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر منابع مختلف فیبر نامحلول بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، فراسنجه های خونی و وضعیت آنتی اکسیدانی بلدرچین های ژاپنی
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
اثر سطوح مختلف پپتیدهای کنجاله سویا بر عملکرد، ریخت شناسی روده و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
اثر منابع مختلف و اندازه ذرات الیاف بر عملکرد، ریخت شناسی و جمعیت میکروبی روده و آنزیم های گوارشی در جوجه های گوشتی
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
اثر جایگزینی متیونین گیاهی با متیونین سنتزی در جیره های کم پروتئین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، پاسخ های ایمنی و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر تغذیه پودر جلبک اسپیرولینا ریزپوشانی شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر فیتاز میکروبی بر عملکرد، کیفیت لاشه و محتوی فسفر و کلسیم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
سال 1389
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر سطوح مختلف خرده برنج در جیره بر عملکرد و خصوصیات تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن
سال 1389
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر استفاده از ال- کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد، ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سال 1391
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
اثر سطوح مختلف عصاره میکروجلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد در جوجه های گوشتی مواجه با تنش گرمایی
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر محدودیت کمی و کیفی خوراک جوجه های گوشتی در پیشگیری از بروز سندرم آسیتالقایی توسط لووتیروکسین
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
اثر منابع مختلف چربی بر انرژتیک و وضعیت اکسایش کاهش میتوکندری های جگر جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی بلندمدت
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیراستفاده از ال-آرژنین بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ، فراسنجه های خونی و هورمونی در مرغان تخم گذار در اواخر دوره تولید
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر اسانس ریزپوشانی شده آویشن و دارچین بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
اندازه گیری فعالیت نشخوار با دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن در گاوهای شیری تغذیه شده با علوفه یونجه با اندازه ذرات متفاوت
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با آنزیم بتاماناناز بر جمعیت باکتریایی ایلئوم، پاسخ ایمنی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تعیین قابلیت انحلال و توانایی تولید اسید برخی مواد خوراکی و بررسی تخمیر برون تنی آنها در شرایط طبیعی و اسیدوز القاء شده
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر سطوح مختلف کلسیم و فسفر به همراه ویتامین D۳ و عصاره رازیانه بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ در مرغان مادر گوشتی پس از تولک بری
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
تاثیر تراکم پروتئین و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر عملکرد، رشد و نمو دستگاه گوارش، ترکیبات بدن، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
اثر سطوح مختلف عصاره رازیانه و ویتامین D۳ بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
اثرات تغذیه با پودر جلبک اسپیرولینای (Spirulina platensis) ریزکپسوله شده و غیر کپسوله بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی (راس ۳۰۸)
سال 1399
ارائه شده در مجله علمی شیلات ایران
برآورد میزان سرانه مصرف آب، تولیدسرانه فاضلاب وغلظت اکسیژن مورد نیاز تجزیه زیست شیمیایی آن برمبنای متغیرهای اقتصادی-اجتماعی وآب وهوائی شهرکرمانشاه
سال 1389
ارائه شده در فصلنامه سلامت و محیط زیست
Prediction of Alzheimer’s Disease Using Machine Learning Classifiers
سال 1399
ارائه شده در مجله بیماری و تشخیص
تاثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی
سال 1391
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران
تاثیر استفاده از عصاره آبی کاسنی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران
اثر عصاره رازیانه و ویتامین D۳ بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای علوم دامی ایران
بررسی تاثیر توانمندسازهای مدیریت دانش بر عملکرد سازمانی از طریق فرایند مدیریت دانش، سرمایه فکری و نوآوری (مطالعه موردی: دانشکده های فنی حرفه ای استان گیلان)
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه مهارت آموزی
مقایسه مدل پارامتری وایبل و وایبل تعمیم یافته در تحلیل بقای بیماران با فشارخون بالا تا بروز رخداد نارسایی حاد کلیه: مرگ به علت بیماری های قلبی و عروقی به عنوان خطر رقابتی
سال 1399
ارائه شده در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم
بررسی اثر استفاده از اسیدآلی، پری بیوتیک و پروبیوتیک به عنوان مکمل در شربت تحریکی بر عملکرد کلنی های زنبور عسل ایرانی
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
اثر کنجاله تخم آفتابگردان تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر عملکرد، گوارش پذیری مواد مغذی، پاسخ ایمنی و برخی از شاخص های خونی جوجه های گوشتی
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه تولیدات دامی
ارزیابی اثرات افزودن آنزیم و پروبیوتیک در جیره حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد، ترکیب لاشه و بهبود انرژی ویژه در جوجه های گوشتی با جیره بر پایه گندم-کنجاله سویا
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی
بررسی اثرات کنجاله تخم آفتابگردان تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر ریخت شناسی، جمعیت میکروبی و برخی از پارامترهای هضمی در جوجه های گوشتی
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی

طرح های پژوهشی منصور رضایی

جایگزینی سبوس دوکوب برنج بجای یونجه خشک در جیره بره های پرواری ذل
سال 1375
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی اثر سطوح مختلف پروتیین جیره غذایی برتوان پرواری بره های نر زل مازندران
سال null
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی میزان زنده ماندن و ارزیابی عملکرد مرغان بومی در مناطق روستاهای استان مازندران
سال 1378
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی موانع توسعه نوغانداری و صنایع وابسته در منطقه لفور سوادکوه
سال 1377
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
گزارش نهایی طرحهای تحقیقاتی: جایگزینی پوسته تخم پنبه غنی شده به جای یونجه خشک در جیره بره های پرواری زل
سال 1378
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
استفاده از خرده برنج در جیره غذایی جوجه های گوشتی
سال 1375
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی وضعیت نوغانداری و نقش آن در زنیگی روستاییان جنگل نشین منطقه بندپی بابل
سال 1379
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی اندازه گیری انرژی متابولیسمی سبوس برنج و استفاده از آن در جیره مرغان تخمگذار تجارتی
سال 1376
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بررسی جایگزینی سطوح مختلف کود مرغی بجای بخشی ازکنسانتره در جیره بره های پروری زل
سال 1375
ارائه شده در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی