بررسی تاثیر کیفیت خدمات الکترونیک بر وفاداری الکترونیک با توجه به نقش میانجی ارزش لذت بخش (مطالعه موردی: بانک صادرات ایران)

سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 222

فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JMAR-2-2_007

تاریخ نمایه سازی: 13 شهریور 1401

چکیده مقاله:

هدف از نگارش تحقیق حاضر، تعیین تاثیر کیفیت خدمات الکترونیک بر وفاداری الکترونیک با توجه به نقش میانجی ارزش لذت بخش می باشد. این تحقیق، از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ گردآوری داده ها، توصیفی- پیمایشی محسوب می شود. ابزار گردآوری داده ها نیز پرسشنامه بود که برای تدوین آن از مطالعات کتابخانه ای و میدانی استفاده شد. در این تحقیق، کیفیت خدمات الکترونیک به عنوان متغیر مستقل، وفاداری الکترونیک به عنوان متغیر وابسته و ارزش لذت بخش نیز به عنوان متغیر میانجی در نظر گرفته شدند. جامعه آماری تحقیق، مشتریان بانک صادرات بودند که از خدمات بانک، به صورت اینترنتی استفاده می کنند که با مراجعه به جدول مورگان، ۲۸۴ نفر به عنوان نمونه آماری و تصادفی انتخاب شدند.نتایج حاصل از بکارگیری مدلسازی معادلات ساختاری در محیط نرم افزار لیزرل بیانگر آن بود که کیفیت خدمات الکترونیک معادل ۰.۵۷ بر ارزش لذت بخش و ارزش لذت بخش نیز معادل ۰.۷۶ بر وفاداری الکترونیک مشتریان تاثیرگذار است.

نویسندگان

کتایون خطیبی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات گرایش سیستم های اطلاعاتی پیشرفته، واحدصفادشت دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران

فائزه محمدی

مدرس گروه مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد صفادشت، تهران ، ایران