درخواست گواهی رسمی نمایه سازی مقاله
شما می توانید در این بخش گواهی چاپی نفیس نمایه سازی مقاله خود را که دارای هولوگرام، QR-Code اصالت و لینک استعلام آنلاین می باشد را سفارش دهید تا به صورت چاپ شده بر روی فرم رسمی گواهی سیویلیکا از طریق پست به آدرس شما ارسال شود.
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید توضیحات کاملتر را از اینجا مطالعه فرمایید.
مشخصات مقاله برای صدور گواهی
- عنوان مقاله:ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز و کتیرا
- سال انتشار:1395
- تعداد صفحات مقاله:10 صفحه
- ارائه شده در:دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران شماره 1 دوره 12
- زبان مقاله اصلی:فارسی
گواهی نامه به نام چه کسی صادر شود؟
- فاطمه طبری کوچکسرایی - دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آیت الله آملی، آمل، ایران
- مسعود رضایی - استاد، گروه فرآینده غذاهای دریایی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور، ایران.
- پیمان آریایی - استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آیت الله آملی، آمل، ایران
- مهدی عبدالهی - دانشجوی دکتری، گروه فرآینده غذاهای دریایی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور، ایران.
توجه: تا ابتدای اردیبهشت 1402 امکان سفارش جلد گواهی وجود ندارد
گواهی به چه زبانی صادر شود؟
متن گواهی را کنترل نمایید
پژوهشگر گرامی؛
[نام نویسنده را انتخاب نمایید]
بدین وسیله گواهی می شود مقاله جنابعالی با عنوان «ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز و کتیرا» پس از ارزیابی و تایید داوران دبیرخانه "دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران" که در سال 1395 در دوره 12، شماره 1 برگزار گردیده است، با تعداد 10 صفحه، در پایگاه استنادی سیویلیکا با شناسه ملی: JR_IFST-12-1_006 نمایه گردیده است.
ضمن تبریک به مناسبت نمایه شدن مقاله جنابعالی، به استحضار میرساند این گواهی با توجه به اطلاعات ارسالی از طرف دبیرخانه آن ژورنال و اطلاعات مندرج در پایگاه سیویلیکا تهیه شده و صحت مندرجات آن در هر لحظه از طریق لینک زیر و یا اسکن تصویر کد، قابل استعلام است.
پایگاه سیویلیکا
تایید نهایی و پرداخت آنلاین
کد پستی از نظر اداره پست برای ارسال مرسوله ها الزامی است. خواهشمندیم با دقت تکمیل فرمایید.