ترکیب دو روش الگوریتم ژنتیک و کمترین مربعاتGA+LS به منظور وارونسازی دادههای مغناطیسی (مطالعه موردی: معدن مروارید در زنجان)

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,220

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ECOGEO04_072

تاریخ نمایه سازی: 17 اردیبهشت 1391

چکیده مقاله:

وارونسازی دادههای مغناطیسی به تنهایی با استفاده از الگوریتم ژنتیک با مشکلاتی مواجه است. این تکنیک اغلب به حل محلی منجر شده و سبب ایجاد همگرایی نابجا میشود. در این مقاله با استفاده از جعبه ابزار الگوریتم ژنتیک دربرنامه MATLAB و برنامهنویسی برای روش کمترین مربعات یک روش وارون- سازی بهینه شده بر مبنای الگوریتم ژنتیک GA) و کمترین مربعات LS) به منظور تخمینزدن پارامترهای بیهنجاری را ارائه میدهیم. این تکنیک نسبت به الگوریتم ژنتیک (به تنهایی) دقت و نسبت به کمترین مربعات سرعت همگرایی بالاتری دارد. برای نشان دادن کارآیی روش پیشنهادی، ابتدا از دادههای مغناطیسی مصنوعی استفادهنموده و سپس دادههای واقعی مربوط به معدن مروارید زنجان را با این روش آزمایش مینماییم.

نویسندگان

احمد الوندی

کارشناسی ارشد ژئوفیزیک، عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلا

روشنک رجبلو

کارشناسی ارشد ژئوفیزیک، عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلا

رضا توشمالانی

دکتری ژئوفیزیک، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کنگاور

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :