تعیین اجزای حداقلی اطلاعات لازم در وب سایت بیمارستان ها برای جذب گردشگران سلامت

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 161

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_PAHM-15-5_003

تاریخ نمایه سازی: 4 اردیبهشت 1401

چکیده مقاله:

وب سایت های بیمارستانی پتانسیل قابل توجهی برای جذب گردشگران سلامت دارند. تحقق این مهم نیازمند طراحی و معماری هدفمند وب سایت های بیمارستانی بر اساس وجود حداقل اطلاعات لازم برای جذب گردشگران سلامت است. پژوهش حاضر به منظور تعیین اجزای حداقلی اطلاعات لازم در وب سایت های بیمارستانی برای جذب گردشگران سلامت انجام شد. پژوهش از نوع کیفی بود و تحلیل داده ها به استفاده از روش تحلیل محتوا انجام شد. پزشکان و متخصصان حوزه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت جامعه پژوهش را تشکیل دادند. روش نمونه گیری زنجیره ای از نوع متوالی تا به اشباع رسیدن داده ها بود. داده ها از طریق مصاحبه الکترونیکی نیمه ساختاریافته جمع آوری، مقوله بندی و در قالب سیاهه ای از اجزای حداقلی اطلاعات لازم در وب سایت بیمارستانی برای جذب گردشگران سلامت تنظیم شدند. بر اساس تحلیل نظرات خبرگان، اجزای حداقلی اطلاعات لازم در وب سایت های بیمارستانی برای جذب گردشگران سلامت در ابعاد ساختاری و محتوایی و در ۱۸ بعد از جمله وجود وب سایت رسمی مستقل از وب سایت دانشگاهی با آدرس مکان یاب منحصربفرد(URL)، ارائه اطلاعات پذیرش و نحوه پذیرش، و ارائه اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه انجام خدمات درمانی اعم از وضعیت لیست انتظار، مدت زمان خدمت، و مدت زمان بستری دسته بندی شدند. باتوجه به اهمیت و نقش وب سایت های بیمارستانی در جذب گردشگران سلامت، آن دسته از مراکز ارائه خدمات سلامت که خواهان احصای سهم از تجارت گردشگری پزشکی و سایر مزایای آن هستند، لازم است در طراحی وب سایت های خود اجزای حداقلی اطلاعات لازم منتج از این پژوهش را مدنظر قرار دهند.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

زکیه پیری

Iranian Center of Excellence in Health Management, School of Management and Medical Informatics, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran

, Mohammad hiwa محمدهیوا عبدخدا

School of management and medical information sciences. Iran University of medical sciences, Tehran, Iran

Mohammadreza محمدرضا علی بیگ

School of management and medical information sciences. Iran University of medical sciences, Tehran, Iran

Ershad Sarbi رقیه ارشاد سرابی

School of management and medical information sciences. Iran University of medical sciences, Tehran, Iran

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :