ارتباط ویژگی های شخصیتی، کارکرد خانواده، خودنظم بخشی و خودکارآمدی با کمالگرایی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر در سال ۱۴۰۱

سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 63

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

LQPPC01_079

تاریخ نمایه سازی: 17 تیر 1402

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه میان ویژگی های شخصیتی، کارکرد خانواده، خودنظم بخشی و خودکارآمدی با کمالگرایی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر در سال ۱۴۰۱ انجام شده است. به این منظور ۱۰۰ مشارکت کننده از دانشجویان دانشگاه آزاد خمینی با استفاده از نمونهگیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. میانگین سنی مشارکت کنندگان ۲۶/۴ (انحراف معیار=۳/۸۶ سال) بود و ۶۰ درصد از مشارکت کنندگان به جنس مونث تعلق داشتند. مشارکت کنندگان در ابتدا پرسشنامه مشخصات دموگرافیک را پر کردند و سپس به پرسشنامه های ویژگی های شخصیتی نئو(NEO-۶۰)، خودکارآمدی شرر و آدامز (GSES-۱۷)، خودتنظیمی بوفارد (BSR-۱۴)، کارکرد خانواده اپشتاین (EFFQ-۵۳) و کمال گرایی هیل و همکاران (HPQ-۵۹) پاسخ دادند. نتایج به دست آمده از این پژوهش نشان داد که ویژگی های شخصیتی، کارکرد خانواده، خودنظم بخشی و خودکارآمدی در مجموع می توانند ۴۸ درصد از کمال گرایی را پیش بینی نمایند. همچنین تحلیل ها نشان دادند که هر یک از متغیرهای پیش بین مذکور به تنهایی نیز کمال گرایی را پیش بینی می نماید. در مجموع می توان نتیجه گیری کرد که فاکتور های روانشناختی بررسی شده در این پژوهش نقش موثری در کمال گرایی آنان دارد.

نویسندگان

فاطمه زهرا امینی

گروه روانشناسی، واحد خمینی شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایرا ن