تبیین راهبرهای اجرائی بهبود سازمانی بر مبنای فرهنگ در جهت اثر بخشی نیروی انسانی ( مطالعه موردی فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان)

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 91

فایل این مقاله در 36 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_PHRJRL-15-66_002

تاریخ نمایه سازی: 7 شهریور 1402

چکیده مقاله:

کارایی و اثر بخشی بعنوان برون داد نظام های انسانی و سازمانی زمانی تحقق می یابد که فرایند های کاری و رفتاری اصلاح شود ، از طرف دیگر عامل کلیدی اجرای موفقیت امیز استراتژی های اصلی بهبود و همچنین سازگاری با آشفتگی فزاینده محیطی که سازمان های مدرن با ان روبرو هستند اصلاح در فرهنگ سازمانی است. لذا هدف پژوهش حاضر تبیین راهبردهای اجرائی بهبود سازمانی بر مبنای فرهنگ در جهت اثر بخشی نیروی انسانی می باشد. در این تحقیق از چارچوب ارزش های رقابتی کوئین و کمرون استفاده شده است . جامعه آماری تحقیق شامل کارکنان انتظامی استان سیستان وبلوچستان می باشد که تعداد ۳۸۴ نفر بعنوان نمونه انتخاب گردیدند . روش تحقیق حاضر از لحاظ ماهیت در زمره تحقیقات میدانی و پیمایشی و بر اساس هدف کاربردی می باشد .برای تحلیل داده ها در سطح استنباطی از ازمون های اماری ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون ، فریدمن ، چولگی و کشیدگی استفاده شده است. برای پایایی تحقیق از ضریب الفای کرونباخ و برای روایی محتوا نیز از ضرایب CVR و CVI استفاده شده است.آزمون ضریب همبستگی و رگرسیون نشان می دهد که رابطه مثبت و معنی داری بین متغیر های پژوهش برقرار می باشد. به این معنی که مدل مفهومی پژوهش با اطمینان ۹۵% معنی دار بوده و بر اساس داده های موجود این مدل قادر به بیان تغییرات می باشد.نتایج تحقیقات فرهنگ عقلایی را بعنوان فرهنگ غالب سازمانی معرفی می نماید همچنین بیشترین و کمترین اثربخشی مربوط به متغیر های دولت الکترونیک و توزیع قدرت است.

نویسندگان

وحید میرزایی

نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران

نورمحمد یعقوبی

استاد تمام گروه مدیریت دولتی ،واحد زاهدان ، دانشگاه سیستان و بلوچستان ،زاهدان ایران

زهره مقدس

استاد یار گروه ریاضی و آمار ، واحد قزوین ، دانشگاه آزاد اسلامی ، قزوین ، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • برومند ، زهرا ، (۱۳۹۵) ، بهبود و بازسازی سازمان ...
  • دانایی فرد ، حسن . و فانی ، علی اصغر ...
  • عقیلی ، سید وحید . سادات مهدوی ، سمیه . ...
  • هچ ، ماری جو ، (۱۳۹۱) تئوری سازمان : مدرن ...
  • نمایش کامل مراجع