مروری بر فناوری های مدرن برای مقابله با همه گیری کووید ۱۹: مروری سیستماتیک

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 377

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

THPC04_020

تاریخ نمایه سازی: 29 دی 1400

چکیده مقاله:

مقدمه: بخش علم و فناوری متشکل از علم داده ، یادگیری ماشین و هوش مصنوعی در ایجاد COVID ۱۹مشارکت دارند. هدف از این مطالعه بحث جنبه های مختلف فناوری مدرن مورد استفاده برای مبارزه با بحرانCOVID-۱۹ در مقیاس های مختلف از جمله پردازش تصویر پزشکی ، ردیابی بیماری ، نتایج پیش بینی،بیولوژی محاسباتی و داروها است.روش پژوهش: مطالعه حاضر به صورت مرورنظام مند، با جست و جوی در پایگاه های scopus ، science Direct ، PubMed و موتور جستجوگر گوگل اسکولار انجام گرفت. برای جست و جو از زبان ورودی انگلیسیو محدوده زمان ۲۰۲۱-۲۰۱۹ استفاده شد. مقالات یافت شده در حدود ۱۱۰ مقاله بودند که از این میان ۳۲ مقاله وارد مطالعه شدند و در مرحله بعد سنجش کیفی مقالات صورت پذیرفت و در نهایت ۹ مقاله مرتبط با پژوهشانتخاب گردید.یافته ها: ما پنجره ای از افکار را در مورد مرور پیشرفت های فناوری مورد استفاده برای کاهش و خنثی سازیتاثیرات عمده این انفجار ارائه می دهیم. اگرچه مطالعات مختلفی در رابطه با فناوری مدرن در موردCOVID۱۹ انجام شده است ، اما هنوز کاربردها و مشارکت های محدودی از فناوری در این مبارزه وجود دارد. نتیجه گیری: پیشرفت روز افزون در فناوری مدرن به بهبود زندگی مردم کمک کرده است . و از این رو ایناعتقاد راسخ وجود دارد که برنامه های تحقیقاتی معتبر از جمله هوش مصنوعی برای کمک به مردم در مبارزهبا این عفونت مزیت قابل توجهی خواهد بود.

نویسندگان

فهیمه فهمیده

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت، دانشکده پیراپزشکی، کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، تربت حیدریه، ایران

فروزان فقیهی

دانشجوی کارشناسی پرستاری، دانشکده پرستاری،کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی آجا، تهران ، ایران

امین پیرانی

عضو مرکز مطالعات راهبردی نیروی دریایی ارتش

علی حاجی پورطالبی

کارشناس فناوری اطلاعات سلامت، دانشگاه علوم پزشکی ارتش، تهران، ایران