معیاری برای دسته بندی، امتیازدهی و استخراج از یادداشت برداری یادگیرندگان به منظور تولید محتوای آموزشی در سیستم یادگیری الکترونیکی

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 167

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JEIT-4-1_007

تاریخ نمایه سازی: 30 اردیبهشت 1400

چکیده مقاله:

امروزه یادگیری الکترونیکی نقش مهمی را در آموزش ایفا می نماید و بدون شک یکی از مهم­ترین چالش های پیش رو در آموزش الکترونیکی، تولید محتوای آموزشی مناسب برای یادگیرندگان است. از طرفی یادداشت برداری روشی معمول برای ثبت دیدگاه ها و ایده ها در ارتباط با قسمت خاصی از یک موضوع آموزشی است که می توان آنها را بین یادگیران به اشتراک گذاشت. این یادداشت ها می تواند به صورت پرسش ، طرح ابهامات و یا خلاصه برداری و نتیجه گیری در یک موضوع آموزشی باشد. بنابراین، یکی از فناوری­های قابل توجه در زمینه تولید محتوای آموزشی، استفاده از یادداشت های کاربران برای تولید و بهبود محتوای آموزشی است. از آن جا که می توان یادداشت های یادگیرندگان را در ارتباط با یک موضوع خاص آموزشی به محتوای درس چسباند، استفاده از این یادداشت های می تواند مولف درس را در بهبود محتوای الکترونیکی دروس خود یاری کند. زیرا با توجه به هستی شناسی۱ و مشخص بودن این مطلب که هر یادداشت مربوط به چه مفهومی است می توان محتوا ی آموزشی مورد نظر را در سلسله مراتب هستی شناسی بهبود بخشید . در ضمن می توان قسمتی از محتوای مناسب آموزشی را از یادداشت های کاربران استخراج نمود و در اختیار دیگر یادگیرندگان قرار داد . مزیت این راهکار استفاده از یادداشت هایی است که در مقایسه با بازخورد های صریح یادگیران، کاملا آزادانه و به صورت ضمنی انجام می شود. چارچوب پیشنهاد شده در این کار روشی را برای استفاده از یادداشت های کاربران در تولید و بهبود محتوای الکترونیکی در سیستم های یادگیری الکترونیکی ارائه می کند. در این مقاله جزئیات دسته بندی یادداشت ها و همچنین روش های امتیازدهی آنها تشریح خواهد شد. علاوه ­بر این راهکارهای پیشنهادی برای استخراج نتائج تحلیل از یادداشت ها و تنظیم توصیه های لازم برای مولف درس مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. در ادامه راهکاری برای ارزیابی چارچوب پیشنهادی ارائه خواهد شد.

نویسندگان

سید فخر الدین نوربهبهانی

دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر،تهران،ایران

احمد آقا کاردان

دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر،تهران،ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :