تخصیص مکان و ابعاد بهینه DG ها بمنظور تامین تقاضای بارهای توان ثابت و کاهش اثرات جانبی ایستگاه های شارژ خودرو برقی در شبکه های توزیع نوین با استفاده از الگوریتم ژنتیک (GA)

سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 101

فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICECM06_097

تاریخ نمایه سازی: 10 مرداد 1402

چکیده مقاله:

با افزایش روز افزون تعداد خودروهای برقی و تقاضا برای دریافت شارژ در اماکن مختلف، اعم ازخانگی (Residential)، عمومی (Public) مانند: مراکز تجاری و فرودگاه ها و هر محیطی با قابلیت نصب ایستگاه های شارژخودرو برقی، در صورتی که این حجم از توان الکتریکی مورد نیاز برای شارژ خودروهای برقی به نحو مطلوبی مدیریتنشود، می تواند باعث بروز مشکلاتی همچون: افت کیفیت توان (PQ)، ناپایداری شبکه، افت ولتاژ و افزایش هزینه هایمربوط به تعمیر و نگهداری تجهیزات شبکه شود. در ای ن تحقیق، بمنظور تامین بخشی از توان مورد نیاز برای شارژخودروهای برقی به موضوع استفاده از تولیدات پراکنده (DG)، بعنوان یک منبع تغذیه مطلوب می پردازیم. برای یافتن محلمناسب برای نصب DG ها ابتدا از طریق مطالعات پخش بار(مانند (DC-LF(۲)، به بررسی سطح ولتاژ در باس های مختلفشبکه خواهیم پرداخت، تا بتوانیم محل مناسب برای نصب DG و تزریق توان از سوی DG به محل باس که براساس نوعDG و شرایط موجود، بصورت تزریق توان اکتیو (بعنوان هدف اصلی نصب DG) و یا جبرانسازی توان راکتیو و بهبودپروفیل ولتاژ شبکه (تزریق توان راکتیو Q) می باشد، بیابیم. در این مقاله یک سیستم ۳۳ IEEE باسه برای مطالعه در نظرمی گیریم، با توجه به اینکه بارهای مختلفی می توانند به این باس ها وصل شوند، از این رو بارها را شامل: بارهای نوعامپدانس ثابت (Z)، جریان ثابت (I)، توان ثابت (P) در نظر می گیریم.همچنین، بارهای مربوط به خودروهای برقی با قابلیتاتصال به شبکه را بصورت (PEV) تعریف می کنیم. برای شبیه سازی و یافتن بهترین محل برای نصب تولیدات پراکنده ازالگوریتم بهینه سازی ژنتیک (GA) در محیط نرم افزار متلب استفاده می کنیم.

کلیدواژه ها:

کاهش نوسانات ولتاژ ، تولیدات پراکنده (DGs) ، ایستگاه شارژ خودرو برقی (SC) ، خودرو برقی با قابلیت اتصال به شبکه (Genetic Algorthm ، (Plug-in Electric Vehicle

نویسندگان

هادی تربیت سرابی

دانشکده مهندسی بر ق و مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران