بررسی تاثیر به کارگیری برخی از شیوه های نوین آموزش (تفکر انتقادی، الگوی حل مساله، گروه های کوچک، مشارکت گروهی) در ارائه ی کنفرانس فراگیران رشته ی روان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 93

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_EDJ-2-3_008

تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1401

چکیده مقاله:

از آنجایی که هر نوع آموزشی، یادگیری به دنبال ندارد، در این زمینه مطالعه و پژوهش های زیادی صورت گرفته و راه کارهایی برای اثربخشی آموزش پیشنهاد شده است. این پژوهش بر روی کلیه ی فراگیران رشته ی روان پزشکی انجام شده است. فراگیران رشته ی روان پزشکی که شامل اینترن ها و دستیاران سطوح مختلف تحصیلی بودند، به گروه های کوچک تقسیم شدند و با توجه به توانایی، تجربه و معلومات هر یک از آن ها، مباحثی که قرار بود در طی دوره سه ماهه ارائه گردد در اختیار آن ها قرار گرفت. پس از آن، نظرسنجی از آنان در خصوص نحوه ی آموزش ارائه شده، صورت پذیرفت. اکثریت آزمودنی ها بر این باور بودند که این شیوه ی آموزشی باعث ارتقای کیفیت و سرعت در آموزش می شود و از اینکه نقش فعال تری نیز به آن ها داده شده است، احساس ارزشمندی و رضایت بیشتری دارند. همچنین با توجه به این که به هر یک از فراگیران پس خوراند مناسب داده شده بود و توانسته بودند از تجارب اساتید بهره مند گردند، رضایت مندی بالایی داشتند. یادگیری اساسا ماهیتی علمی و پژوهشی دارد و کلاس درس، محلی است که باید فراگیران به شیوه ی علمی، مفاهیم را کشف کنند. باید در فرآیند تدریس فرصتی ایجاد شود تا فراگیران نحوه ی یادگیری را تمرین کنند و روش یادگیری را بیاموزند.

نویسندگان

احمد فخری

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران

سیروس پاک سرشت

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران

حاتم بوستانی

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران

نگار خدادادی

روان پزشک، اهواز، ایران

محمدرضا حق دوست

کارشناس ارشد روان شناسی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Ahadeyanm, Aghazadeh, ۱۹۹۸, Instructions for new methods of teaching and ...
  • Gholami, k, ۱۹۸۸, Investigating the physics book and Laboratory, Journal ...
  • Shabani, H, ۱۹۹۱, Educational skills, Tehran, Samt publication ...
  • Sternberg, R, Grigorenko, E, ۱۹۹۸, Styles of thinking in the ...
  • نمایش کامل مراجع